Kalm Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik krijg het verkeerde aangeleverd. Heb gemaild, gebelt, gesmst met het verzoek om een retourlabel. Geen enkele reactie. Jullie zijn niet betrouwbaar

Saanut 5/5 tähteä

Produkt is goed beschreven en gefotografeerd. Alvorens het te ontvangen wordt duidelijk uitgelegd hoe te gebruiken en waar je op moet letten. Produkt netjes verpakt, verzonden en optijd zoals beschr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks de kerstdrukte kreeg ik mijn verzwaringsdeken heel snel thuis gestuurd. Ik wilde de ervaringen van anderen niet geloven, maar dacht: ach als het niet bevalt kan ik het zo terug sturen. Maar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne website en spoedige levering ( wel een hele zware doos 😁). De eenpersoonsdeken is na een paar nachten een groot succes voor onze dochter ( 6kg/ 12 jarige). Wij kozen voor een tweepersoonsdeke... Näytä lisää

1. Liinavaatemyymälä

Yrityksen kirjoittama

De deken voor een betere nachtrust en minder stress. Val sneller in slaap, slaap de hele nacht door en word 's ochtends met een uitgerust gevoel wakker.

Keskitasoinen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Nette service

Product werd niet op tijd geleverd. Hiervoor gebeld, werd toen direct actie op gezet en kreeg een mail wanneer het werd verzonden. Als tegemoetkoming een extra hoes erbij gekregen, dus keurig opgelost en vriendelijk te woord gestaan. Het product ziet er netjes uit en zit ook netjes verpakt. Duidelijke instructies vooraf al via de mail. Kortom zeker tevreden!

20. helmikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Levering

In eerste instantie was de levering van de deken vertraagd t.o.v. de extra hoes.
Na uitleg dat dit kwam door de verhuizing van het magazijn is dit daarna snel opgelost.

14. helmikuuta 2022

Super snelle levering

Super snelle levering. De eerste 2 nachten enorm moeten wennen aan het gewicht.
Nu kan ik niet meer zonder!! Een aanrader voor mensen die net als ik onrustig slapen.

29. tammikuuta 2022

Goede avond

Goede avond
Mijn bevindingen met de kalm deken is uitstekend op het moment ,ik ben er nog zeer tevreden over
Gr Jacqueline

24. tammikuuta 2022

Goede service na Slechte communicatie

Na de review iS er meteen contact met me opgenomen en een nieuwe deken opgestuurd. Heel erg fijn.
Ikzelf vind de deken te zwaar dus hopelijk kan ik het ruilen met een lichtere versie. Het inslapen is wel fijn omdat het net is dat je lekker stevig word vastgehouden door de deken.

Ik heb een verzwaringsdeken gekocht en niet aangekregen thuis. Ik kan moeilijk contact maken met dit bedrijf. Ik heb gebeld mijn Nmr achtergelaten en gemaild. Erg slecht dus.
Ik zou het fijn vinden om contact te krijgen met hun en vragen waar mijn deken blijft. Ik heb gelukkig nog niet betaald maar baal er wel ontzettend van

19. tammikuuta 2022

Mooie deken

Mooie deken, slaapmasker en hoezen. Het was netjes verpakt en ben erg blij met de deken. Het masker was kapot maar ik kreeg na een mailtje gelijk een nieuwe gestuurd, topservice!
Enige minpuntje; de bestelling kwam later dan verwacht, bestellen voor 22.00 uur zou volgende dag in huis zijn maar dat werd 3 dagen later. Maar goed dat valt in het niet bij de pluspunten.

15. tammikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Ik had mijn bestelling snel ontvangen…

Ik had mijn bestelling snel ontvangen (de volgende dag al). De verzwaarde deken voldoet volledig aan mijn verwachting. Het ligt heerlijk. Ik was altijd al fan van het "ingestopte" gevoel tijdens slapen en deze deken helpt daarmee. Een aanrader !

14. tammikuuta 2022

Na bijna 6 jaar rust!

Op 12 dagen na hebben we met de jongste 6 jaar drama (ook echt drama) gehad met de jongste qua slapen.

Bijna 6 jaar lang sliep hij bij ons in bed.
Zoieso 2 x per nacht wakker en moeilijk weer in slaap te krijgen, regelmatig was 4 maal per nacht aan bod.

Vorige week de deken besteld, hij ligt er vandaag een week onder!!
Een hele ander kind nu in huis!
Vanaf de eerste nacht is er rust!!
Slaapt binnen een half uur (voorheen duurde het zonder overdrijven wel 4 uren voor hij sliep).
Hij slaapt door!
Geen nachtelijke avonturen meer!
Uiteraard is dat ook in zijn humeur en ook eetgedrag terug te zien!

Alles, letterlijk alles, gaat nu beter en hij slaapt als een roosje.
Ik was een beetje bang dat t allemaal maar overdreven zou zijn en dat zo'n deken nooit de oplossing kon zijn.
(Kinderarts, cb, huisarts en alles hebben mee gekeken wegens zijn slaapgedrag).
Maar het helpt serieus!!
Raadt het dan ook iedereen aan dit tegen zulke problemen aan loopt zowel voor zichzelf als voor de kids!
Alleen de eerste avond zei hij: de deken is wel wat zwaar..... Ik heb gezegd dat het even moest wennen....
Overal waar hij komt schept hij op over zijn "toverdeken" (zoals hij het dus noemt) en dat hij met zijn toverdeken heerlijk kan slapen!!

13. tammikuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Fijne deken - maar overtrek krimpt na wassen

De verzwaringsdeken is erg fijn. Slaap er heerlijk onder. Ik had 5 sterren gegeven als het hoeslaken niet 10-30 cm zou krimpen na een wasbeurt op 20-30 graden. Heel fijn dat kalm me een nieuwe had gestuurd, maar daarbij hetzelfde probleem. Voor de zekerheid tweede hoeslaken op 20 ipv 30 graden gewassen maar nog steeds gekrompen. Nu dus een opgefrommelde verzwaringsdeken in een hoes.

10. tammikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Na een gesprek op school kwam eruit dat…

Na een gesprek op school kwam eruit dat mijn zoon overprikkeld raakt. Hij kan lastig ontspannen daardoor. Toen heb ik net als hij mijn andere zoon een verzwaringsdeken gekocht. Mijn zoon van 8 zei ik wordt weer met een glimlach wakker en lacht mijn hoofd weer. Ik ben uitgerust en heb zin in de dag. Dus voor ons heeft het zeker gewerkt. Ook wij merken verschil, zo fijn.

9. tammikuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin