Solis of Switzerland EU Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ein Fön musste zurückgesendet werden, weil sich der winzige, sehr schwergängige Schalter nur unter Mühe mit zwei (!) Händen betätigen ließ. Solis hat Rücksendelabel zum Ausdrucken zur Verfügung geste... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De uitloop met druppelstopper van onze citruspers valt er steeds af, met een knoeiboel als gevolg. De (wel zeer magere) contactpuntjes op de sapschaal (hard plastic) zijn de oorzaak (geen grip meer).... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mijn fijne Solis Scala zero static coffee grinder hield er na 3 maanden opeens mee op. Uiteindelijk bleek dat dit veroorzaakt werd door het niet tijdig gebruiken van de aanbevolen schoonmaakkorrels. D... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Herhaaldelijk contact gezocht met Solis over een klein onderdeeltje voor mijn contactgrill. Maar helaas ze zeggen contact op te nemen of te antwoorden of terug te bellen maar doen dat niet. Na een m... Näytä lisää

1. Kodinkonemyymälä
  2. Online-markkinapaikka

Yrityksen kirjoittama

Solis is een van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische huishoudelijke apparaten en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en innovatie. De door Solis in Zwitserland vervaardigde producten worden wereldwijd gebruikt. Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten.

Välttävä

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer slechte klantenservice!!!

Zeer slechte klantenservice. Na nog geen twee jaar de Grind en Infuse compact te hebben, de machine gaat aan maar doet verder niks. Solis biedt alleen onderzoek aan voor €50 of je mag de machine gratis opsturen voor recycling. ( recycling? Machine is goed onderhouden en ziet er gloed nieuw uit). Je mag toch wel betere service/kwaliteit verwachten voor de prijs die je ervoor betaald. Ik koop in ieder geval nooit meer wat van Solis/Sage.

21. kesäkuuta 2022

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.

Zoals per e-mail is besproken:

Gezien u geen aankoopbewijs kunt aanleveren, kunnen wij uw machine niet onder garantie behandelen.

Uw gegevens zijn helaas niet bekend in ons systeem. Zonder aankoopbewijs kunnen wij geen garantie bieden op de reparatie, omdat wij niet weten hoe oud het apparaat is.

U kunt de machine als nog ter reparatie aanbieden, waar kosten aan zijn verbonden, omdat de machine zonder aankoopbewijs als buiten garantie wordt beschouwd.

De technische dienst zal de machine dan onderzoeken en bij akkoord op de vrijblijvende prijsopgave repareren. Wanneer u niet akkoord gaat met de prijsopgave, kunt u de machine niet gerepareerd retour ontvangen, tegen betaling van de service, onderzoek- en verzendkosten.

Ook is het mogelijk om het apparaat niet gerepareerd retour te nemen en dan kunnen wij deze kosteloos recyclen.

Na meerdere keren contact te hebben gehad geeft u aan dat u hier geen gebruik van wenst te maken, omdat u het aankoopbewijs niet meer kunt terugvinden.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om u naar tevredenheid te helpen en hebben wij hierom ook meerdere mogelijke afhandelingen besproken, waarbij u bij geen een afhandeling akkoord gaat.

Uiteraard blijft ons aanbod van de genoemde afhandelingen staan, mocht u zich nog bedenken.

Solis of Switzerland

Saanut 1/5 tähteä

Een ster want helaas kan ik geen 0…

Een ster want helaas kan ik geen 0 geven. 3 keer via de site alles opgestuurd voor retour product. Daarna via de mail. Weer alles opsturen. Blijf aan de gang.
Ze zouden wat beter om moeten gaan met klanten met klachten. Die hebben al een slechte indruk en dan is de klachtenafhandeling ook nog bagger. Ik koop hier in ieder geval mijn producten niet. Als iets binnen de garantie stuk gaat zorgen ze er wel voor dat de garantie verloopt

22. huhtikuuta 2022

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.

We vinden het erg jammer dat je niet tevreden bent over onze service.

Graag komen we met je in contact om tot een passende oplossing te komen.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch bedrijf met kennis van zaken

Fantastisch bedrijf met mensen die nog echt verstand van zaken hebben! Zelfs bij vragen aan de klantenservice word je direct geholpen. Gebruik zelf op dit moment al twee producten van Solis (ventilator & tafelgrill) die beiden solide aanvoelen en zeer fijn zijn in gebruik. Ik zou hier zeker weer kopen!

29. marraskuuta 2021

Beste heer of mevrouw Janssen,

Bedankt voor je review.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je aankopen. Uiteraard doen we ons uiterste best om onze klanten naar tevredenheid te bedienen.

We wensen je veel plezier met de Solis tafelgrill en ventilator toe.

Geweldige service!

Sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Solis espressomachine. Ik had geen ervaring met een halfautomatische espressomachine en heb de klantenservice van Solis een aantal keren gebeld om de machine perfect af te stellen. Elke keer werd ik met veel enthousiasme geholpen. Sindsdien drink ik de lekkerste koffie, thanks to Solis.

24. marraskuuta 2021

Hi Suzie,

Bedankt voor je review.

Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen en van een heerlijk kopje koffie aan het genieten bent!

We wensen je nog veel plezier met je Solis espresso machine toe.

Saanut 1/5 tähteä

Worst company with worst products ever

Bought a tower ventilator from these scumbags. My retailer suggested it as the quietest in its class. This purchase has been the absolute worst experience we have had since day one. Plus, not the retailer (Coolblue) nor Solis itself accepted any responsibility. Did not offer to exchange it or look at it or anything. The product sounds like a fighter jet taking off and also has the super feature of an extremely bright display that cannot be switched off and illuminates your bedroom at night to a point that you cannot sleep if you had a chance to because of the noise. Again, the worst product ever from the worst company ever. If this is Swiss quality, I never want another Swiss product. No thank you.

18. elokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin