Pass opp! Betalingsløsningen TVINGER deg til å opprette Klarna-konto, der informasjonen om deg og kjøpene dine lagres! Dette selv om du vil betale med Vipps eller kort direkte. De påstår dette er for... Näytä lisää
Veldig bra tjeneste som jeg har hatt bruk for flere ganger. Grei leveringstid og ingen problemer med produksene du mottar. Kan anbefales! gir 4 stjerner istedet for 5 fordi sporingen av pakkene ofte... Näytä lisää
Jeg bestilte varene kl 07.00 på onsdag morgen, og torsdag rundt kl 14.00 var varene kommet til hente boksen. Rask bestilling og rask leveranse. Hadde hørt om Snushjem tidligere, men var skeptisk. Me... Näytä lisää
Superrask levering. Enkel bestilling. Kunne ikke vært mer fornøyd. Selv midt i julerushet var pakken fremme i løpet av under 2 døgn.
Snushjem.no ble grunnlagt med et mål om å tilby en enkel og god måte å kjøpe snus på. Siden oppstarten har vi vokst til å bli en av Norges ledende nettbutikker for snus, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en god handleopplevelse. Vi tilbyr et omfattende utvalg av snusprodukter fra alle kjente merker. Hos Snushjem.no setter vi kunden i fokus. Vi forstår at god kundeservice er nøkkelen til en god handleopplevelse, og vi er alltid her for å hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer du måtte ha.
Sandstuveien 70G, 0680, Oslo, Norja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Bestilt snus, fått feil vare levert.
Sendt flere Mail om at jeg ønsker varene i retur slik jeg får den snusen jeg skal ha.
Hører ingenting- rett og slett dårlig service/ingen service.
Har også sendt dere Mail i fjor uten svar.
Kommer aldri til å bestille snus fra dere igjen, heller ikke samboeren min.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Jeg har bestilt fra snushjem.no mange ganger og har vært svært fornøyd. Jeg bestilte siste gang 31.12 og pakken har enda ikke kommet. Jeg sendte mail og det tok veldig lang tid før jeg fikk noe svar. Da måtte pakke godkjennes manuelt, noe jeg fikk beskjed om at ble gjort sammen dagen jeg fikk svar på mailen. Nå har det gått over 1 uke igjen og jeg har enda ikke fått noe. Sendt enda mer mailer og prøvd å ringt. Ikke noe svar og kommer ikke igjennom på telefonen. Altfor dårlig!

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Bestilte varene på tirsdag, kom i dag uten problem! Leste her inne at mange hadde problem med helthjem, så jeg tok posten! Veldig fornøgd, alt jeg hadde bestilt var der! Bestiller glatt igjen😀

Mangelfull levering.
Bestilte og betalte for 10 stk snusbokser.
Pakka ble levert til rett tid, men når jeg åpner pakka, mangler 5stk G3. Det lå heller ikke ordre i pakka slik det pleier.
Har vært fornøyd tidligere, men dette var svært skuffende. Betalt, men ikke fått varene. Om de retter opp i feilen, gjenstår å se.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Har bestilt hjemme denne siden flere ganger og har alltid vært fornøyd. Rask levering og gode alternativer for hvor og når den kan leveres.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Styr unna! Bestilte snus for over 3000kr. Skulle fått det levert idag, 14.09. Men fikk denne meldingen idag. Kjære kunde.
Leveringsvinduet for varene fra Snushjem.no med Porterbuddy (PB 5641025) har blitt flyttet frem.
Nytt leveringsvindu: 18. sep. kl 17:30-21:30.
Grunnet feil ved sortering er pakken din forsinket, vi beklager dette på det sterkeste. Vi kommer med din ordre så snart som mulig, se oppdatert leveringstidspunkt.
Du kan selv endre leveringsvindu på sporingssiden:
Hilsen Porterbuddy. Holder ikke det de lover med leveranse. Skulle ta 2 dager men ender opp med 6 dager. Absolutt ikke godt nok!

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Har bruk Snushjem.no mange ganger. Men denne gangen sviktet de helt. La inn bestilling den 29. Fikk bekreftelse og beskjed om at bestillingen var på vei. Den 6 er den fortsatt ikke kommet og ingen svar på mail som ble sendt den 5. Dette var skuffende.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Bestilt et par ganger på Snushjem. Produktene har alltid kommet frem kjapt uten problemer. Alltid fått raskt svar om det er noe, og fikk god hjelp en gang jeg klarte å bestille feil. Så alt i alt, tipp topp!

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Bestilte sent på kvelden den 7, lå i postkassen i dag den 10😁 superfornøyd!

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Får det i posten veldig raskt. Veldig fornøyd.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Snus Hjem leverer topp produkter! Men, leveringstider er for dårlig til å være nettbutikk i 2023.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Eg kan trygt gi 5 stjerner, produktene er ferske og gode, holder lang tid i kjøleskap. Rask levering og aldrig vert noe problem, super fornøyd. Brukt denne siden i flere år.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Brukt snushjem i snart et år, og har aldri problemer! Alltid fersk snus og trygt pakket. Kommer iløpet av 1-3 dager i trøndelag. Bruker alltid å bestille frakt til hentested, siden helthjem er håpløst (har prøvd før, men det er såogsi alltid problemer med helthjem - men det er aldri bedriftens problem!)

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Lurer litt på hvorfor jeg får rask tilbakemelding fra dere på anmeldelse her på trustpilot, men eposten jeg sendte dere forrige uke har jeg fortsatt ikke fått tilbakemelding på?

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Har ikke mottatt snus jeg bestilte 30\3-21. Sporing viser at varen er sendt retur pga problem levere Helt Hjem og ikke hørt no

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Får alltid riktig vare, den er fersk og leveringen har vært problemfri og rask med Porterbuddy.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Jeg syns snushjem har vært veldig skuffende denne gangen. Jeg har tidligere vært fornøyd med dem. Men denne gangen klarte de ikke levere. Jeg har tidligere bestilt snus til adresser jeg ikke bor på og har derfor brukt huseiger som CO siden deres navn står på postkassen. Og det har ikke vært et problem tidligere. Men denne gangen tok snusen først 9 dager før den ankom, og samme dag som den ankom ble den sendt i retur uten forvarsel. Når jeg da skulle sjekke sporingslink var den sendt avgårde. Jeg sjekker ikke sporing hver time for jeg stoler på at posten gjør jobben sin. Men denne gangen syns jeg virkelig de kunne tatt kontakt før de sendte i retur. Når jeg da så dette så kunne jeg ikke kontakte posten heller fordi de hadde stengt da. Så prøver jeg å maile de og komme i kontakt med de men de svarer med halve svar. Og det går flere dager før jeg får svar. Jeg skjønner at det er forsinkelser pga pandemien. Men dette syns jeg var meget ukult.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Elsker dem! Super rask levering (porterbuddy), god kundeservice, og det viktigste; alltid fersk og aldri opplevd noen ødelagte i boksen!

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Er superfornøyd med selve produktene.
Merker frakt tiden går MYE tregere nå enn før nyttår. Ser dere sender sporing og ingen bevegelse på flere dager. Tidligere kunne jeg få snusen i postkassen dagen etter bestilling.

Vastaus yritykseltä Snushjem.no
Det er ikke lenger så mye å spare etter avgiftsreduksjonen fra Staten. Det er ikke 20% å tjene her lenger.