Heb eeb VW T bus aangeschaft me div items om geluid af te spelen en radio die perfect werkt, er zit Usb, Bluetooth,Radio en klopt precies zoals de gadget beschreven staat in de omschrijving op de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Door een reclame filmpje enthousiast geworden. Om kado te geven aan mn partner. Levering was erg snel en met zorg verpakt. Bij uit de doos halen erg blij met het uiterlijk. Werkt heel gemakkelijk e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle bezorging, goed verpakt en helder geluid uit de box! Voor deze prijs een super leuk en bijzonder cadeautje of gewoon een leuke accessoire in huis wat je als box kan gebruiken maar ook voor de s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij GB Trading – een echt familiebedrijf met een passie voor kwaliteit, creativiteit en plezier! Wij zijn gespecialiseerd in Bluetooth speakers, diamond painting en alles voor knutselen. Vanuit onze liefde voor mooie producten en creatieve bezigheden zijn we begonnen met een klein idee dat inmiddels is uitgegroeid tot een veelzijdige webshop vol inspiratie. Bij GB Trading geloven we dat muziek en creativiteit mensen verbinden. Of je nu op zoek bent naar een krachtige speaker om je favoriete muziek tot leven te brengen, of urenlang wilt ontspannen met een sprankelend diamond painting-project – bij ons vind je het allemaal.
Hollanti
Het was de eerste keer zeer goed heel mooi artikel heel blij mee werkt perfect

2 bestellingen gedaan snel en nettjes verlopen top

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Het plaatsen van de bestelling was heel eenvoudig. En het product werd snel bezorgd.

Super schnelle Lieferung und sehr gute Qualität

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Ik had aangegeven dat het bestelde een kado was en dat het nog een week was tot de verjaardag van de ontvangster. Dat was geen probleem. Pakje gaat op de juiste datum verstuurd worden naar de jarige.👍😊

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Snelle levering pakket was goed ingepakt

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Snelle bezorging, goed verpakt en helder geluid uit de box! Voor deze prijs een super leuk en bijzonder cadeautje of gewoon een leuke accessoire in huis wat je als box kan gebruiken maar ook voor de sier.

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Door een reclame filmpje enthousiast geworden.
Om kado te geven aan mn partner.
Levering was erg snel en met zorg verpakt.
Bij uit de doos halen erg blij met het uiterlijk. Werkt heel gemakkelijk en was ruim opgeladen om lang muziek te kunnen luisteren

Goede dag
Heb al verschilende autos bij gb trading gekocht en altijd nettjes zoals het hoort binnen gekregen
En kwaliteit 👍

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Ik ben tevreden over G,B maar zeer ontevreden over DHL waar jullie zaken mee doen, mijn bestelling ligt gewoon op het sorteercentrum zonder verdere info. Dit is toch niet wat jullie willen,als ik iets bestel en de vervoerder is GLS weet ik vandaag besteld voor de juiste tijd dan heb ik het morgenvroeg in huis met de nodige info, vooraf dus misschien een tip probeer het eens met GLS.

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Snelle levering en de bluetooth speaker is geweldig(vrachtwagen) en mooier in t echt

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Super leuke speaker! Helemaal blij mee. Netjes verpakt en snel verzonden.

Sieht gut aus
Funktioniert alles wie es sein soll
Immer wieder gerne

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Supersnel bezorgd en erg leuke modellen auto.s

Vastaus yritykseltä GB - Trading
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.