SODEAL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een fout gemaakt bij het bestellen. Dit werd direct gecorrigeerd. Ook de bijbehorende betaling werd meteen in orde gemaakt. Een zeer vriendelijke medewerker stond mij netjes en vriendelijk t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toppers zijn het bij Sodeal. Als je vragen hebt krijg je meteen iemand aan de telefoon. Beloftes worden nagekomen en soms nog extra, zoals onlangs toen ik gratis iets nageleverd kreeg wat ik zelf was... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zelfs op een zondag bij het plaatsen van de bestelling komt er adequate hulp via de chat. Uiterst snelle en correcte levering. Materialen zaten goed verpakt. Ophangen wegens tijdgebrek nog niet kun... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

2 delen extra besteld ivm met eerder gekochte set waar er enkele beugels erbij zaten die niet bij de ander beugels paste, 3 delen aan elkaar verbonden, 2 extra delen moeten kopen voor de beugels die... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Online webshop voor huis & tuin producten. De beste kwaliteit en service.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedankt, super service!

Gisteren bestelt en vandaag reeds geleverd. Nog geen 24u tussen bestelling en levering. En via mail op hoogte gebracht bij klaarmaken, versturen en wanneer pakket werd geleverd. Voorbeeld voor sommige andere bedrijven.

31. heinäkuuta 2025

Bezemhouders

Bezemhouders besteld. Zien er niet alleen mooi uit, maar ook van een prima kwaliteit. En een zeer snel en attent reagerende klantenservice. Dikke pluim.

11. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat als er tussen een ophanghaak iets hangt wat een beetje klemt, dan gaat de haak los als je het voorwerp omhoog tilt. Het neemt de haak mee omhoog die dan van de houder afschiet. De haken mogen wel wat vaster geklemd zijn op de houder.

14. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De belofte op de website werd niet…

De belofte op de website werd niet nagekomen. Voor 19h besteld is de dag erop geleverd ook op Zaterdag.
Het pakket is 2 dagen later nog net geleverd

11. huhtikuuta 2025
SODEAL-logo

Vastaus yritykseltä SODEAL

Beste Tom,

Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw levering. We begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt en betreuren de situatie ten zeerste.​
Vandaag wordt uw pakket bij u afgeleverd. De vertraging was het gevolg van onvoorziene omstandigheden bij onze bezorgpartner DPD, waarop wij helaas geen directe invloed hebben.​

Als familiebedrijf streven wij ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden. We nemen deze situatie dan ook zeer serieus en zullen intern evalueren hoe we dergelijke vertragingen in de toekomst kunnen voorkomen.​

We waarderen uw begrip en geduld in deze kwestie. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.​

Familie SODEAL

Ik ben 100% tevreden.

Ik kon zelf mijn product samenstellen, er zijn duidelijke instructies over hoe het product te gebruiken (filmpje is zeer leuk). Ik moest niet lang wachten op mijn bestelling.

13. maaliskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin