Ik bestelde een paar sneakers. Na bijna 4 weken had ik die nog steeds niet ontvangen. Heb toen contact opgenomen met de klantendienst. Hierop werd vrijwel onmiddellijk geantwoord en een bevredigende... Näytä lisää
Beste, Deze week dinsdag heb ik mijn 2 paar schoenen ontvangen( maat 43), helaas vind ik het eigenaardig dat het enig paar veel te groot was ( op de schoenen staat maat 43 )Pirapiel-99455 brow... Näytä lisää
Articles conformes aux descritifs, il ya des conseils pour choisir vos tailles , c’est assez bien fait , j’ai fait énormément d’achat, grâce au programme de fidélité j’ai eu droit à des réductions , j... Näytä lisää
Ondertussen al aan het wachten op terugbetaling van 2 retours (2 x hemd van 85 euro). Telkens pakketten keurig in retour gezonden. Ontvangst bewijzen van B-post heb ik maar pakketten blijven m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Schoenen, kleding, tassen en horloges ... Meer dan 3000 merken en 250 000 modellen met gratis levering en retourzending. Birkenstock, Adidas, Havaianas, Geox, Nike, Tommy Hilfiger...
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
alles perfect geregeld
alles perfect geregeld. heel blij mee.
Een aangename ervaring.
Een aangename ervaring.
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. De schoenen waren zeer netjes verpakt en de schoenen zien er perfect uit.
2 paar schoenen aangekocht en alles is…
2 paar schoenen aangekocht en alles is verlopen zoals het hoort. Merci
Prima
Prima, gratis en snelle levering; en bij retrour ook correcte snelle terugbetaling.
Alles was perfect in orde
nog maar eens een poging gewaagd ik…
nog maar eens een poging gewaagd ik krijg 10 mails per dag van Spartoo van Adrianna en zoveel anderen ik krijg korting en gratis verzending en je klikt dat aan en je krijgt juist niets en of dat van een partner is of niet er staat GRATIS VERZENDEN NEEN HOOR TIS 5€ EN KORTING AMEHOELA

Allrounders
Schoenen zijn prima en mooi verpakt. Levering was echter niet zoals het hoorde. Had mijn voorkeuren ingegeven en deze werden totaal niet gerespecteerd. Doos was gewoon aan voordeur geplaatst waardoor ze kletsnat en beschadigd was. Foute boel binnenin ook.

Vastaus yritykseltä Spartoo.be
La plate-forme Française propose la…
La plate-forme Française propose la livraison en Belgique.
Perte de temps et faux .
La livraison en Belgique n est pas possible.
Site très mal fait .

snelle service en levering
Alles correct verlopen!
Snelle service en de efficiëntie in het…
Snelle service en de efficiëntie in het terugsturen van de pakketten
Snelle levering, goed verpakt, mooie prijs
Alles goed heel snel dank u
perfekte service!
Er is een probleem met mijn pakje
U zegt nu net dat alles van voor 04/04 werd ''verwerkt'', uiteraard, de vraag werd gesloten zonder een oplossing. Ondertussen opende ik een nieuwe aanvraag waar ik ook geen reactie op krijg. Bellen heeft geen zin want na een aantal minuten in wacht wordt de verbinding telkens verbroken!
Er is een probleem met mijn pakje, waarvoor ik meteen contact opnam. Ik kreeg 1 keer reactie in het Engels (wat geen probleem is) maar nadat ik de gevraagde foto's stuurde krijg ik nu geen reactie meer.

Good Shop
I was a bit nervous because I never purchased from this online shop before. But It turns out fine!!
Good price, fast shipping, and the quality of the backpack I ordered is totally good!!!
KOOP NIET BIJ SPARTOO = SCAM
Koop nooit bij Spartoo!!! Het zijn bedriegers. Trustpilot staat vol met negatieve retourervaringen. Ik probeer al twee maanden een paar schoenen van 370 euro terugbetaald te krijgen. Eerst bericht van Bpost dat de retour niet bij hen kon afgeleverd worden, vervolgens de steeds weerkerende uitleg van Spartoo dat het 4 tot 6 weken duurt voor ze een retour in Frankrijk hebben ontvangen en uitgepakt. Daar gaan dan een tiental mails over. Uiteindelijk kreeg ik de bevestiging dat de schoenen ontvangen waren en zouden worden terugbetaald. Na nog meer mails werd er gesteld dat ze effectief waren terugbetaald. Niks op mijn rekening te zien, ook officieel bevestigd door mijn bank Axa. Vervolgens op hun vraag mijn bankafschriften doorgestuurd. Geen antwoord op gekregen. Als ik hier niet verder mee ga, ben ik waarschijnlijk mijn geld kwijt. Nu volgen er mails naar de Franse stichters-managers van het bedrijf in Grenoble, de heren Boris Saragaglia en Paul Lorne, vervolgens schakel ik advocaten in. Bedrijf doet het de beurs van Parijs niet bijster goed, dus ik begrijp niet waarom ze niet meer moeite doen om hun klanten te verzorgen. Benieuwd wat de Belgische mede-aandeelhouders bij Sofina daarvan vinden... Intussentijd: KOOP HIER NIET!!! TOTAL SCAM
Tom Michielsen - België

Vastaus yritykseltä Spartoo.be
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs, snelle levering, correcte informatie via mail.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.