Na ontvangst van de luchtreiniger klopte er iets niet met mijn aankoop in verhouding tot het Bol-verkoopplatform. Nadat ik hierover een WhatsApp bericht had gestuurd, kreeg ik steeds direct antwoord... Näytä lisää
SOFRESH super product. Ik heb al tijden last van vochtigheid en met schimmels in huis waradoor ik benauwdheid aanvallen heb. Na 3 dagen vol SoFresh luchtreiniger aan gehad te hebben zijn mijn benauwd... Näytä lisää
Bestelling is na 5 dagen nog steeds niet bezorgd. "Voor 17uur besteld, morgen bezorgd" is dus een zeer misleidende belofte. Kan bijgevolg niets schrijven over het toestel zelf. Contact opgenome... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Sofresh is opgericht door een persoonlijke ervaring en een gedeelde passie voor gezondheid. We ontwikkelen slimme, hoogwaardige producten die de luchtkwaliteit verbeteren en bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Ons doel is om een gezond binnenklimaat voor iedereen toegankelijk te maken, juist nu we als mens 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen. Team Sofresh
Papland 18, 4206 CL, Gorinchem, Hollanti
- + 31 6 5801 6454
- Support@sofreshonline.com
- sofreshonline.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Great service and fast delivery
Great service and fast delivery. Excellent product quality. I'm extremely happy with it and wil keep an eye on them for future purchases.
Prima
Volgens spec. Snelle en goede levering. Nadat de filter uit de verpakking is gehaald, plug en play.
vorige week de dubbel actie van Sofresh…
vorige week de dubbel actie van Sofresh luchtreiniger bestel en netjes goed verpakt en snel ontvangen.
Het is een mooi design apparaat en niet lomp of storend in mijn rustieke interieur. maakt weinig tot geen geluid als de lucht kwaliteit goed is. filtert zeer snel en goed. zelf ben ik roker en heb diverse huisdieren in huis maar Sofresh reageert direct op vervuiling en overweeg zelf te stoppen met roken omdat dit apparaat mij bewust maakt van de luchtkwaliteit. Echt een super goed apparaat en beveel het ook zeer zeker aan.
gr. wendy
Bizar hoeveel vocht het apparaat uit de…
Bizar hoeveel vocht het apparaat uit de lucht haalt!
Prima apparaat en snelle levering
Prima apparaat en snelle levering
Fijn stil makkelijk en klein apparaat!
Aanrader
Aanrader,
Zeer stil apparaat. Zuivert de lucht zeer snel.
Erg blij met deze aankoop

Vastaus yritykseltä Sofreshonline
Betrouwbaar
Onlangs een lucht ontvochtiger aangeschaft op de website en ik ben ontzettend tevreden. Uitgebreid en duidelijk assortiment. Levering was ook snel, die van mij kwam binnen 2 dagen binnen!
Werkt prima
Heb hem een paar dagen in huis voel wel wat verbetering qua lucht plus dat de woonkamer waar die staat ook lekker fris en schoon aanvoelt. Ik zou hem ook zeker aanraden
Na 5 dagen nog steeds niets ontvangen
Bestelling is na 5 dagen nog steeds niet bezorgd.
"Voor 17uur besteld, morgen bezorgd" is dus een zeer misleidende belofte.
Kan bijgevolg niets schrijven over het toestel zelf.
Contact opgenomen met de klantenservice en deze hebben zeer snel gereageerd.
Zou een fout zijn bij hun logistieke partner. Ze gingen hen contacteren en voor de zekerheid een nieuwe verzending regelen. Ik wacht af ...
Kan gebeuren, maar hoop dat het snel opgelost is zodat ik eindelijk mijn bestelling ontvangen.

Vastaus yritykseltä Sofreshonline
Tevrede klant
Laatst de Sofresh gekocht. Super service en snelle levering. Ik droog mn was altijd binnen en kreeg via via deze tip. Echt top.
Virgo 16L
Eigenlijk wou ik maar enkel een luchtontreiniger maar doordat er veel vocht in het appartement zit waar ik momenteel nog woon had ik besloten om de Virgo 16L te kopen, na 1 dag het te gebruikt te hebben zat het waterreservoir al helemaal vol met water, de filter was ook al heel vuil. Als je de filter schoon maakt met een vochtige doek word het wel niet meer zo wit als een nieuwe. Het apparaat doet heel goed zijn werk. Ik ben er heel tevreden mee.
Luchtreiniger Sofresh
Ik heb onlangs een luchtreiniger aangeschaft van Sofresh, en ik ben onder de indruk van de resultaten! Het apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft verschillende instellingen die perfect zijn voor elke situatie.
Sinds ik de luchtreiniger gebruik, merk ik een duidelijke verbetering in de luchtkwaliteit in mijn huis. Het geluid van het apparaat is heel acceptabel en stoort ons niet tijdens het slapen of werken. Zeker een aanrader.
Tevreden over deze aankoop
Tevreden over deze aankoop. We hebben hem nog maar net maar hij heeft al veel water uit de lucht gehaald. Alleen van de luchtreiniger merk ik nog niet zoveel maar dit is ook lastiger te zien.
Perfect dehumidifier with Hepa filter
I bought a compressor dehumidifier which includes a Hepa 11 filter in the unit. This dehumidifier works very well, the noise level is super low in my room.To be honest, usually compressor dehumidifier is noisy,but this one is good, making very less noise, no effect on sleeping. Air in the room also can be purified and clean when using it,don't need to buy one air purifier.Moisture is gone in very fast speed, worth to buy.
Top producten voor in huis!
Great dehumidifier
The dehumidifier is from great quality and it does exactly what it promises. Best thing i bought in a long while, it helps protect my guitars and you feel a difference very quickly.