Het was ondanks de hitte wat later dan belooft geleverd. Maar direct erna meteen aan de beurt en goed afgeleverd. Leuke pakketjes.
4 dagen vantevoren besteld, zodat het zeker zaterdag 31 januari op de verjaardag van mijn vriendin bezorgd zou worden. Wat denk je, cadeau gister niet verstuurd, sta ik mooi voor gek. Verjaardagscadea... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bezorging was prima, mooi op de afgesproken tijd . Wel xou ik wat meer keuze willen hebben in de diverse snoepsoorten. Wellicht ook suikervrije drop
Yrityksen kirjoittama
Max Cadeaus is altijd op zoek naar de leukste kaarten en cadeaus. Stuur een leuk cadeau via de brievenbus en creëer bijzondere momenten.
Hanzeweg 45B, 7418AV, Deventer, Hollanti
- 0570-658084
- info@maxcadeaus.nl
- maxcadeaus.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
In geval van overmacht U klanten op de…
In geval van overmacht U klanten op de hoogte stellen .

Vastaus yritykseltä Max Cadeaus
Niet op tijd bezorgd bestel nooit meer…
Niet op tijd bezorgd bestel nooit meer iets bij jullie

Vastaus yritykseltä Max Cadeaus
Goed geleverd mooie pakketjes.
Leuke kadootjes voor een leuke prijs.
Leuke kadootjes voor een leuke prijs.
Makkelijk en snel te bestellen.
Bezorging was prima
Het product was super
Het product was super. De bezorging waardeloos. Ruim 6 dagen.
Top bedrijf
Snelle en goede levering, en duidelijke communicatie vwb de status van de bestelling.
Heb het los vanmekaar in winkelmandje…
Heb het los vanmekaar in winkelmandje gedaan en was mooi alles bij elkaar verstuurd en vriendin blij verast
Netjes en op tijd geleverd
Netjes en op tijd geleverd. De ontvanger was zeer blij.
Omdat ze je bijstaan en helpen als je…
Omdat ze je bijstaan en helpen als je per ongeluk iets verkeerds doet
Verkeerde bezorging
Ik heb al meerdere keren via jullie iets besteld en laatst ging het helaas een keer mis en was het op een verkeerd adres afgeleverd waardoor diegene die het zou moeten krijgen niks had ontvangen. Ik heb hun er toen over gemailt en had binnen een half uur een reactie dat ze het uit gingen zoeken. Een dat het natuurlijk niet de bedoeling was. Later kreeg ik een mail dat het idd verkeerd was gegaan en dat ze gelijk een nieuwe zouden sturen. Die 24 uur later alsnog bij de juiste persoon is bezorgd.
Het is netjes bezorgd en.je werd ook…
Het is netjes bezorgd en.je werd ook goed op de hoogte gehoudem
Gemakkelijk te bestellen en op tijd…
Gemakkelijk te bestellen en op tijd geleverd.
Mijn pakketje naar Duitsland liet een…
Mijn pakketje naar Duitsland liet een beetje op zich wachten. Hulp van maxcadeaus was heel waardevol en pakketje is bezorgd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.