Second Nature BV Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Zojuist een nieuw pakket met wasstrips ontvangen, ik ben daar zeer tevreden over, de was wordt mooi schoon en ruikt lekker fris. Ik heb nu voor het eerst ook de handsoap besteld, een mooi aluminium fl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op de 50Plus Beurs in Utrecht in aanraking gekomen met de Second Nature zeepvellen. Goede informatie, niet opdringerig. De zeepvellen hebben ook een lekkere geur. In gebruik wast het de kleding/wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg fijne wasstrips welke je was goed schoonmaken en lekker fris laten ruiken. Heb van enkele merken uitgeprobeerd, waarvan ik deze van Second Nature het fijnst vind. Daarnaast ook snelle leve... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Yrityksen kirjoittama

Second Nature, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Onze missie is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om bij te dragen aan een duurzame wereld. Niet met standaard 'groene' producten, maar met hoogwaardige items die goed zijn voor jou én de planeet. Join the movement en maak het verschil met dagelijks milieuvriendelijk gebruik men een premium levensstijl!

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, levering was redelijk snel wat ik helemaal prima vind, ik hoe iets niet de volgende dag in huis te hebben . Miste iets in mijn bestelling maar de klantenservice heeft dit zeer snel opgepakt en nagestuurd.

26. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Review van een tevreden klant.

Ik vind het een heel goed product. Gebruik het nu al hele lange tijd en ben erg tevreden. Geen gesleep met zware flessen en geen plastic afval. Was resultaat is ook heel goed. Levering na bestelling online gaat ook super snel.

1. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goed product en snelle service

Ik ben heel tevreden over de wasstrips van second nature. De was wordt goed schoon en het ruikt lekker. Ik heb vaak last van allergie, maar met deze strips heb ik daar totaal geen last van. Ik vind het een top product.
Ook de service en levering is goed! Ik ben erg tevreden.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Second Nature BV

Bedankt voor de mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

snelle reactie op mijn vraag en ook gelijk gehandeld heel fijn. Heb nu los besteld en dag later al bezorgd dus heel tevreden.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Second Nature BV

Bedankt voor de review en graag gedaan :)

Super product mega service

Heel goed product en een top service.
Kan het alleen maar aanraden. Fijn te doseren door te scheuren van de blaadjes.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Second Nature BV

Bedankt voor de mooie review!

Saanut 4/5 tähteä

Goede communicatie over voortgang…

Goede communicatie over voortgang bezorging.
Snelle levering = altijd fijn!
Pakketje was-strips echter bij voordeur op de grond maar wel afgeschermd door onze papiercontainer :). Wellicht hebben wij de bel niet gehoord?

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Second Nature BV

Dankjewel voor je review. Helaas hebben wij geen invloed op de kwaliteit van de bezorgdienst. Uiteraard nemen wij dit wel mee bij onze jaarlijkse keuze met welke bezorgdiensten we werken. Veel wasplezier!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin