Smartproductsonline Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De electronische aansteker die wij besteld hebben was snel geleverd en is voor ons een aanwinst. Geen gedoe meer met lucifers of met bussen gas. Iedere kaars en theelichtje wordt nu op deze verantwo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zwarte haakjes besteld en witte ontvangen. Snelle reactie op mijn mail ontvangen waarbij aangegeven wordt dat zij zwarte opsturen! En met twee dagen ook ontvangen. Super service (en dit is geen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Twee elektrische aanstekers besteld en ontvangen, deze deden het beide niet zoals voorgesteld dus terug gestuurd. Snel bericht over de ontvangst van de aanstekers en dat het aankoopbedrag werd terug b... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

We willen je leven graag makkelijker maken met onze producten! Hiervoor speuren we continu voor je naar de allerlaatste trends en de nieuwste slimme producten. Veel van onze unieke artikelen kom je daarom niet tegen in de winkels. We zijn in 2021 ons familiebedrijf gestart. We zijn er met zijn allen super trost op dat we nu al meer dan 8.000 tevreden klanten hebben. Op naar de 10.000! Als onderdeel van onze service, versturen wij onze producten altijd gratis. Alle artikelen zijn al in ons magazijn bij Haarlem in NL op voorraad. Hierdoor is elk product snel binnen 1 tot 3 werkdagen na bestelling bij je in huis. Veel plezier met het bezoeken van onze webshop!

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

47 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Niets ontvangen

Niets ontvangen

23. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smartproductsonline

Hoi Irma, nogmaals onze excuses dat Post NL niet netjes onze eerste bestelling bij je bezorgd heeft, en hem intern was kwijtgeraakt. Hierbij ook nog even de bevestiging dat direct een nieuwe bestelling verstuurd was om dit recht te zetten. Een fijne dag, Remy namens Smartproductsonline.nl

Kwaliteit!

Op zaterdag besteld en direct een reactie. Per kerende post het product opgestuurd en de eerstvolgende besteldag ontvangen. Product van goede kwaliteit!

14. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Waar blijft mijn pakketje?

Niets meer vernomen na mijn bestelling van 16 december. Ik had het graag met kerstmis gehad maar dat zal wel niet lukken. Heb nog 1 dag.
Lag aan PostNL. Pakketje was wel op tijd bij de post Gelukkig net nog ontvangen. Dus over het product kan ik nog niets zeggen

23. joulukuuta 2024

Beste mevrouw Klaassen,

Fijn dat de bestelling al wel bij de post was en gelukkig nog net bij u in huis is voor kerstmis.

Fijne kerstdagen!
Tonny namens Smartproductsonline.nl

Saanut 1/5 tähteä

Onze bestelling (radiatorhanger) ca 2…

Onze bestelling (radiatorhanger) ca 2 wkn geleden besteld maar tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Tussentijds nog wel de navraag naar ons huisnummer maar ook dit heeft niet tot levering geleid.

18. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smartproductsonline

Beste Willem, nogmaals onze excuses dat de bestelling nog niet binnen is doordat de huisnummer niet bij de originele bestelling stond en Post NL vertraagd levert deze december maand. We verwachten dat de bestelling snel bij je binnen is en we hebben vandaag ook het gehele aankoopbedrag aan je teruggestort, zodat je het artikel gratis van ons krijgt. We hopen dat je hierdoor, ondanks de vertraging, toch tevreden terugkijkt op je aankoop. Een fijne dag, Tonny namens Smartproductsonline.nl

Electronische aansteker

Iedere kaars en theelichtje wordt nu op deze verantwoordelijke manier aangestoken.
Dankjewel voor het snelle versturen.

24. marraskuuta 2024

Een hele handige aansteker

Een hele handige aansteker, mooi design, geen geknoei met gas, en geen vlam die of te groot of te klein is, of steeds uitgaat....nee, deze werkt perfect!

12. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Gisteren besteld en vandaag bezorgd.

Gisteren besteld en vandaag bezorgd.
Dit soort shops worden zeer gewaardeerd. Niet tot in de lengte van dagen wachten op je bestelling.
Mijn iWatch lederen horloge band draagt heerlijk en is in een goede en mooie kleur uitgevoerd.
Top!

28. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Week geleden besteld en nog niets…

Week geleden besteld en nog niets binnen??

Vandaag bericht gekregen van de firma en het is opgelost! Komen nieuwe. Top afgehandeld! Ze verdienen een 20!!!!!!!👍

23. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smartproductsonline

Super fijn om te horen! Zou je de score positief van 1 naar 20 :-) sterren willen verhogen?

Saanut 2/5 tähteä

Sleutelhanger

Sleutelhanger besteld om verloren sleutels te kunne traceren.
De meegeleverde knoopcelbatterij bleek leeg.
De app die je moet downloaden functioneert niet zoals beloofd.
Kortom. Miskoop.

9. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin