Op 27 juni brachten wij een bezoek aan de winkel in Aalst om op zoek te gaan naar een nieuwe matras. We hebben eerst ongeveer tien minuten rustig kunnen rondkijken voordat een verkoopster ons vrien... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op 04/07/2024 online boxspring gekocht/betaald.Op 05/07/2024 opgebeld door Slaapwel om datum af te spreken voor levering+plaatsen (dit op 18/07/2024) Levering en geplaats door 2 vriendelijke gasten,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag werden onze bedden geleverd! Ondanks alle voorzichtigheid was er toch een defect (niet zichtbaar) aan het bed! Even contact opgenomen en toch een zeer mooie tegemoetkoming gekregen! We hadden... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Aleen maar lof over deze winkel. Na me langdurig geïnformeerd te hebben welke matras het beste bij me zou passen (als rugpatiënt) heb ik vele online leveranciers vergeleken. Prijs kwaliteit kwam... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Slaapwel Aalst biedt een uitgebreid assortiment aan slaapproducten, waaronder matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Met merken zoals Beka, Lattoflex, Swissflex, Tempur, Revor, Simmons, Beautyrest, Pullman, Aya of Sweden, Tréca Paris, Sleepeezee,... bieden we het beste dat er verkrijgbaar is aan op onze website en in onze showroom. Bij slaapwel kan u terecht voor slaapadvies op maat.
Gentsesteenweg 357-359, 9300, Aalst, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kussen is prima maar niet dik genoeg. Moet er nog iets onder leggen.

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Livraison parfaite et très efficace.
Superbe boxspring.

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Prima en snelle levering!Vriendelijke mannen van de levering.

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Snelle correcte levering +oude matras mooi terug meegenomen + vriendelijke mensen.

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Heel vriendelijke verkoopster in de winkel. Ze komen de matras aan huis leveren & nemen de oude mee terug (gratis). De levering zelf ging heel vlot en op een professionele manier.

Vriendelijke verkoopster, goede uitleg. Perfecte levering. Echte aanrader

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Zeer harde matras ,gekocht voor mijn rugpijn en ze werkt perfect !
Nu sta ik op met veel minder rugpijn .

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Goede uitleg en vriendelijke verkoopster. Binnen de levertermijn geleverd en geplaatst, oude matras terug genomen. Sinds dat we een bed bij De Matrassengigant hebben gekocht slapen we heel goed! Nog geen dag gehad dat ik spijt had van mijn aankoop!
Thx De Matrassengigant!

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Bedankt aan de firma matrassen gigant, jullie hebben mij voortreffelijk geholpen met de uiteinden van de lattenbodem.
Het Kristal Vouwbed werkt prima.
Hartelijk bedankt
Claudine

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Jammer dat ze iets verkopen wat er niet meer is en dat ze dan een mail sturen of je dan bereid bent ietsc anders te kiezen. Nee, nee, nee.

Vastaus yritykseltä Slaapwel
De matras rolde naar midden af we hebben dit gemeld binnen 10 min telefonisch contact gekregen met de firma dezelfde dag een nieuwe gekregen
Super service top!

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Levertijd op de website komt niet overeen met de werkelijke levertijd. Verder wel heel vriendelijk en persoonlijke service in de winkel zelf.

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Vriendelijke verkopers, duidelijke uitleg, mooie kortingen en vooral heel klantgericht. En niet te vergeten heel goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden.
Zeer goede voorwaarden.
Respecteren de voorziene levertijd.
Goede opvolging en informatie over levering.
Bezorger heel vriendelijk, beleefd en behulpzaam i.v.m. de geleverde artikelen.
Een bedrijf waar je op kunt rekenen en dus een echte aanrader.
Zullen hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Correctie
De orderbevestiging was effectief in de spam terecht gekomen. Het bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op de oorspronkelijke review.
Oorspronkelijk
Ik kreeg de vraag om feedback te geven. Maar op dat moment 30 minuten na de bestelling had ik nog geen orderbevestiging gekregen. Daardoor weet ik niet eens of mijn order correct verwerkt is.

Vastaus yritykseltä Slaapwel
Vlot geleverd. Communicatie vlot en terzakedoend afgehandeld.
Kwaliteit kan ik niet beoordelen, het matras ligt op een logeerbed, maar ik ga ervan uit dat het voor dat doel goed is.