SMSBeltegoed Arvostelua

8 553
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Er zijn me toendertijd een aantal voordelen beloofd, maar die zijn nooit waargemaakt, onder andere gratis beltegoed die ik met een code kon claimen, maar de site vertelde mij dat die al gebruikt was.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben al lang klant bij smsbeltegoed, ook een eigen account aantal jaren onderhand. Ben altijd goed geholpen geworden. Met bestelling altijd binnen paar minuten ontvangen ooit wel eens gehad dat ik er l... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zojuist weer eens een paysafecard gekocht voor mijn spel op de pc, zodat ik weer cosmetic items kan kopen, nja goed, buiten dat, vind dat deze website erg snel en zorgvuldig is met de levering, ontv... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij SMSBeltegoed. De bestelling werd direct verwerkt en de beltegoed werd binnen enkele seconden geleverd. Alles verliep vlot en veilig. Ik raad deze die... Näytä lisää

1. Verkkokauppa-palveluntarjoajat

Yrityksen kirjoittama

Geachte klant, Met trots willen we u informeren dat SMSbeltegoed voortaan verder gaat onder een nieuwe naam: Moontopup. Aanvankelijk richtten we ons voornamelijk op de verkoop van beltegoed, belkaarten en simkaarten. Sindsdien zijn we echter aanzienlijk gegroeid en hebben we ons productaanbod uitgebreid. Tegenwoordig bieden we een breed scala aan producten aan, waaronder prepaid creditcards, crypto-vouchers, entertainmentkaarten voor diensten zoals Netflix, Google Play en Pathé Thuis, evenals game- en cadeaukaarten. We hebben geconstateerd dat de naam "SMSbeltegoed" niet langer volledig recht doet aan de diversiteit van ons aanbod en onze identiteit. Daarom hebben we gekozen voor de naam Moontopup. Deze naam heeft voor ons een diepe betekenis. "Moon" symboliseert de opwaartse beweging en weerspiegelt ons streven naar groei en innovatie, terwijl "Topup" ons kernprincipe onderstreept: het aanvullen en verrijken van tegoeden in de breedste zin van het woord. Daarnaast hebben we bewust gekozen voor een Engelse naam, gezien onze wereldwijde ambities en uitbreiding. Moontopup markeert het begin van een nieuw hoofdstuk, waarin we ons blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten, ongeacht waar u zich bevindt. Wij danken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen. We kijken ernaar uit om deze nieuwe fase samen met u te betreden en samen te groeien—naar de maan en verder! Met vriendelijke groet, Team Moontopup.com

Erinomainen

(8 553)

81 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf,besodemieterd mensen die…

Dit bedrijf,besodemieterd mensen die concert kaarten willen kopen. Je krijgt nix van hun ...

12. toukokuuta 2025

Bedankt voor uw bericht.

We vinden het erg jammer dat er gefraudeerd is en ons bedrijf daarbij is betrokken. Zoals vermeld in onze algemene voorwaarden, artikel 6 over fraude, kunnen wij geen terugbetaling doen nadat de bestelling is verzonden. Indien de bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij deze nog tegenhouden. Daarnaast, volgens artikel 9, zijn wij niet aansprakelijk voor schade als gevolg van (account)hacking of andere onrechtmatige handelingen door derden, of in geval van fraude.

Onze medewerkers werken uitsluitend via onze klantenservice en zijn niet actief op platforms zoals Marktplaats of WatchTivo. Daarnaast delen wij nooit betaallinks via dergelijke kanalen.

Wij raden u aan om aangifte te doen bij de politie, zodat er verdere stappen kunnen worden ondernomen. Wij nemen de veiligheid van onze klanten zeer serieus en werken samen met de autoriteiten om fraude te bestrijden.

Terugbetaling is helaas niet mogelijk vanwege de aard van de fraude, en we kunnen geen gegevens van derden delen vanwege privacywetgeving. Deze gegevens worden wel met de politie gedeeld.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

De levering

Snelle en vlotte levering! Super tevreden

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Bedankt voor je vertrouwen in ons. Jouw steun geeft ons de energie om door te gaan.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer fijne ervaring met snelle…

Zeer fijne ervaring met snelle levering. Echt een top service ook met ze klantenservice.

5. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Het doet ons goed om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor je compliment!

Sms beltegoed

Top geregeld

4. toukokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Veel paycard.bestellen en binnen 5…

Veel paycard.bestellen en binnen 5 minuten per mail super relax ga zo door

1. toukokuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Goed online winkel en betruibae klantenservice

Goed online winkel en betruibare klantenservice. Ze komen altijd hun afspraken na en denken mee als er een probleem met een betaling is.

1. huhtikuuta 2025

Waardeloze webshop

Waardeloze webshop. Code die ik voor 6 maanden Spotify had gekocht, werkte niet. Doen ik vroeg of ik een refund kon krijgen zijnde ze dat ik contact met Spotify moest opnemen. Werd dus gewoon van kastje naar de muur gestuurd. En het geld kan ik naar fluiten. Kom hier echt nooit meer terug

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Beste klant, als u geen code heeft ontvangen of problemen ervaart, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze
klantenservice zodat wij uw code opnieuw kunnen versturen.

Super fast !

17. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Knowing that you're satisfied encourages us to keep giving our best. Thank you for the amazing review!

Saanut 3/5 tähteä

Is in een keer €2 omhoog gegaan

Is in een keer €2 omhoog gegaan, zonder vooraf melding. Heb gewoon een Bol.com cadeaukaart gekocht van €20. Krijg je te zien op de pagina totale kosten van €20,99. Wanneer je verder ga om met telefoon te betalen is het in een keer €22,99. Is wel een beetje achterdochtig hoe het gegaan is.

20. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

beste, onze excuses dit zijn denk ik de transactie of service kosten geweest. Deze komen op de betaalpagina pas te voorschijn

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend de kaarten krijg je gelijk…

Uitstekend de kaarten krijg je gelijk binnen na de bestelling

16. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve woorden, ze betekenen veel voor ons.

Saanut 5/5 tähteä

Het is de voordeligste site voor…

Het is de voordeligste site voor paysafecard te kopen via inbellen zodra het klaar is heb je binnen 10m de code al in je mail. Nooit iets mis gegaan top site

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Heel erg bedankt voor je positieve feedback – dit maakt onze dag!"

Saanut 5/5 tähteä

Top site als eerste over het…

Top site als eerste over het KLANTENSERVICE TOP zeer klant vriendelijk verstand van zaken geduldig en belangrijkste is je word gehoord gewoon zoals het moet .

13. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Heel erg bedankt voor je positieve feedback – dit maakt onze dag!"

hele goede snelle service

hele goede snelle service , betrouwbaar en overzichtelijke website

12. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SMSBeltegoed

Thanks! We zijn blij dat je tevreden bent – daar doen we het voor.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin