Er zijn me toendertijd een aantal voordelen beloofd, maar die zijn nooit waargemaakt, onder andere gratis beltegoed die ik met een code kon claimen, maar de site vertelde mij dat die al gebruikt was.... Näytä lisää
Ben al lang klant bij smsbeltegoed, ook een eigen account aantal jaren onderhand. Ben altijd goed geholpen geworden. Met bestelling altijd binnen paar minuten ontvangen ooit wel eens gehad dat ik er l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zojuist weer eens een paysafecard gekocht voor mijn spel op de pc, zodat ik weer cosmetic items kan kopen, nja goed, buiten dat, vind dat deze website erg snel en zorgvuldig is met de levering, ontv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij SMSBeltegoed. De bestelling werd direct verwerkt en de beltegoed werd binnen enkele seconden geleverd. Alles verliep vlot en veilig. Ik raad deze die... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Geachte klant, Met trots willen we u informeren dat SMSbeltegoed voortaan verder gaat onder een nieuwe naam: Moontopup. Aanvankelijk richtten we ons voornamelijk op de verkoop van beltegoed, belkaarten en simkaarten. Sindsdien zijn we echter aanzienlijk gegroeid en hebben we ons productaanbod uitgebreid. Tegenwoordig bieden we een breed scala aan producten aan, waaronder prepaid creditcards, crypto-vouchers, entertainmentkaarten voor diensten zoals Netflix, Google Play en Pathé Thuis, evenals game- en cadeaukaarten. We hebben geconstateerd dat de naam "SMSbeltegoed" niet langer volledig recht doet aan de diversiteit van ons aanbod en onze identiteit. Daarom hebben we gekozen voor de naam Moontopup. Deze naam heeft voor ons een diepe betekenis. "Moon" symboliseert de opwaartse beweging en weerspiegelt ons streven naar groei en innovatie, terwijl "Topup" ons kernprincipe onderstreept: het aanvullen en verrijken van tegoeden in de breedste zin van het woord. Daarnaast hebben we bewust gekozen voor een Engelse naam, gezien onze wereldwijde ambities en uitbreiding. Moontopup markeert het begin van een nieuw hoofdstuk, waarin we ons blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten, ongeacht waar u zich bevindt. Wij danken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen. We kijken ernaar uit om deze nieuwe fase samen met u te betreden en samen te groeien—naar de maan en verder! Met vriendelijke groet, Team Moontopup.com
Postbus 12173, 3004GB, Rotterdam, Hollanti
- support@moontopup.com
- smsbeltegoed.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 18 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Ottimo servizio
Ottimo servizio, anche l’assistenza è tempestiva nelle risposte!

Very convoluted process
Very convoluted process. The site doesn't work well and does a poor job of explaining what you're doing wrong, if at all. Ended up having to create an account because it wasn't letting me complete my purchase as a visitor, as it's supposed to.

Snel en betrouwbar
Ik bestel altijd cadeaubonen bij smsbeltgoed omdat het is meest goedkoopt dan anders, ruimte betaalmeth, ik vind altijd juiste betaalmethod kn smsbeltgoed, en na volledig afrekenen altijd ik krijg cadeaubon in mijn email binnen 5 minuten soms ook eerder. Ik hou van deze webwinkel

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed
Bpost service wil dat ik maar kaarten…
Bpost service wil dat ik maar kaarten blijf aankopen zodat ze de ophaling kunnen doen. Ik vind dat bedrog

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed
Ik ben opgelicht en deze fraudeur maakt…
Ik ben opgelicht en deze fraudeur maakt gebruik €. 20,00 van beltegoed. Het schijnt persoon uit België of Frankrijk te opereren met haar of zijn VALSHEID welke ik
Over heb gemaakt onder t mom dat dit voor verzekering was voor B post onderdeel DHL.
Voor een fiets die hier zou worden opgehaald welke ik tekoop heb gezet op marktplaats ze gebruiken naam op Facebook Monica de Ber.
Mensen pas op voor deze ñaam het zijn vieze oplichters

Fast delivery with Apple Pay purchases

Snelle en prettige afhandeling

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed
Ja war gut machen was sie machen sollen…
Ja war gut machen was sie machen sollen mit den Geschenkkarten kann man nicht meckern

Great responsiveness service.

Crackroker
Ik kan niet begrijpen hoe zielig je moet zijn om festival kaartjes op te lichten zieke geest wat je bent heeft je crackrokende moeder je geen fatsoen geleerd

Oplichting!!!!!!!
Boden campertickets aan voor op festival
Profileerde zich eerst via messenger onder de naam Dieke Van Veen.
Ging het verder overlaten aan haar vriend.
Vroeg om tel.nr en email.
Werd gebeld door kerel.
Klonk betrouwbaar,zei dat hij tickets opkocht.
Link via iDeal ontvangen en betaald.
Plots verschijnen consumptie tickets waar hij ook nog 27,50€ voor vraagt en die gekoppeld zijn aan het door mij gewilde campertickets.
Dit geweigerd en duidelijk gemaakt dat dit niet de afspraak was.
Hij vraagt mij een betaalverzoek te sturen zodat hij het geld kan terugstorten.
Dus niet......en zo ben je 38,50€ armer door wederom een fuckface 😡