Slangen Reizen Arvostelua

1 493
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Zeer beperkte beenruimte waardoor zeer oncomfortabel. De chauffeur die in Eindhoven op de terugweg de andere chauffeur zou afwisselen was er niet. Zou minimaal 1,5 uur gaan duren. Ov is midden in de n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze 3 daagse reis naar parijs was tip top geregeld goede communicatie een hele goede chauffeur de bus was tip top in orde nieuwe bus lekker de ruimte en comfortabel voor zo'n lange reis. Hotel was... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Net terug van 3-daagse stedentrip Parijs/Disney. Ondanks de hitte fijne herinneringen aan deze reis. Alles top geregeld door Slangen! Mooi, schoon en modern hotel. Ontbijt ook ruim voldoende. Goede u... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dagje trip naar Parijs was echt top ervaring! Chauffeur kwam op tijd bij ophaal lokatie, luxe touring bus, airco deed heel goed (was zeker nodig met extreme temperaturen). Chauffeur deelde nuttige tip... Näytä lisää

1. Ajoneuvot & Kuljetus

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een jonge en dynamische touroperator die zeer voordelige reizen aanbiedt. Onze doelgroep is erg breed en wij richten ons in het bijzonder op stedentrips, excursie reizen en dagtochten. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen zullen wij u een aangename reis bezorgen. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat reeds meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs. Voor een goede prijs/kwaliteit verhouding zit u dan ook goed bij ons.

Hyvä

(1 493)

366 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dagtripje Londen

Enige negatieve was de beperkte beenruimte in de bus. Verder van begin tot eind goed geregeld. Alles liep zeer voorspoedig. Was een leuk tripje naar Londen

Saanut 5/5 tähteä

Super goed geregelde reis!

Wij hebben de 2-daagse reis naar Disneyland Parijs gedaan met ons gehele team! Dit was met zo'n grootte groep echt te beste optie!

Je hoeft letterlijk alleen in de bus te stappen en verder is alles geregeld voor je. De rot zelf duurde voor het lekkere net iets te lang maar verder was dit een super leuk en goed geregeld weekend om ons 15 jaar bestaan te vieren met de collega's van The MindOffce.

3-daagse trip Londen!

3-daagse trip Londen!
Alles verliep soepel, communicatie was goed door de chauffeur, wc was ook te gebruiken! Hotel was ook goed! De rondtoer door Londen was niet helemaal doorgegaan, maar gelukkig heeft de chauffeur toch nog een stukje gedaan!

28. joulukuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

2 daagse reis Londen

We boekten een 2 daagse reis naar Londen. 23:00 opgestapt in Eindhoven. Stop in Elsloo, Antwerpen en Gent. Toen de boot op. Om 09:00 stonden we in Londen. Om 19:00 werden we weer opgehaald.
De chauffeur vertelde dat we de volgende dag tussen 7:30 en 8:00 verwacht werden bij het ontbijt. Om 09:00 verzamelen bij de bus. Om 9:30 vertrokken we richting het centrum. We werden om 10:20 afgezet. En om 13;00 alweer opgehaald. Wij hadden dus maar 2:40 tijd om Londen op dag 2.
Om vervolgens bijna 2 uur te wachten om de boot op te mogen.
20:00 stonden we in Calais. Onderweg riep de chauffeur om dat de toilet kapot was. Deze zat gewoon vol. Hierdoor maakte hij een extra plaspauze. Daardoor haalde hij het niet meer binnen zijn rijtijden om op tijd in Eindhoven te staan en moest zijn collega hem in Elsloo aflossen. We hebben daar 20 minuten kunnen horen hoe vervelend z’n collega dit vond, en wat z’n mening is over z’n werkgever. (Van den broek Mill tours)
Uiteindelijk kwamen we rond 01:30 aan in Eindhoven.
Wat ons tegenviel was dat er in de omschrijving staat dat je ‘in de middag’ weer wordt opgehaald op dag 2. En dat we daadwerkelijk maar 2:40 tijd hadden in de stad.

Busreis naar paris

Fijne bus reis met chauffeur eric die veel leuke info heeft gegeven.
Het hotel zou iets luxer mogen.
Best gehorig maar wel lekkere bedden en ontbijt basic maar wel prima

Parkeerplaats was vol in Breda

Top ervaring

Eigenlijk was alles gewoon perfect. Netjes optijd opgehaald en aangekomen, duidelijke informatie en een nette dubbeldekker bus!

weer fantastisch georganiseerd door Slangen Reizen

voor de 6e keer voor personeel een reis geboekt bij Slangen Reizen 3 dagen Berlijn was uitstekend verzorgt goed hotel goed ontbijt mooie kamers midden in het centrum goede Nederlandstalige gids
kerstmarkt langs de deur. alle reizen die we gemaakt hebben met Slangen reizen zijn altijd prima verlopen en goed georganiseerd deze keer waren we met 61 personen

Super leuke reis van 4 dagen naar Londen

Zeer fijne reis naar Londen gehad met chauffeur Erwin, was duidelijk en gezellig aanwezig, geen vraag was te gek
Mooi hotel , wel afgelegen en geen warme maaltijd daar, maar de chauffeur had hiervoor een goed alternatief waardoor we ook Canterbury hebben kunnen bezoeken en konden eten
Voor ons de 1ste keer met Slangenreizen maar zeker niet de laatste keer…….
4 dagen en alles klopte, wij zijn zeer tevreden 😊

2 daagse Londen

2 daagse Londen, chauffeur was kort van stof we moesten op de heenweg zelf maar zien hoe we de koffers in een propvolle busruimte kregen. Er werd weinig uitgelegd of verteld dat er een wc in de bus zat hoorden we pas toen er werd gemeld dat die stuk was aan het einde van de reis. Een 2 daagse was 1 dag van 9:00-19:00 en 1 dag van 11:00-13:00 dus de tweede dag maar 2 uurtjes in Londen dat viel ons erg tegen als er over 2 dagen Londen wordt gesproken.
Met de chauffeur waren verschillende communicatie problemen (met andere passagiers vooral) . De busreis was goed te doen ondanks 1 kapotte stoel die niet voor of achteruit gezet kon worden. Londen was ook leuk en hotel was erg goed (holiday inn express Heathrow)

Mooie reis.

De reis ging goed en vlot. De bus chaufeuse heeft ons veilig en wel op en neer gereden. We hebben een ontzettende leuke dag gehad. Het is een lange reis geweest maar alles is prima verlopen. Dank je wel klantvriendelijke bus chaufeuse (sorry naam vergeten) en Slangenreizen.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende busreis naar…

Zeer teleurstellende busreis naar Parijs. Vooraf werd nauwelijks informatie gegeven: aantal stops, reistijd en planning waren onduidelijk en nergens goed omschreven. De opstap in Delft bleek ineens niet mogelijk.
De bus maakte extreem veel en lange stops op de heenreis (o.a. Breda en Kortrijk) vanwege rusttijden, maar op de terugreis hield dezelfde chauffeur zich hier opvallend genoeg niet aan. De airconditioning stond zo hard dat slapen onmogelijk was, ondanks meerdere klachten.
Ter plaatse zouden we ongeveer 9 uur vrije tijd hebben, maar dit werd uiteindelijk bijna 14 uur. Bij terugkomst kon de chauffeur niet eens een indicatie geven van de aankomsttijd. Door twee nachten zonder slaap was de reis nogal uitputtend.
Deze reis was slecht georganiseerd en absoluut niet in verhouding tot wat je mag verwachten. Geen aanrader.
Wat je wel moet doen: met de trein, hop on hop off bus, seine riviercruise

Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin