Da quando sono in possesso di questo dispositivo robot aspirapolvere S1, non sono mai riuscito a configurarlo correttamente con la relativa App fornita da Somlos. Per cui risulta inutilizzabile se... Näytä lisää

Gjelder sømløs robotklipper som startskudd.no solgte sommeren 2020. Jeg klagde og ville ha pengene tilbake i sept-20 da den ikke ville fungere som en robotklipper. Fikk en tlf om få erstatning i form... Näytä lisää

Har en lang historie på nett der de nærmes rebranded et billig "alibaba" produkt og markedsførte hard som et inovativt norsk produkt. Da de ble utfordret på støynivået var svaret at de hadde oppgitt... Näytä lisää

Jeg har hatt denne i 2 mnd og den har enda ikke klart å jobbe i en halvtime uten problemer. Stopper opp konstant, kommer seg aldri tilbake til stasjonen, kjører seg fast og mye annet. Vennlig kundeser... Näytä lisää

1. Ohjelmistoyritys

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

SØMLØS was created to bridge the gap between man and machine. To enable humanity to focus more on the creative, complex and beautiful aspects of life, and less on repetitive, everyday tasks.

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Veldig god Robot gressklipper

Veldig god Robot gressklipper! Jeg kjøpte den på startskudd for noen måneder siden og fikk hjelp med vellykket oppsett (anbefaler å få hjelp med selve oppsettet om man ikke har gjort det før, er absolutt verdt det!). Blir spennende å se hvor mange år den varer :)

14. elokuuta 2020

Bra gressklipper og super service

Bra gressklipper og super service både før og etter kjøp. Fikk masse hjelp med oppsett underveis, og tips til bruk av min SØMLØS G1+. Kan anbefales :)

22. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä SØMLØS

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig fornøyd!

Kjøpte min SØMLØS G1 fra startskudd.no, og må si jeg er mektig imponert så langt! Den starter og går hver morgen og gresset har aldri vært grønnere. Måtte justere grensekabelen litt her og der, men etter noen små justeringer har den fungert som en drøm. Også veldig fornøyd med vennlig kundeservice som hjalp meg raskt da jeg hadde et par spørsmål om oppsett!

21. heinäkuuta 2020

Takk for det!

Sømløs virker som ett seriøst selskap…

Sømløs virker som ett seriøst selskap som lytter til sine kunder. Har kjøpt både robotgressklipper G1 og robot støvsuger S1. Er svært fornøyd med S1. G1 holder ikke helt mål og trenger en oppgradering med terrenghjul,ny SW og nytt prosseseringskort for at den skal fungere i min hage med en del skråninger på rundt 25-30 grader.

20. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä SØMLØS

Hei Gaute, takk for konstruktiv og god tilbakemelding!

Gressklipperen leverer ikke det…

Gressklipperen leverer ikke det reklamen lover. Den klarer ikke stigninger (steiler og tipper over), er følgesnoren festet i en skråning kjører den utenfor, appen er veldig begrenset (skulle gjerne hatt kart og rapporter), sløret alt for ofte utenfor området.

20. heinäkuuta 2020

Hei Thomas,

Vi beklager at SØMLØS G1 ikke lever opp til forventningene.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og har allerede klart en software update som adresserer nevnt problem med grensekabel. Når det kommer til klatreevne vil dette variere fra plen til plen, mtp. jevnhet og feste. Send oss gjerne en mail på support@somlos.com, så tar vi en nærmere titt!