Ik krijg het verkeerde aangeleverd. Heb gemaild, gebelt, gesmst met het verzoek om een retourlabel. Geen enkele reactie. Jullie zijn niet betrouwbaar
Produkt is goed beschreven en gefotografeerd. Alvorens het te ontvangen wordt duidelijk uitgelegd hoe te gebruiken en waar je op moet letten. Produkt netjes verpakt, verzonden en optijd zoals beschr... Näytä lisää
Ondanks de kerstdrukte kreeg ik mijn verzwaringsdeken heel snel thuis gestuurd. Ik wilde de ervaringen van anderen niet geloven, maar dacht: ach als het niet bevalt kan ik het zo terug sturen. Maar... Näytä lisää
Fijne website en spoedige levering ( wel een hele zware doos 😁). De eenpersoonsdeken is na een paar nachten een groot succes voor onze dochter ( 6kg/ 12 jarige). Wij kozen voor een tweepersoonsdeke... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De deken voor een betere nachtrust en minder stress. Val sneller in slaap, slaap de hele nacht door en word 's ochtends met een uitgerust gevoel wakker.
Atoomweg 50, 3542 AB, Utrecht, Hollanti
- 085-4019247
- info@slaapkalm.nl
- slaapkalm.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Niet betrouwbaar en onbereikbaar!!
Retourzenden onmogelijk?
Het is heel moeilijk om een product retour te zenden. Ik heb al diverse mails gestuurd, maar krijg geen enkele reactie. Ingrid.
Snel verstuurt, maar dan
Snel verstuurt, maar met GLS uit Duitsland (meppen nog geen 100 km van ons huis) is tergend langzaam, waarschijnlijk nog met een bode te voet.
Maar de kwaliteit van de hoes is top, geweldig die 2 verschillende kant.
Snelle bezorging
Snelle bezorging, enkel jammer dat er geen korting gegeven wordt als je, zoals in mijn geval, vier overtrekken bestel
Ik slaap echt heerlijk…
Enkele weken geleden mijn verzwaringsdeken gekocht en nu de hoes.
Ik slaap heerlijk! De hoes is zalig, katoen aan de ene kant & zachte fleece aan de andere kant.
Alles staat mooi uitgelegd op de website.
Een aanrader!
Er ging veel mis
Er ging veel mis. Bestelling geplaatst met bevestiging van betaling om vervolgens binnen een paar uur een bericht van terugbetaling te ontvangen. Zonder enige uitleg of toelichting. Uiteindelijk wel antwoord op mijn gestelde vraag gekregen maar nog steeds geen uitleg over het waarom. 5 dg na bestelling wel geld retour, maar een verzwaringsdeken heb ik dus nog steeds niet. En daar was het mij om te doen.
product niet geleverd, en geen reactie op mijn vraag
product zou binnen een dag worden verzonden, toen ik na een week informeerde waarom er niets was gebeurd, kreeg ik geen reactie.
Goede verzwaringsdeken voor kinderen, beroerde after sales
Bij de verzwaringsdeken voor kinderen zou ook een 4-seizoenen (dekbed)hoes geleverd worden. Deze zat niet bij de bestelling. Meermaals telefonisch, per mail en via de website contact gezocht. Geen reactie.
De verzwaringsdeken is van goede kwaliteit. Jammer van de beroerde aftersales.
Fijne deken
Het is een fijne deken, het bestelproces, de betaling en verzending zijn goed verlopen.
OPLICHTERS: KALM. SLAAPKALM.NL AMCO MIZZO
Ik wil verzwaringsdeken en slaapmasker retourneren ivm veel te zwaar. Op de site staat 100 nachten op proef. Na een paar nachten wist ik al dat deken te zwaar was. Ik heb een vriendelijke mail gestuurd, vriendelijk ingesproken. Geen gehoor, ben nu al dagenlang bezig met bellen, mailen, appen (app-nummer via site werkt niet, 06-nummer waarnaar doorgeschakeld wordt, schijnt een ander persoon te zijn, daar moet ik dan maar op vertrouwen. Het Kamer van Koophandelnummer klopt wel of niet, staat op AMCO in Gronsveld, maar dat telefoonnummer doet het ook niet. "Partners" die op de site van AMCO genoemd worden, kennen het bedrijf niet. Ik heb contact gehad met Mizzo, dat bedrijf lijkt Slaapkalm te kennen, maar reageert verder ook niet meer.
Ik voel me / ben opgelicht.
GEEN ZAKENDOEN MET:
KALM.
SLAAPKALM
AMCO
MIZZO
Har overhovedet ikke haft nogen…
Har overhovedet ikke haft nogen virkning og hunden måtte have det sprøjtet i munden da den absolut ikke ville smage på det.
Zwaartedeken
Ik heb echt even een tijdje moeten wennen, maar ik vind de deken over het algemeen fijn. Ik mis het dat er geen bijpassende kussenslopen beschikbaar zijn. Verder merk ik soms dat ik spierpijn in mijn nek heb wanneer ik zo gedraaid heb dat er teveel gewicht op mijn nek komt. Maar ik vind de druk op mijn lijf wel prettig en de deken is lekker zacht.
Goederen niet ontvang …
Goederen niet ontvang en onder geen een manier contact te krijgen met ze
Waardeloos, helaas.
Verzwaringsdeken besteld voor man op overzichtelijke website. De 100 dagen uitprobeergarantie trok me over de streep. Helaas bleek het geen oplossing voor zijn slaapprobleem maar Kalm neemt de deken helemaal niet terug.
Al drie keer gemaild, oneindig veel gebeld, maar geen reactie. Kalm geeft niet thuis en neemt de deken dus, hoewel ruim binnen de termijn, niet retour. Het voelt als een enorme oplichting dat je hier zoveel geld voor betaalt en dat zij één van de meest belangrijke beloftes niet nakomen en het mij veel tijd kost.
Echt waardeloos. Doe jezelf een groot plezier en bestel hier niet, maar bij een betrouwbare partij.
Wat een fantastische service!
Wat een fantastische service!! Helaas was de deken niet geschikt voor mij, maar ik heb het uit kunnen proberen en zonder moeite geld retour ontvangen.
Jullie ontvangen een warme douche. TOP!
slaap lekker
's avonds besteld, de dag erna geleverd.
Onder de deken slaapt het lekker.
Hele slechte ervaring
Hele slechte ervaring! Ik kreeg de deken netjes opgestuurd. Maar helaas na 3 maanden waren de naden los waardoor de vulling door het hele bed van onze 3 jarige jongen lag. Helaas is er op geen enkele manier contact te krijgen met dit bedrijf. Hele slechte service.
Het is lastig om met slaapkalm in…
Het is lastig om met slaapkalm in contact te komen. Mailtjes worden niet beantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen.. uiteindelijk is het gelukt en konden wij de deken retour sturen en ontvingen we ons geld terug.
Ik wil mijn deken terug sturen heb al…
Ik wil mijn deken terug sturen heb al e-mail gestuurd paar berichten achter gelaten maar hoor maar niks er op gr maudy
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.