3,3

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Super godt

Vi har efterhånden bestilt nogle gange hos Toscana pizza. Mader er super, intet at klage over, maden er VARM når den kommer, de er super også hurtige til at levere.

8. tammikuuta 2026

Stor Skuffelse

En helt igennem stor skuffelse
jeg bestiller følgende
Dansk bøf med pomfritter
lasagne
Dansk bøf er blot bøffer der også bruges til at lave burger måske er drt mig der er naiv men jeg havde forventet en frisk hakkebøf ikke 2 tørre papbøffer fra frost pomfritterne var bløde og slatne.

lasagne med brød - igen en gang tarvelig næsten smagsløst tomatiseret kødsovs der helt sikkert bruges til både pizza spaghetti og lasagne intet mef lasagne at gøre de FÅ pastaplader der var i var total overtilberedte brødet var en stor trekantet tør klods der virkede som et fabriksprodukt der ikke havde været varmet/tilberedt
ironisk nok var det eneste gode produkt colaen jeg bestilte
jeg begriber ikke hvordan et spiseted med sådan en kvalitet kan have sin gang på markedet.

31. heinäkuuta 2025

Esbjergs klart bedste pizzaria

Esbjergs klart bedste pizzaria. Jeg vil anbefale folk at ringe der inde og bestille. Og hvis I får en gammel mand i røret med lidt brokken accent, så har I ramt jackpot. Så vil jeg anbefale jer at bestille en 40x40 pizza med extra bund 🤤🤤 hvis ikke det ham, så bare bestil hvad som helst. Men 40x40 med ekstra bund skal jeg altid slås med pizza manden om at lave dem, og han siger altid han ikke vil. 😂 Men ham den gamle har ingen problem med det! Og det smager altid himmelsk. Helt perfekt svampet gennembagt dobbelt bund med friske lækkerier ovenpå. Den pizzaria vil jeg varmt anbefale! Rigtig flinke og venlige personale. Jeg tror de ved hvem jeg er når de læser beskeden 😂

7. heinäkuuta 2025

Beskyldt for at snyde dem.. for 3 bider af en pizza…

Har nok bestilt 100+ gange over mange år men…

Har simpelthen været ude for det dummeste jeg nogensinde har oplevet….

Jeg bestiller en lukket pizza, den mangler ingredienser, jeg ringer og siger hvad der mangler, egentlig forventer jeg bare at få et “det er vi kede af det gør vi bedre næste gang..”

Men jeg bliver bedt om at sende et billede hvor jeg har rodet den igennem og sikret mig der ikke er bearnaise, cocktailspølser eller chili ( skal lige nævnes jeg fik helt samme pizza forleden hvor der tydeligt var huller i ufo’en hvor sovsen var indsat, hvilket der ikke var i den jeg modtog nu, tænker det er forskelligt fra gang til gang”..) hvilket jeg finder latterligt… men jeg gør det, for selvfølgelig skal de ikke snydes og må sikre sig..

Jeg sender billedet, får et opkald om at de kommer og henter pizzaen og jeg skal lade den ligge…

Der kommer så en mand meget uforstående over der ikke er det i, da han jo selv har lavet det, han er halv sur indtil HAN SELV RODER DEN IGENNEM VED MIN HOVEDEdør, og må indrømme der ikke er cocktailpølser, jeg siger, hør det er helt i orden fejl sker, jeg aflevere min pizza og får en ny.

Tænker så det er slut her..

Men nej, så ringer de til mig og beskylder mig for at have siddet og fjernet cocktailpølser men jeg har altså glemt 3 - aha der fik de mig, de fangede mig i min skumle plan om at snyde dem for 3 bider af en pizza.. til 80kr… SOM JEG IKKE HAR SPIST MEN AFLEVERET TILBAGE.. så jeg har ikke fået noget ud af seancen.. jeg siger så det her er for latterligt, og jeg bestiller bare ikke derfra mere og så er alle glade..

Det er nok nær det mest åndsvage jeg nogensinde har været ude for..

I så fald ingredienserne faktisk var der i ( altså 3 beskedne cocktailpølser ) så beklager, det er sku på min kappe, næste gang skal jeg nok være mere grundig i min eksaminering, det var ikke noget jeg brugte mange sekunder på…

Bad dem også gå bagud og se hvor mange 100 ordre jeg har lagt, og forklare mig hvad jeg får ud af at “snyde” 3 bider af en pizza til 80kr.. hvilket der som forventet ikke var et logisk svar på..

Forstår godt I ikke vil snydes og det skal I selvfølgelig heller ikke, men seriøst.. har 100 ordre ved jer over måske 7 år.. aldrig klaget.. i kan godt selv se hvor dumt det er..

25. toukokuuta 2025

Den værste oplevelse igen igen

Den værste oplevelse igen igen
Bestilte pizza til levering for 1 time siden.
Ordren blev godkendt.
Pizza skulle komme for 20 minutter siden. Intet kom, så jeg ringede til dem.
Svaret var: har du ikke fået besked på, at din ordre er annulleret?
Og NEJ det har jeg ikke
Dette er anden gang, det sker
Ikke flere pizzaer her fra

8. joulukuuta 2023

Byens top 3

Toscana pizzaria har aldrig været dårlige, men nu om dage er de blevet et af mine foretrukne pizzeriaer. Den skal have 5 stjerner, da den ikke fortjener mindre, hvis man kombinerer den billige pris i forhold til andre steder, og den virkelige gode kvalitet af pizzaen. Personalet har jeg kun oplevet som flinke, alle de gange jeg er kommet der.

7. syyskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili