Kalm Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik krijg het verkeerde aangeleverd. Heb gemaild, gebelt, gesmst met het verzoek om een retourlabel. Geen enkele reactie. Jullie zijn niet betrouwbaar

Saanut 5/5 tähteä

Produkt is goed beschreven en gefotografeerd. Alvorens het te ontvangen wordt duidelijk uitgelegd hoe te gebruiken en waar je op moet letten. Produkt netjes verpakt, verzonden en optijd zoals beschr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks de kerstdrukte kreeg ik mijn verzwaringsdeken heel snel thuis gestuurd. Ik wilde de ervaringen van anderen niet geloven, maar dacht: ach als het niet bevalt kan ik het zo terug sturen. Maar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne website en spoedige levering ( wel een hele zware doos 😁). De eenpersoonsdeken is na een paar nachten een groot succes voor onze dochter ( 6kg/ 12 jarige). Wij kozen voor een tweepersoonsdeke... Näytä lisää

1. Liinavaatemyymälä

Yrityksen kirjoittama

De deken voor een betere nachtrust en minder stress. Val sneller in slaap, slaap de hele nacht door en word 's ochtends met een uitgerust gevoel wakker.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima!

Hier een aanbieding gekocht (alle seizoenen) na een kijkje op de duidelijke website. Mijn dochter moest eerst idd even wennen maar wordt nu duidelijk minder vaak wakker in de nacht.
Wel stond er een foutje bij de beschrijving van wat er in het pakket zat, namelijk dat je er 2 maskers bij kreeg. Maar dat leek me al een beetje vreemd bij een 1 persoons deken. Erg tevreden.

9. tammikuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Geen reactie van de klantenservice

De verkeerde grootte van hoes is geleverd voor mijn tweepersoons verzwaringsdeken. Zowel via mail als Whatsapp contact genomen met de klantenservice, maar ik heb nog steeds niets terug gehoord.

Update: een week na mijn mail en 3 dagen na het Whatsapp bericht antwoord gekregen via Whatsapp. Ze hebben een nieuwe hoes opgestuurd en de verkeerde kon ik kosteloos terugsturen.

7. tammikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering & fraai product met merkbaar effect

Snelle levering. Informatie over het product prettig en persoonlijk. Zeer mooi afgewerkt, prachtige hoes, katoen binnen en fluwelig buiten. Nog wennen aan het gewicht. Met name fysiek zeer en instant rustgevend. Tweede deel vd nacht, ong v.a. 03.00 uur, slaap ik zéker stukken beter. Blij mee! 🙏😊

2. tammikuuta 2022

Verzwaringsdeken van ruim 200 euro onbruikbaar

Begin januari 2021 een verzwaringsdeken van Kalm gekocht vanwege het ritssysteem en de goede reviews hier op Trustpilot. Ik was erg tevreden met het deken maar wat schept mijn verbazing toen ik met Black Friday een nieuwe hoes wilde bestellen? Er is niets meer te verkrijgen met het ritssysteem. Zonder de consument op de hoogte te brengen is Kalm (Amco International BV) overgestapt naar hoezen met lusjes en die zijn niet te bevestigen aan mijn deken. Mijn verzwaringsdeken van 209 euro is hiermee onbruikbaar geworden omdat de hoes kapot is en er geen hoezen meer geleverd kunnen worden.
De klantenservice is slecht bereikbaar en een reactie op een mail kan van enkele dagen tot meer dan een week duren. Binnen een jaar is een product van meer dan 200 euro onbruikbaar geworden en er wordt geen alternatief of oplossing geboden. Het voelt als snel geld verdienen ipv klantrelaties opbouwen voor toekomstige aankopen.

Vanwege bovenstaande raad ik anderen aan om een verzwaringsdeken van een andere partij aan te schaffen (Calmzy bijvoorbeeld).

16. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Mijn man en ik slapen eindelijk weer…

Mijn man en ik slapen eindelijk weer een stuk beter! Hebben alleen de maat 200/220 en dat is onze eigen deken ook, maar toch is de zwaarte deken kleiner. Wat best irritant is wat een van ons heeft af en toe net te weinig deken. Verder vind ik het heerlijk slapen.

13. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Niet worden teruggebeld na verzoek om retour zending

Hallo,
Ik heb al een aantal keren gebeld omdat ik de deken wil retourneren.
De eerste keer zou ik worden teruggebeld, wat niet is gebeurd. Daarna heb ik nog 2 x mijn telefoon nr achter gelaten, omdat het druk was en ik op dat moment niet te woord kon worden gestaan. Ik heb keurig alles achter gelaten en tot op heden nog niets gehoord. Niet oké. Graag bellen voor retourzending. 06-54987235. P. van Duijvenbode

12. joulukuuta 2021

Snelle levering!
Nadat ik het pakketje had uitgepakt, merkte ik dat een item niet is meegeleverd. Na telefonisch contact te hebben gehad, kreeg ik het item de volgende dag thuis.
Een top service!!
De deken, hoeslaken en het masker..wat heb ik heerlijk geslapen!!
Ik raad het iedereen aan om bij Kalm de producten te kopen!

11. joulukuuta 2021

Slaapmasker van Kalm

Ik heb bij Kalm een verzwaard slaapmasker gekocht toen ik het op de website zag had ik mijn twijfels over de gespen aan de band achter op je hoofd. Toen ik dit via een mail vroeg hadden ze hier nog niet eerdere klachten over gehad. Dan ben ik nu de eerste ik heb het masker nu bijna 2 weken en ik word inderdaad wakker van de druk van de harde plastic delen die aan de band zitten zodanig dat ik het af moet doen. Dus ik kan er niet een hele nacht mee slapen (ik ben een rug en zijslaper dus ik lig continu op die band). Waarom ik het dan niet terugstuur? Dat is omdat het masker op zich heel fijn is. Dus er zou wat mij betreft een soort zacht omhulsel om de band moeten, achter je hoofd dat zou het probleem volgens mij kunnen oplossen.

Waarom dan 5 sterren dat is vanwege de snelheid van de levering en reactie op mijn vraag en omdat het masker bij mij wel effect heeft.

11. joulukuuta 2021

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin