Sanapp car are thieves. The app itself works fine but watch out once they have your credit card details they will charge you for whatever they want, they will cancel the app and they will not giv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag gillar verkligen SnappCar eftersom det är smidigt och prisvärt. Jag gillar miljötänket också. Känns jättebra att hyra av privatpersoner i närheten. Jag har använt SnappCar ett tiotal gånger under... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Behöver du en hyrbil men vill hellre hyra av grannen istället för en traditionell biluthyrningsfirma? Vi har över 4000 bilar på vår plattform som delas med över 40 000 användare varje dag. Vare sig du är ute efter en romantisk cabriolet, en familjevänlig sedan, nätt och smidig kombi eller en stor och mäktig SUV så kan du hyra det på SnappCar. Under hyresperioden är bilen försäkrad av If så om olyckan skulle vara framme behöver ni inte oroa er över att behöva trassla med er egna försäkring. Kostnadsfri vägassistans ingår alltid. Alla våra användare går igenom en säker verifikationsprocess innan de får hyra eller hyra ut bil. Om du gillar orden prisvärt och miljövänligt så tror vi att du kommer att älska SnappCar!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Gick snabbt och smidigt både gångerna…
Gick snabbt och smidigt både gångerna 👍.

Vastaus yritykseltä SnappCar
Bor i Stockholm där det är dyrt med bil…
Bor i Stockholm där det är dyrt med bil och parkering. Det är därför helt suveränt att hyra bil via SnappCar. Alla gånger jag hyrt har allt gått så smidigt. Skulle vilja ge 6 stjärnor för nöjdhet. Brukar rekommendera SnappCar till vänner och bekanta.
De få gånger jag varit i kontakt med kundtjänst har de varit mycket serviceminded.

Obefintlig och dålig kundsupport
Bilen jag hyrde fick problem med bromsarna. Uthyrarrn var exemplarisk och vi löste det tillsammans men SnappCars kundsupport är helt obefintlig och ohjälplig och därför rekommenderar jag inte alls att använda SnappCar.

Vastaus yritykseltä SnappCar
Funkar så bra och enkelt
Funkar så bra och enkelt. Bara bra!

Vastaus yritykseltä SnappCar
Väldigt smidigt att boka bilen och…
Väldigt smidigt att boka bilen och hämta upp den

Vastaus yritykseltä SnappCar
Delningsekonomi när den är som bäst!
Snappcar är miljövänligare än att hyra bil på tradionellt sätt. Underbart med delningsekonomi! Snabbt och bra support genom Li, Kajsa & Fredrik!

Det fungerade perfekt
Det fungerade perfekt. Inga problem. Pålitlig bil och uthyrare!

🌟🌟🌟🌟🌟
My experience using this platform to rent cars is beyond my expectation. I am very satisfied and can recommend this to all. No doubt or any regret(s) of any sought.

Vastaus yritykseltä SnappCar
Smart och personlig tjänst för att hyra…
Smart och personlig tjänst för att hyra andra privatpersoners bilar.

Vastaus yritykseltä SnappCar
The app bugs and poor customer support
The idea of the shared cars are great. However the technical solution needs to be worked on, the app full of bugs, takes a lot of time to get help, and the customer support is horrible.

Fantastisk smidig tjänst
Fantastisk smidig tjänst och det finns tillgängliga bilar både i samma ort och närliggande som är enkla att ta sig till med pendel m.m. När jag själv skaffar bil blir det helt klart att nyttja Snappcar för att själv kunna hyra ut och bidra till den underbara delningsekonomin som äntligen börjar göra sitt stora intåg.

Vastaus yritykseltä SnappCar
Jag har hyrt 4 ggr och har bara…
Jag har hyrt 4 ggr och har bara positiva erfarenheter.
Fina
Fina, städade, välskötta uthyrare och trevliga bilar till bra pris - perfekt. Även det omvända gäller.
Supersmidigt och trevlig uthyrare!!
Fungerar fantastiskt bra
Fungerar fantastiskt bra. Speciellt när en inte behöver mötas upp för nyckel. Grymt smidigt