Saanut 3/5 tähteä

Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel g... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Näytä lisää

1. Aurinkoenergiayhtiö
  2. Energian tuotantolaitteet ja -ratkaisut
  3. Energiantoimittaja

Tietoja yrityksestä Soly

Yrityksen kirjoittama

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!

Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.

Bezoek de website

1 tähti

On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Correct

Correct, volledig en exact op tijd

21. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u onze service als correct, volledig en exact op tijd hebt ervaren. Dit is precies waar we naar streven.

duidelijke communicatie,

duidelijke communicatie,
snelle reacties,
vriendelijk,
fijne uitvoerders
alles prima!

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u onze communicatie, snelle reacties en vriendelijke service zo waardeert. We zijn ook blij dat u tevreden bent met onze uitvoerders en de uitvoering van het werk. Dit soort positieve feedback motiveert ons team enorm! Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor u klaar.

Afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen, duidelijke offerte en leuk persoonlijk contact.
Helaas waren de kosten aanzienlijk te hoog en om die reden niet verder op ingegaan.

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw review en uw positieve woorden over onze afspraken, duidelijke offerte en het persoonlijke contact. Dat waarderen we enorm! Jammer om te horen dat de kosten voor u te hoog waren. We streven ernaar om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Mocht u in de toekomst toch nog overwegen om samen te werken of aanvullende vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service van Soly…

In juli 2024 is door Soly een Laadpaal met Soly brain geinstalleerd. De laadpaal had problemen. Probeerde contact te krijgen voor support. Kon Soly zeer slecht bereikbaar en na dagen eindelijk contact gekregen. Om het probleem op te lossen werd een service monteur gestuurd. Dit persoon had weinig kennis van het product maar na veel bellen met Wallbox is de laadpaal gaan werken. Kort om: De service van Soly is slecht en hebben geen kennis van het product dat ze verkopen. Zeker geen aanrader.

5. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor het delen van je ervaring, DNT. Graag komen we met je in contact om je ervaring te bespreken. Helaas kunnen we op de naam die je hebt opgegeven geen klantgegevens vinden. Trustpilot heeft daarom namens ons een mail aan je gestuurd met het verzoek aanvullende gegevens te delen.

Al mijn vragen beantwoord

Tijdens het prettige telefonische adviesgesprek met Niek de Jonge, werden al mijn vooraf gemailde vragen duidelijk beantwoord.
Ik had er een goed gevoel bij en de offerte werd bijna direct na het gesprek aan mij gemaild.
Het gebruik van de Soly Brain® i.c.m. Soly Energy is optioneel en hoewel het veel inzicht geeft in mijn energieverbruik vind ik wel prijzig en maakt overstappen naar een andere energieleverancier m.i. lastig en duur.

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw uitgebreide review en de positieve feedback over het telefonische adviesgesprek met Niek de Jonge! We zijn blij te horen dat uw vragen duidelijk zijn beantwoord en dat u tevreden bent met de snelheid van onze service.

We begrijpen uw opmerking over het gebruik van de Soly Brain® en Soly Energy. Hoewel het systeem waardevol inzicht biedt in uw energieverbruik, streven we ernaar om dit toegankelijk en gebruiksvriendelijk te houden. We nemen uw feedback mee om onze dienstverlening verder te verbeteren en te kijken naar mogelijkheden om overstappen gemakkelijker te maken.

Nogmaals dank voor uw review en het vertrouwen in Soly! Heeft u verder nog vragen of opmerkingen, laat het ons gerust weten

Duidelijke afspraken

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de afspraken duidelijk zijn geweest. Transparantie en helderheid vinden we erg belangrijk.

Goed en duidelijk gesprek

Goed en duidelijk gesprek
Vrijblijvend

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat het gesprek als goed en duidelijk is ervaren. Vrijblijvendheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn dat dit ook zo is overgekomen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar!

Nette prijsopgave

Nette prijsopgave, met -voor deze tijd- een redelijk scherpe prijs.

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze prijsopgave en de scherpe prijs. We streven ernaar om altijd een goede balans te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Mocht u nog vragen hebben of extra informatie nodig hebben, dan horen we het graag!

duidelijk antwoord gekregen

duidelijk antwoord gekregen en om reden dat Soly geen noodvoorziening aanbiedt bij de thuisbatterij in overleg het gesprek daar gestaakt

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn dat u duidelijke antwoorden heeft gekregen tijdens ons gesprek. We begrijpen dat het ontbreken van een noodvoorziening bij de thuisbatterij een belangrijke overweging voor u is. Mocht u in de toekomst toch nog vragen hebben of als er andere mogelijkheden zijn waar we u mee kunnen helpen, staan we uiteraard voor u klaar

Saanut 2/5 tähteä

Afgebeld een kwartier van te voren…

Afgebeld een kwartier van te voren zonder reden

13. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw afspraak last-minute is afgezegd en dat u daarbij geen reden heeft ontvangen. Dit is zeker niet de service waar we naar streven. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg over wat het beste is om…

Goede uitleg over wat het beste is om te doen.

