Saanut 3/5 tähteä

Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel g... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Näytä lisää

1. Aurinkoenergiayhtiö
  2. Energian tuotantolaitteet ja -ratkaisut
  3. Energiantoimittaja

Tietoja yrityksestä Soly

Yrityksen kirjoittama

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!

Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.

Bezoek de website

1 tähti

On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Geen contact meer mee te krijgen

Zonnepanelen zijn netjes geplaatst.
Nu hebben wij een storing met de wifi gehad en moet ik opnieuw inloggen. Dit lukt niet en heb contact geprobeerd op te nemen. Maar 0 reactie van hun kant. Geen reactie via mail, whatsapp hebben ze niet meer en telefonisch ook 0 hulp.

6. maaliskuuta 2025

Sehr gute und kompetente Beratung

Sehr gute und kompetente Beratung. Der Berater hat sich sehr viel Zeit genommen und hat all unsere Fragen beantworten können. Letztendlich kam es zwar nicht zu einem Abschluss, aber ich kann Soly dennoch empfehlen.

24. helmikuuta 2025

Negatieve Ervaring met Soly

Negatieve Ervaring met Soly: Een Dienst die te Wensen Overlaat

Ik wil graag mijn ervaring delen met Soly, een bedrijf dat zich kenmerkt door onprofessioneel gedrag, slechte klantenservice en een totaal gebrek aan respect voor hun klanten.

Vanaf het begin heb ik geprobeerd een zakelijke relatie op te bouwen op basis van vertrouwen en wederzijds respect, maar helaas heeft de realiteit iets heel anders laten zien.

🔴 Belangrijke Problemen:
Slechte klantenservice: In plaats van een service te bieden die gericht is op klanttevredenheid, hebben ze een onbeleefde en onprofessionele houding aangenomen.
Gebrek aan verantwoordelijkheid: Wanneer er problemen met hun diensten ontstaan, nemen ze geen verantwoordelijkheid en negeren ze klachten of geven ze ontwijkende antwoorden.
Weinig transparantie: De afspraken die in eerste instantie zijn gemaakt, worden niet nagekomen en wanneer er om opheldering wordt gevraagd, wordt er geweigerd openheid te geven of worden de voorwaarden zomaar gewijzigd.
Constante vertragingen en excuses: Wanneer hun diensten dringend nodig waren, kwamen ze herhaaldelijk hun afspraken niet na, zonder enige compensatie of oprechte excuses.
Gebrek aan ethiek en professionaliteit: In plaats van professioneel te handelen, hebben ze klanten respectloos behandeld en laten zien dat ze hun beloften niet nakomen.

Waarschuwing voor toekomstige klanten:
Als je overweegt om zaken te doen met Soly, raad ik je sterk aan om andere, betrouwbaardere alternatieven te zoeken. Verspil je tijd en geld niet aan een bedrijf dat zijn klanten niet respecteert!

Deel dit bericht zodat meer mensen op de hoogte zijn en zich deze frustratie kunnen besparen!

20. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Soly levert prima zonnepanelen, goede service bij afhandeling

Mijn ervaring met Soly is over het algemeen positief. De zonnepanelen die ik via hen heb aangeschaft, zijn professioneel geïnstalleerd en presteren zoals beloofd.

Bij een andere aanschaf is helaas niet alles helemaal correct verlopen, maar gelukkig is dit naar tevredenheid opgelost. Soly heeft zich uiteindelijk constructief opgesteld en gezorgd voor een goede afhandeling.

Op basis van mijn ervaring zou ik Soly zeker aanbevelen, vooral als je op zoek bent naar zonnepanelen en een betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen.”**

19. helmikuuta 2025

Goede beoordeling en behandeling

Vriendelijk en behulpzaam personeel die zich goed inleven in de situatie

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat ons team als vriendelijk en behulpzaam wordt ervaren. We doen ons best om ons in te leven in elke situatie en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk zien we je snel weer!

Saanut 1/5 tähteä

Foutieve facturen met als gevolg een deurwaarder

Wij zijn al sinds 2024 bezig met een foutieve factuur van Soly. We worden nu door een deurwaarder en de gemeente achterna gezeten ivm een zogenaamde achterstand van betaling. We hebben een heel dossier opgebouwd, continue contact opgenomen met Soly maar het stopt niet. Schandalig! Met als gevolg dat wij nu een hele procedure moeten gaan opstarten met een advocaat en alsnog nu incasso kosten etc. moeten gaan betalen. Hoe moeilijk kan het zijn om je klanten een juiste factuur te sturen, je klanten normaal te woord te staan en zorgen dat het wordt opgelost. Wij moeten nu een onterechte factuur betalen, echt bizar. Het is echt een puinhoop in hun administratie waar klanten de dupe van zijn.

6. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor het delen van je ervaring, Marielle. Graag komen we met je in contact om je ervaring te bespreken. Helaas kunnen we op de naam die je hebt opgegeven geen klantgegevens vinden. Trustpilot heeft daarom namens ons een mail aan je gestuurd met het verzoek aanvullende gegevens te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Het gesprek was compleet goed

Het gesprek was vriendelijk, vakkundig, duidelijk, prettig door de rust van de medewerker en de combinatie met video constructie (mee kunnen kijken in het systeem) en goed voorbereid.

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je het gesprek als vriendelijk, vakkundig en duidelijk hebt ervaren. We streven ernaar om onze klanten op een prettige en transparante manier te helpen, en het is mooi dat de combinatie van rust, voorbereiding en de video-constructie daarbij heeft bijgedragen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk graag weer voor je klaar!

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb aangegeven dat ik geen contact…

Ik heb aangegeven dat ik geen contact wil en toch word ik lastig gevallen met mails.

Vastaus yritykseltä Soly

Onze excuses voor het ongemak. We respecteren uiteraard uw wens om geen contact te ontvangen en betreuren het dat u toch nog e-mails van ons krijgt.

We zullen direct controleren waarom dit is gebeurd en ervoor zorgen dat dit niet weer gebeurd!

Nogmaals onze excuses voor de overlast.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin