Saanut 4/5 tähteä

Ik bestelde een paar sneakers. Na bijna 4 weken had ik die nog steeds niet ontvangen. Heb toen contact opgenomen met de klantendienst. Hierop werd vrijwel onmiddellijk geantwoord en een bevredigende... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beste, Deze week dinsdag heb ik mijn 2 paar schoenen ontvangen( maat 43), helaas vind ik het eigenaardig dat het enig paar veel te groot was ( op de schoenen staat maat 43 )Pirapiel-99455 brow... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Articles conformes aux descritifs, il ya des conseils pour choisir vos tailles , c’est assez bien fait , j’ai fait énormément d’achat, grâce au programme de fidélité j’ai eu droit à des réductions , j... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

Schoenen, kleding, tassen en horloges ... Meer dan 3000 merken en 250 000 modellen met gratis levering en retourzending. Birkenstock, Adidas, Havaianas, Geox, Nike, Tommy Hilfiger...

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Retours worden niet terugbetaald na weken wachten !

Ondertussen al aan het wachten op terugbetaling van 2 retours (2 x hemd van 85 euro). Telkens pakketten keurig in retour gezonden. Ontvangst bewijzen van B-post heb ik maar pakketten blijven maar in afwachting staan.

Dit staat op de trackings-info van B-post:

Verwerking door bpost

Onze verontschuldigingen, helaas lukte het ons niet om je retourzending te leveren zoals gepland. Van zodra we meer details kennen omtrent het moment van levering, houden we je hier op de hoogte.

Retour beleid dikke Nul !!!

12. tammikuuta 2024

Beste Dennie,

Hartelijk dank voor je bericht.

Betreft je 2 retouren.

Wij ontvangen onze retour pakketten van Bpost binnen 4-6 weken fysiek in ons magazijn in Frankrijk.

Bij deze wil ik je vragen een foto te maken van je retourbewijzen en dee te sturen naar onze website waarop je de bestelling hebt gedaan.

Wij zullen dan vragen aan Bpost waarom je pakket nog niet bij ons is aangeboden.

Bij voorbaat dank,

Prima

Prima! Bedankt, ook aan de telefoon vriendelijk en efficiënt! Aanrader.

19. tammikuuta 2024

Reçu pas contente les chaussures il y a 1 semaine

Reçu les chaussures il y a 1 semaine. Elles sont trop petites. Toujours pas indiqué livré donc impossible de les retourner. Déjà tel 3x en France. Ca me coûte. Envoyé 3 mails. Suis furieuse. Jamais vu ca

10. tammikuuta 2024

Beste Odile,

Over het retourneren van je artikel.

De retourprocedure bij SPARTOO gaat als volgt: log in op je account met je e-mailadres en wachtwoord en ga naar "Mijn retouren" om daar het aanvraagformulier in te vullen.

Zodra de retouraanvraag is verzonden, ontvang je van ons per e-mail alle vereiste informatie om het artikel te kunnen retourneren.

LET OP:
-Als belgische klant kan je besteld hebben op spartoo.com, spartoo.nl en spartoo.be
- Het retourformulier is niet toegankelijk via de app of mobile versie.
- Als je meerdere paren schoenen (uit eenzelfde bestelling) wil terugsturen, kan je dit in de retouraanvraag aangeven en ze in dezelfde doos retourzenden.
- Als je meerdere artikelen uit eenzelfde bestelling wil retoursturen en deze passen niet in één doos, dien je contact op te nemen met de klantenservice voor een tweede retouretiket.

Mocht je er niet uitkomen stuur dan een email naar adriana@spartoo.be.

Met vriendelijke goet,

Saanut 3/5 tähteä

De schoenen die ik besteld heb zijn…

De schoenen die ik besteld heb zijn goed, maar als ze schijven gratis levering dan is dat niet waar heb €5 levering kosten moeten betalen en het bedrag dat we besteed hebben was over de €80, waar is dan die gratis levering?

27. joulukuuta 2023

Beste Margriet,

Bedankt voor je bericht hier op Trustpilot.

Hartelijk dank voor je bericht.

We hebben op onze website Spartoo producten en verkopen we ook partnerproducten, producten die worden aangeboden door andere bedrijven en welke andere voorwaarden kunnen hanteren. Waaronder leverkosten

Een partner product herken je aan de grijze verticale tekst naast de afbeelding van het product en rechts op de productpagina is in rode blokletters te zien door welke partner het artikel verzonden wordt met de bijhorende bezorg- en retourinformatie.

Indien je bestelling geen partner artikel betreft wil ik je vragen telefonisch contact optenemen met onze klantenservice.

Ze zijn te bereiken op 02 - 335 26 10 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-17.00 uur.

Dan kunnen we het met je bekijken.

Jackie

Saanut 1/5 tähteä

de doos was gedeeltelijk open en…

de doos was gedeeltelijk open en gescheurd.Het produkt zat er gelukkig nog in.Ben niet tevreden.

23. joulukuuta 2023

Beste Christine,

Hartelijk dank voor je bericht hier op Trustpilot.

Wat vervelend dat je doos gedeeltelijk open en gescheurd was.

Ik neem aan dat op het moment van bezorging je gelijk gekeken hebt in de doos met de bezorger en ook aan hem of haar hebt doorgegeven dat dit niet hoort.

Op transport kan een doos uiteraard beschadigd raken maar open en gescheurd is veel meoite voor nodig.

Mocht je het niet hebben doorgegeven aan de bezorger op dat moment zou je dit nog kunnen doen bij de transporteur.

Hoop dat het bestelde artikel verder naar wens is.

Jackie

Saanut 4/5 tähteä

Probleem mooi opgelost.

Twee dagen geleden, slechte review geschreven hier, hem verwijderen doe ik niet. Maar als het probleem goed opgelost is mag het ook gezegd worden. Mijn retour zending was verdwenen bij B post .
Maar de klantendienst van Spartoo gaat mij nu toch terug betalen. Bedankt daarvoor en het vertrouwen is terug hersteld.
Dus ga ik hier terug graag kopen in de toekomst, wat ik ondertussen al gedaan heb ook, met mooie korting.

22. joulukuuta 2023

Top firma

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit en een stuk goedkoper dan elders. Ik raad het iedereen aan en zal zeker nog bestellingen plaatsen!

11. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al een maand op mijn schoenen

Ik wacht al een maand op mijn schoenen.
Ze beweerden dat het bij een krantenwinkel werd geleverd.
Heel raar want toen ik daar was beweren ze dat ze niets heeft gekregen .
Aangezien ik niets krijg zou ik graag mijn geld willen hebben.
En ik krijg geen reaktie.

9. joulukuuta 2023

Beste Wendy,

Hartelijk dank voor je bericht hierbij Trustpilot.

Wanneer een klant aangeeft dat ze een pakket niet hebben ontvanghen wordt er een onderzoek opgestart bij de transporteur en al helemaal als er wordt aangegeven dat het bij iemand of op een afhaalmpunt is.

Een onderzoek kan enkele werkdagen duren.

Ik neem aan dat nadat je bij de winkel was geweest ons gecontact hebt telefonisch of via email.

Indien je op je email nog geen bericht hebt gehad dan wil ik je vragen te bellen naar 02 - 335 26 10 dan kan één van onze klantenservice medewerkers je te woord staan en verder helpen.

Bij voorbaat dank.

Mandy

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin