Smarteyes Sverige Arvostelua 206

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

De har ett stort urval av bågar och bra erbjudanden. Men det är typ det enda som är bra. Oengagerad personal, helt oflexibla och man känner nästan att man kommer och stör. Och första gången jag köpte... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Smarteyes Halmstad Idag var jag med min mors söndriga glasögon till butiken. Ville ha bågen utbytt till något tillfälligt då hon ligger på sjukhus och behöver kunna läsa. Tyvärr fanns inget engage... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Det var den sämsta butik jag varit med om smarteyes löddeköpinge. När jag skulle välja bågar, ingen hjälp, 2 killar stod bara och prata med varandra. När jag hämta dom lämnade en tjej ut dom, ingen hj... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Mycket trevlig och kompetent optiker, men bemötandet i butik var uselt, ville ha en båge jag sett på smarteyes hemsida, lanserad under nyheter. Den fanns inte i butik i Umeå, jag fick svaret att den k... Näytä lisää

1. Optometristi

Yrityksen kirjoittama

Smarteyes erbjuder synvård och skandinaviskt designade glasögon. Smarteyes mission är att designa prisvärda glasögon till alla och visionen är att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes finns över hela Sverige med ett 70-tal butiker, från Ystad i syd till Boden i norr.

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

206 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

47 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Missnöjd

Fick först höra att det var min syn som gjorde att jag inte såg bra med glasögonen. Ingen informerade mig om det vid köpet av glasögon och hur min specifika syn skulle påverka. Om de tänker jag itne kan få optimala syn med glasögon borde de informera om det innan jag betalar 4000 kr för ett par. Har utnyttjat garantin och fått komma tillbaka x antal gånger för korrigeringar. Bara det har varit en kostnad och tidskrävande som de inte tagit hänsyn till. Jag stör mig fortfarande extremt på båda de glasögon. Sen verkar smarteyes tydligen bara kunna erbjuda glasögon där man ser bra på en del av glaset, ex mitten på glaset eller längre ner. Har inte får något bra svar på varför det inte går att få samma styrka på hela glaset. Konstigt för det fungerat bra med linser och till o med terminalglasögonen har fungerat bättre än deras glasögon. Otroligt missnöjd och kommer aldrig vända mig till Smarteyes igen.

12. maaliskuuta 2025

Dålig bemötande av personal

Dålig bemötande av personal, fick min nya glasögon igår o personalen som hjälpte mig med glasögon är inte alls lyhörd när man vill justera i näsan. Till o med mina barn som jag följde med mig att hämta kändes att den personalen är inte alls trevlig. Smarteyes Gävle

21. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

En riktigt bra upplevelse – både prisvärt och trevlig!

Jag fick ett otroligt fint bemötande i SmartEyes-butiken i Jönköping centrum. De hade så många snygga bågar att jag faktiskt beställde tre par. För alla tre betalade jag 5 400 kr, att jämföra med de 10 000 kr jag senast gav för ett enda par hos en annan optiker. Notera att jag köpte under SmartEyes "2 för 1" kampanj.

Det känns roligt att kunna variera glasögonbågar istället för att vara fast med samma varje dag. Jag har haft SmartEyes-bågar tidigare och upplever ingen skillnad i kvalitet jämfört med mina tidigare dyra märkesbågar från Tom Ford. Jag är närsynt och behöver inga specialglas, vilket gör valet ännu enklare.

En riktigt bra upplevelse – både prisvärt och trevlig!

13. elokuuta 2025

Tveksam upplevelse

Fick nya glasögon på ett år gammalt recept.
Butiken ville inte justera bågen på terminalglasögon trots att de glider ned mot nästippen.
Jag är inte nöjd.
De bästa glasögon som jag haft har jag skaffat i Sydostasien. Dessutom till en tiondel av priset i Sverige.

21. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Var på synundersökning i mars för att skaffa nya glasögon 2 för 1.
Optikern upptäckte då gråstarr remiss till ögonoperation i Jönköping.
Åter efterkontroll i Juni men bestämde mig inte då för glasögonen och sa att jag återkommer.
För fjorton dagar sedan var jag inne och hörde hur länge erbjudandet var. Augusti ut sa biträdet i kassan.
Kom in idag 20 augusti och då var erbjudandet ej kvar.
Optikern som undersökte mina ögon mycket bra.

20. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Har idag varit hos en annan optiker…

Har idag varit hos en annan optiker kedja eftersom jag känt sedan dag 1 att det är något som inte stämmer med mina progressiva glasögon som är köpta hos smarteyes i Kristianstad det visar sig att det är fel styrka överlag dessutom har jag brytningsfel på bägge ögonen vilket smarteyes optiker inte såg överhuvudtaget. Aldrig mer smarteyes för mig

7. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Egentligen skulle ni inte ha en stjärna…

Egentligen skulle ni inte ha en stjärna ens en gång. Har varit kund hos er sedan ni startade er butik i Lund och alltid varit nöjd med både den butiken och butiken i Löddeköpinge. Numera bor jag i Småland och använder mig av butiken i Växjö. Såååå besviken. I oktober var jag på synundersökning och beställde nya glasögon, både vanliga och solglasögon. Man sade då att jag skulle ha de bästa glasen. Nej sade jag, mina ögon klarar inte av dem. Men utvecklingen har gått framåt så prova, funkar de inte får du byta. Ok, sagt o gjort. Jag fick mina glasögon och sedan åkte vi utomlands för att återkomma i slutet av april. Redan på vår resa söderut märkte jag att glasögonen inte funkade. Så fort jag kunde tog jag kontakt med butiken i Växjö men där var det nobben. Jag skulle återkommit inom tre månader. Visst, sitter man 300 mil härifrån är det ju lätt! Har inte fått tala med butikschefen själv, har skrivit åtskilliga e-mail till vd:n utan någon respons. Har betalat dyrt för två par glasögon jag inte kan använda och inte kan byta.

28. huhtikuuta 2025

Kan ej hantera prismaglas

Det hände en nära släkting som är i behov av prismaglas; gick dit på helgen och fann två snygga bågar till priset av en kampanj och på måndagen hör de av sig och påstår att prismorna är "för stora" och får rådet att gå till en annan optiker. Vad är det för optiker som inte kan hantera specialfall? Usch besviken på Smarteyes. Plats Port 73 i Haninge.

26. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Hade valt, sedan fanns den inte!

Själva förfarandet med bågar, prisuppgifter och service behöver uppgraderas! Jättebra synundersökning i Solna Centrum, proffsig tjej!
Men själva servicen; jag fattar faktiskt ingenting! Från angivna 4500 till att betala 8100??

30. kesäkuuta 2025

Uselt kundbemötande

Uselt kundbemötande. Jag hade beställt syntest för körkort, men expediten sade att de inte hade det, trots att jag visade det för henne från deras egen site!
Optikern i Halmstad, vid namn Maria Malm, lovade mig ett syntest, men mumlade och himlade besvärat med ögonen istället för att tydligt kommunicera syntestets olika steg, dels vad hon själv gjorde, dels vad hon förväntade att jag skulle läsa upp från tavlan. Hon tryckte istället bara på knappar i sin egen bubbla under testets gång.
Efteråt sade hon att hon inte kunde skriva ett syntestintyg för att jag behövde glasögon! ”Ta in ett par från er butik då, så kan vi testa igen” föreslog jag, men det kunde hon inte, och gav ingen förklaring.
Fick vänta i 15 minuter på att de konfererade. De vägrade skriva ett intyg, och lade istället över skulden på mig och påstod att jag inte hade genomfört något test, utan hade valt att avbryta det! "Men vad kallar ni det hon precis gjorde på mig då?" "Det kan jag inte svara på."
Klar inkompetens, och högst avog inställning till kunder.
Jag varnar för Smarteyes.

10. kesäkuuta 2025

Smarteys, Luleå.

Smarteys, Luleå. Skulle bara köpa ett par glasögon. Blev ”överkörd” vilket resulterade i att jag betalade för 2 par glasögon. Kommentaren var att jag bara betalade för ett par glasögon osv osv. Så dåligt. Hela upplevelsen kändes oseriöst.
Aldrig mer till optiker där det erbjuds Köp 2 betala bara för 1.

14. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smarteyes Sverige

Vi är tacksamma för din feedback och beklagar att du inte är helt nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna förstå mer om vad som inte gick som förväntat. Vänligen hör av dig till oss via mail på kundtjanst@smarteyes.se. så att vi kan ta detta vidare.

Vänliga hälsningar, Smarteyes.

Saanut 1/5 tähteä

Skitbutik som lurar sina kunder att dom…

Skitbutik som lurar sina kunder att dom behöver fler par olika glasögon och det blir jättedyrt! Till min kompis sa dom hon behövde ett par progressiva, ett par att titta på tv med och ett par att läsa med och det blev som sagt jättedyrt. Dessutom var styrkorna inte bra på glasen och hon var så missnöjd. Hade ingen användning av mer än dom progressiva men glasen var inte bra. . Gick efter ett tag till Specsavers som sa det räcker med ett par progressiva för dina ögon och var dessutom tvungna korrigera styrkan på nya glasögon hon köpte där och fick två par likadana för ett pris. Kommer aldrig någonsin gå till Smarteyes igen skitdåligt ställe!

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smarteyes Sverige

Vi tackar för din recension och beklagar att du inte är helt nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna förstå mer om vad som inte gick som förväntat. Vänligen hör av dig till oss via mail på kundtjanst@smarteyes.se. så att vi kan ta detta vidare.

Vänliga hälsningar, Smarteyes.

Saanut 5/5 tähteä

NÖJD O GLAD KUND

VÄLDIGT NÖJD TACK VARE BEMÖTANDE AV DE SOM JOBBAR DÄR👌🏻

5. toukokuuta 2025

Hej Afnan,

Tack så mycket för din recension. Vi är verkligen glada över att du har upplevt en bra service hos oss. Vi hoppas att se dig igen i en av våra butiker.

Bästa hälsningar,
Smarteyes

Saanut 1/5 tähteä

Vissa människor har inte förmågan att känna skam.

Att betala för en linsundersökning och sedan inte ha rätt att få ut ett recept på sina synfel ENBART för att man inte använder era ”egna” linser är förbluffande! Det som dock gjorde det glasklart för mig att jag aldrig kommer att återvända är inkompetens. Jag har ALDRIG haft problem med torra ögon, svampinfektioner eller användning av dygnet runt linser!! Det måste vara något riktigt fel på en optiker som kan ljuga sådär. Patetiskt och skamligt!

2. toukokuuta 2025

Hej TheodoreBitsy!
Vi tackar för din recension och beklagar att du inte är helt nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna förstå mer om vad som inte gick som förväntat. Vänligen hör av dig till oss via mail på kundtjanst@smarteyes.se så att vi kan ta detta vidare.

DÅLIGT Bemötande ‼️

Gjorde synundersökning för ngn månad sen, behövde två par glasögon - ett par att läsa med och ett par att ha alltid ..

Efter att ha hämtat dem upptäckte jag att jag inte ser någonting alls med mina
s.k läsglasögon OCH att de förväxlat glasen - satt läsglas i de jag ska ha alltid ... 😵‍💫
Använt de som de sagt var rätt - fått värk i ett öga + att min syn blivit sämre,
p.g.a deras slarv ...

. Gick tillbaka - fick en ny synundersökning, optikern tyckte att jag
" såg lika bra som tidigare" ...

Mycket underligt när jag ser sämre,
dessutom ont i ett öga ...

Blivit dåligt och nedsättande behandlad
av de flesta i butiken i Trollhättan, fick inte ens en ursäkt, däremot antydde de att det var mitt fel som använt de felaktiga glasögonen ‼️
Vill
INTE gå tillbaka dit - kunde lika gärna skänkt bort alla de tusenlappar, jag lagt
på två par glasögon ---

Ledsen och besviken ... 👎‼️

30. huhtikuuta 2025

Hej Majsan!

Smarteyes jönköping centrum

Smarteyes jönköping centrum, suger asså, har väntat på mina linser i över en vecka, man ringer tre gånger och frågar men personalen där vet ju inte ens något själva om de dom gör, säger bara ”nä tyvärr vi vet inte” åt allting, betalar pengar o har gått runt halv blind i över en vecka nu

30. huhtikuuta 2025

Hej Alva!
Tack för att du delade med dig av din åsikt. Vi är ledsna att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi tar gärna emot mer information och hjälper dig gärna vidare, så tveka inte att kontakta oss via e-post kundtjanst@smarteyes.se.

Gå till någon annan

Smarteyes Örebro, jättenöjd med den trevliga optikern, mkt noga och lugn, kände mig väl omhändertagen. Beställde glasögon, hämtade och skulle ställa in dom, snorkig och stressad assistent. Varit där 4 gånger, haft 4 olika assistenter, för justering av bågar, alltid stressade, inte det minsta intresserad av mig som kund, inte blir det bra heller, det böjs, värms och försöks, men likväl lika dåligt inställda.
Ifrågasatte, sned båge, efter justering, men det kunde bli så sa assistenten!
Man får inte tid med någon att verkligen känna efter, få den hjälp man behöver. Struntade i det och sa tack och gick, får gå till annan kedja och få det gjort, bara synd att jag ville ge Smarteyes en chans.

25. maaliskuuta 2025

Hej Petra,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att din upplevelse hos oss inte motsvarade dina förväntningar. Vill du dela mer om din upplevelse är du välkommen att kontakta oss via vår mail: kundtjanst@smarteyes.se.

Min upplevelse av Smarteyes, Luleå

Hämtat mina glasögon efter lååång väntan. (Igen!) Eftersom jag är senior, ifrågasatte jag varför ingen upplyst mej om seniorrabatt på 25%. Varken i dag eller vid något av mina andra besök.Då får jag till svar att det beror på mej själv, då jag inte är medlem!??!
Denna information har jag ju aldrig fått på Smarteyes här i Luleå!
Mycket konstiga bortförklaringar o förnekanden ang detta. Inte EN ENDA gång frågar de om de kunde hjälpa mej att bli medlem, så man kunde justera/ åtgärda detta.
Så nu tackar jag för mej.
Det blir i fortsättningen inget mer besök på detta ställe!

23. huhtikuuta 2025

Hej My!

Tack för din feedback.

Vänliga hälsningar, Smarteyes

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin