SmartLearning Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Hold jer væk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget “Salg og Salgspsykologi”, og jeg har sjældent set en mere rodet og uprofessionel opsætning af et studie... Näytä lisää

Jeg har fået regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gør smartlearning.dk opmærksom på, hvorefter jeg modtager følgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... Näytä lisää

Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at få fat på, samt giver feedback og besvarelse hver... Näytä lisää

Jeg tog ledelse i praksis som mit første fag via smartlearning, og dette er også første gang jeg prøver virtuel læring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... Näytä lisää

1. Oppilaitos
  2. Aikuiskoulutus
  3. Ura- ja koulutuspalvelujen tarjoaja
  4. Etäopetus
  5. Koulutuskeskus

Vores hjerter banker for at gøre online undervisning til en spændende og værdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tør springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skræddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnær, med en tæt personlig dialog og tilpasset lige præcis dine behov. Næsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornødne selvtillid og de rette kompetencer til at løse de udfordringer og muligheder, du møder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er læring ikke længere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der kræver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og færdigheder, der skaber vækst og udvikling i samfundet og selvfølgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tænke på.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget varierende kvalitet af…

Meget varierende kvalitet af undervisningen..
SmartLearning virker mest af alt som en cash cow der skal malkes - de fleste undervisere genbruger det samme, flere år gamle, materiale. Jeg har flere gange fået udleveret opgaver, med en afleveringsfrist for flere måneder siden.

Administrationen har tidligere været ret sløve, som også fremgår af andre anmeldelser, men er ved at være kommet efter det.

8. lokakuuta 2021

Indledende studieforberedelse

jeg har taget kursus - Indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning hos smartlearning.

det har helt bestemt levet op til mine forventninger.

Hvis du har været væk fra uddannelse i en længere periode, og skal i gang med et studie igen, så giver dette kursus et rigtig godt udgangspunkt til at starte på dette.

du får en fornemmelse af hvad det tidsmæssigt kræver at tage en uddannelse online, du får nogle rigtig gode værktøjer og en bedre forståelse af ens egen læringsmetoder. og man får noget rigtig god viden omkring projektskrivning.

jeg vil klart anbefale dette til andre

8. syyskuuta 2021

Passed first time

I’ve just passed my test first time round thanks to my brilliant instructor Lloyd in Coventry. He was very informative and built good habits for me from the start

Thank you Lloyd.

25. elokuuta 2021

Kasim

Just passed my driving licence last week Friday could have not done it without my driving instructor Kasim he was very helpful

6. heinäkuuta 2021

Jeg er meget tilfreds med…

Jeg er meget tilfreds med Smartlearning. Jeg har deltaget i to kurser og begge gange har jeg fået meget med mig. Materialet er godt og lærerne er engagerede. Jeg vil fortsatte min læring her og fuldføre min uddannelse samt anbefale det til andre.

27. kesäkuuta 2021

Jeg kan varmt anbefale smartlearnings…

Jeg kan varmt anbefale smartlearnings undervisning. Jeg valgte netop smartlearning, fordi jeg havde mulighed for selv at planlægge mit forløb, hvor det nu passede ind i mine private planer, samt mit arbejdsliv.
Jeg havde Andreas Kærgård som undervisner, en underviser der brænder for faget og tager sig tid til eleverne, døgnets 24 timer. jeg kan varmt anbefale at studerer ved smartlearning.

10. kesäkuuta 2021

Absolut et godt sted at læse/Studerer

Absolut et godt sted at læse/Studerer, hvis man ikke har fuld tid til at studerer, jeg kan varmt anbefale smartlearning.dk som en mulig studie platform. Det kræver dog en hel del selvdisciplin at skulle læse online.
Alt i alt er jeg tilfreds og har lige bestået Ledelse i Praksis, et studie der tog 14 uger ( Jeg har fuldtids job )
Mvh
Lange

9. kesäkuuta 2021

Engageret og passioneret lærer!

Jeg har haft fornøjelsen af en lærer, der har utrolig meget engagement og passion for faget.
Jeg har lært strukturen i at skrive en velbegrundet opgave med anvendelse af rette teorier og metoder.
Personligt har jeg fået nye værktøjer til min værktøjskasse, som jeg kan tage med mig både privat men også arbejdsmæssigt.

9. kesäkuuta 2021

En god og effektiv uddannelse

En god og effektiv uddannelse, hvor man får en masse læring på kort tid. Der er gode muligheder for sparring med læreren og peer-to-peer med de andre studerende. Der er fin afveksling mellem webinars, læsning af artikler og hjemmeopgaver. Kan absolut anbefales.

30. toukokuuta 2021

Min læring

Jeg har personligt haft et rigtig godt kursus hvor jeg har genopfrisket nogen af de ting man lærte helt tilbage i folkeskolen. det har været supernemt på online studie at planlægge det ind i sin travle hverdag. rigtig fedt at dette er til sin rådighed.

18. huhtikuuta 2021

Jeg kan varmt anbefale et forløb på…

Jeg kan varmt anbefale et forløb på smartlearning, jeg har lige været igennem Ledelse I Praksis med underviser Andreas kærgård.
Andreas har virkelig udvidet min horisont på området og han gør alt for at du forstår emnet.
Smartlearning.dk er super flexibelt men samtidig skal man også være opmærksom på at du studere online så hvis man ikke er til den form hvor man til tider skal holde sig selv til ilden, vil jeg helt klart anbefale en anden studie metode.
Men for mig var det perfekt og kan kun anbefale det

13. huhtikuuta 2021

LEDELSE I PRAKSIS, fantastisk fag!

Har netop afsluttet ledelse i praksis som har givet mig utrolig mange værktøjer med i rygsækken. Det har desuden vækket opsigt i arbejdslivet og er nu i en bedre og mere ansvarsfuld stilling.
Andreas Kærgård (underviseren) er super engageret, meget tilgængelig og rigtig god til at forklare omkring begreberne og teorierne i faget.
Hvis man virkelig ønsker flere værktøjer som leder, er det den helt rette uddannelse at tage!

13. huhtikuuta 2021

Fantastisk forløb på Ledelse i Praksis…

Fantastisk forløb på Ledelse i Praksis ved Andreas Kærgaard

Det er helt sikkert et kursus jeg vil anbefale, super skarp og nutidig undervisning med indragelse af aktuelle udfordringer. Ekstremt meget kontakt underviser og kursist imellem.

Jeg kunne ikke have bedt om mere
Og glæder mig til at fortsætte på AU i ledelse via smartlearning

13. huhtikuuta 2021

Jeg er ved at afslutte mit kursus i…

Jeg er ved at afslutte mit kursus i indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning. Jeg har fået rigtig mange ting med mig, som jeg kan bruge på mine andre fag, både mht. det at studere, læseteknikker, planlægning af studiet, prioritering, det at skrive et projekt og mange flere værdifulde studieteknikker, jeg helt sikkert vil få gavn af fremover. Så hvis man ønsker at starte et fag på Smartlearning, vil jeg klart anbefale at tage dette inden eller imens du er i gang med dit kursus eller uddannelse.

12. huhtikuuta 2021

Hold jer langt væk fra smartlearning

Hold jer langt væk fra smartlearning.
Smartlearning er en ren pengekasse. Undervisningsmaterialerne bliver genbrugt i flere år af gangen og ikke opdateret løbende. Selv læseplanen måtte jeg strege ud i datoer, for at få det til at stemme med dagene i 2020. Det er simpelthen for dovent.

Der er mange fejl i materialerne og formidlingen er ualmindelig ringe. Underviseren var uengageret og uvidende fra praksis. Efter min oplevelse, har jeg fra bekendte og kollegaer kun hørt kritik af smartlearning og ingen der har haft modtaget undervisning ville gøre det igen.

Hvis du ønsker et fag, som du alene vil bestå, er smartlearning en mulighed, men du skal ikke forvente at få andet med derfra end en karakter.

Derimod kan jeg varmt anbefale ledernes kompetencecenter, som jeg fremadrettet kun selv vil benytte. De har dygtige undervisere med erfaring fra det virkelige liv, de er engagerede i deres kursister/undervisning og forstår at drage paralleller til erhvervslivet.

1. helmikuuta 2021

Har netop afsluttet modulet “Digital…

Har netop afsluttet modulet “Digital Markedsføring”. Tog modulet her fordi jeg for tre år siden har haft fuldført “Ledelse i praksis” modulet og var vældig tilfreds med det. Men på faget “Digital Markedsføring” var det en anden oplevelse. Hvor Andres Kærgaard (Ledelse i Praksis) er en meget engageret underviser der er på og viser interesse for de studerende, så havde jeg ikke samme oplevelse med underviseren i Digital Markedsføring desværre. Synes ikke han virkede tilgængelig i perioder og han var lang tid om at rette opgaver så man endte med at aflevere opgave 3 før man havde fået svar på opgave 2, og dermed ikke rigtig vidste om man var på rette vej. Manglede noget mere engagement/interesse og noget tilstedehed hos underviseren. 4 webinarer på 14 ugers undervisning er også alt for lidt i min optik.
Dog fik jeg kendskab til faget, hvilket var hovedformålet da jeg aldrig har læst marketing før, og derfor giver jeg det 2 stjerner. Ville til hver en tid foretrække klasseundervisning, men det er ikke altid det kan lade sig gøre og fjernundervisning er en genial løsning for at videreuddanne sig. Men det kræver lidt mere af underviseren da man ikke ser ham/hende så tit.

31. tammikuuta 2021