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de uitleg helder en behulpzaam was. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of extra advies nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een prettig (advies)gesprek…

Heb een heel prettig (advies)gesprek gehad met Niek. Doordat ik mijn wensen/eisen vooraf had gemaild, kreeg ik duidelijke antwoorden.
Er werd goed naar mij geluisterd. Het gesprek verliep soepel en er werd mij niets opgedrongen.
Ik neem Soly zeker mee in mijn keuze om een thuisbatterij aan te schaffen.

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw positieve review en het delen van uw ervaring met Niek! We zijn blij om te horen dat het adviesgesprek aan uw verwachtingen voldeed en dat u onze aanpak als prettig en helder heeft ervaren. Bij Soly vinden we het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en advies op maat te geven zonder druk.

Mocht u nog vragen hebben of verdere informatie willen over een thuisbatterij, staan we altijd voor u klaar. We hopen u in de toekomst te mogen helpen met uw duurzame keuzes!

Saanut 1/5 tähteä

Slechte, trage en omslachtige service…

Bijna geen contact te krijgen en als je contact eindelijk hebt via Whatsapp dan zeggen ze dat je bij Solar Edge moet zijn. Daar zelf contact mee opgenomen en probleem geanalyseerd. Weer terug naar Enie Soly. Nu wachten op telefoon om afspraak met monteur te kunnen maken. Dus de hele dag bezig geweest en nog niks bereikt

Vastaus yritykseltä Soly

Dank voor het delen van je ervaring, Martje. Het klopt inderdaad dat je bent doorverwezen naar Solardge, omdat je dan sneller een reactie zou krijgen op je vraag. Nadat je vanuit Solaredge een antwoord hebt gekregen hebben we binnen 10 minuten een service-traject gestart en binnen 12 uur word je gebeld voor de afspraak.

Ik heb niets gekocht

Ik heb niets gekocht. Geen idee waarom ik dan een mail krijg dat ik iets gekocht heb.

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Soly

Bij Soly zijn wij aangesloten bij Trustpilot. Daarom ontvangt u na een contactmoment automatisch een e-mail vanuit Trustpilot. Dit houdt in dat het niet noodzakelijk is om een product of dienst van Soly af te nemen om een uitnodiging te ontvangen om uw ervaring met ons te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Goed positief en transparant gesprek…

Goed positief en transparant gesprek gehad.

18. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u het gesprek als goed, positief en transparant heeft ervaren. Dat is precies waar we naar streven in onze communicatie. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Goede en duidelijke uitleg.

Goede en duidelijke uitleg.

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Soly

Hartelijk dank voor je geweldige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Echter geen info over eventuele bijkomende kosten zoals levering energie bij tekort aan
Stroom, en onderhoudskosten.

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Soly

Dank voor de review. We waarderen je mening enorm

Saanut 3/5 tähteä

Goede uitleg

Goede , duidelijke uitleg. Jammer dat de rendementsberekening ontbreekt

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Soly

Hartelijk dank voor je eerlijke review.

Saanut 1/5 tähteä

Op 28 aug heb ik een positieve review…

Op 28 aug heb ik een positieve review geschreven. Mbt aanmelding en plaatsen zonnepanelen ging alles dan ook prima. Toen ik daarna echter problemen kreeg met de soly brain, bleek soly minder communicatief en klantvriendelijk. Allereerst duurde het erg lang voor eea was opgelost. Dit kan gebeuren alleen bleef duidelijke communicatie uit; zelfs dusdanig dat monteurs niet op kwamen dagen zonder enig bericht. Uiteindelijk klacht ingediend en zelfs daar geen reactie op gehad.

Kortom: als klant binnenhalen, dan erg vriendelijk. Bij problemen, zeer slechte communicatie.

Erg jammer

@soly: ik kan niet ik jullie review reageren maar ik hoor graag van jullie.

Angelique

14. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Soly

Dank je wel voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent. We nemen jouw opmerkingen serieus. Als je het op prijs stelt, zouden we graag met je in contact komen om de situatie verder te bespreken en te kijken hoe we het goed kunnen maken.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin