Slaapwel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Op 27 juni brachten wij een bezoek aan de winkel in Aalst om op zoek te gaan naar een nieuwe matras. We hebben eerst ongeveer tien minuten rustig kunnen rondkijken voordat een verkoopster ons vrien... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op 04/07/2024 online boxspring gekocht/betaald.Op 05/07/2024 opgebeld door Slaapwel om datum af te spreken voor levering+plaatsen (dit op 18/07/2024) Levering en geplaats door 2 vriendelijke gasten,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag werden onze bedden geleverd! Ondanks alle voorzichtigheid was er toch een defect (niet zichtbaar) aan het bed! Even contact opgenomen en toch een zeer mooie tegemoetkoming gekregen! We hadden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aleen maar lof over deze winkel. Na me langdurig geïnformeerd te hebben welke matras het beste bij me zou passen (als rugpatiënt) heb ik vele online leveranciers vergeleken. Prijs kwaliteit kwam... Näytä lisää

1. Sängyt
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Kaapistot
  4. Patjamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Slaapwel Aalst biedt een uitgebreid assortiment aan slaapproducten, waaronder matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Met merken zoals Beka, Lattoflex, Swissflex, Tempur, Revor, Simmons, Beautyrest, Pullman, Aya of Sweden, Tréca Paris, Sleepeezee,... bieden we het beste dat er verkrijgbaar is aan op onze website en in onze showroom. Bij slaapwel kan u terecht voor slaapadvies op maat.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goeie service en zeer vriendelijk.

Goeie service en zeer vriendelijk.
Bed gekocht van 200x210 en super tevreden!

Merci De Matrassengigant.

20. tammikuuta 2022

Prachtige winkel

Prachtige winkel, goed geholpen en super service !!!
Impeccable, we zijn heel content!
Bedankt !!!

21. joulukuuta 2021

Heel tevreden

Heel tevreden, zeker een aanrader!

20. joulukuuta 2021

Top service

Top service! Goedlachse, vlotte verkoopster met super advies. Aanrader!!

18. joulukuuta 2021

Aanrader

Mooie winkel.
deskundig advies gekregen van de behulpzame verkoopster.
Snelle levering en vakkundig geplaatst.

Al jaren supertevreden.

Al jaren supertevreden van de Matrassengigant! Ondertussen mijn 3 kids hun slaapkamer en de eigen slaapkamer geëquipeerd met hulp van de Matrassengigant. De vriendelijke en snelle service heb ik nooit elders zo professioneel ervaren. Wij slapen alvast als een roosje!

Hartelijk dank voor deze mooie review ! Fijn te horen

Saanut 5/5 tähteä

Superblij dat we deze zaak hebben…

Superblij dat we deze zaak hebben ontdekt. Heel vriendelijke en bekwame mensen waar je voor een redelijke prijs topkwaliteit kan kopen. Fantastische dienstverlening met correcte afspraken voor levering die eigenlijk onmiddellijk is want er is veel in stock. Nog een zaak met familiaal karakter zoals er ook in andere businesses meer zouden mogen bestaan. Echt supertevreden.

Saanut 4/5 tähteä

Wendy ,Vriendelijke en vooral…

Wendy ,Vriendelijke en vooral professionele mensen met tonnen ervaring. Hier koop je het bed dat écht bij jou past.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer prettige winkel met uitstekende…

Zeer prettige winkel met uitstekende ontvangst, goede koffie en een oprecht vrijblijvend advies. Wij zijn uitstekend geslaagd en komen zeker nog terug.

Kader ucar

Je suis très content de mon achat.une commande spéciale a était fabriquer dans le délais.service de livraison et le montages très professionnel. Je vous conseille vivement!!

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Avec plaisir! Merci pour partager votre avis!

Saanut 5/5 tähteä

Na perfecte uitleg keuze gemaakt

Na perfecte uitleg keuze gemaakt. Levering zoals afgesproken. Kortom super service.

Super service

Super service! Bij deze kan ik meedelen dat ik goed werd geholpen door de vriendelijke winkelbediende. De matrassengigant heeft het mogelijk gemaakt mijn droombed samen te stellen. Hierbij wil ik ook de heer Calli bedanken voor de moeite. Ik raad hen zeker aan mede dankzij hun kwalitatieve producten!!

Experienced store

It is an experienced store, all employees strive to serve customers as best as possible. Of course the goods are also of premium quality, it is not my first purchase from De matrassen gigant. I will definitely buy my next bed from them again, I recommend everyone to buy from De matrassen gigant.

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Dankjewel voor uw review! Fijn om te horen.

Saanut 5/5 tähteä

Super magasin avec personnel au top !

Super magasin, agréable à la visite avec un personnel à l'écoute. Les produits sont design mais aussi très solides, merci pour vos conseils dans le choix de mon lit, je dors mieux depuis le changement de mon lit !

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Merci pour votre avis, nous l'apprécions vraiment!

Saanut 1/5 tähteä

Erg!

Erg!! Eerst leveren ze een matras van 1m80 en een bed van 1m60. Ik contacteer hen, ze laten een bed leveren van 1m80. Een ander bed dan dat ik besteld had! Ik kijk op hun website, uiteraard het goedkoopste bed. Een bed dat ik helemaal niet besteld had. Ik bel hen opnieuw. Het prijsverschil wouden ze niet terugbetalen dus stuurde ze me een compensatie= een bedovertrek bedekt met een laag stof--> zucht.

20. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Beste u heeft blijkbaar een bed gekocht van 180x200 waar het bed verkeerd was klaargezet door onze magazijnier. Nadien zijn wij het bed komen vervangen met de juiste maat. Door deze situatie tegemoet te komen hebben wij u een dekbedovertrek opgestuurd. Indien het vuil is kunnen wij u een nieuwe opsturen. Mvg

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin