Skyscanner Arvostelua

1 380
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mit Scyscanner kann man unkompliziert und schnell günstige Angebote finden. Hier handelt sich bei Flügen um "reine" Flugkosten, die im Falle von weiteren Buchungen (Gepäck, Sitzplatz, Versicherungen u... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Buchung vom Flug verlief problemlos und schnell. Wir hatten keine Sitzplätze gewählt, weil es uns für die kurze Strecke zu teuer war. Da unser Flug erst in 6 Monaten stattfindet, haben wir uns für... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich nutze Skyscanner seit vielen Jahren und bin sehr zufrieden. Die App ist übersichtlich, einfach zu bedienen und hilft mir immer dabei, die besten Flugangebote zu finden. Besonders gefällt mir der s... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Super Seite, manchmal bekommt man aber zu viele Benachrichtigungen. Und manchmal werden Günstige Flugpreise angezeigt, die es gar nicht gibt. Also wenn man die günstige Verbindung auswählt, auf einmal... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

(1 380)

368 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Schneller Flug

Habe kurzfristig einen Hin und Rückflug gebraucht. Hat superschnell geklappt! Antwort kam prompt. Flug habe ich noch nicht angetreten. Echt prima!!!

6. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben via skyscanner op de site van…Gotogate gekomen

Ik ben via skyscanner op de site van Gotogate gekomen, wat
Een vreselijke organisatie is dat. Wij hebben daar onze vlucht geboekt en stoelen, door de oorlog werden onze tickets gecanceld omdat we via Australië een tussenstop hadden in Dubai , nu hebben we het geld van de tickets terug gekregen van Gotogate en het geld wat we betaald hebben voor de stoelen € 150 moeten we terug krijgen van de Emirates, zij willen het geld storten, maar wel op een Griekse bankrekening dat bericht kregen we van de Emirates terwijl wij in Nederland wonen en niet in Griekenland. Wij hebben bij Gotogate betaald maar die zeggen weer je moet bij de Emirates zijn en dan krijgen we iedere keer het bericht dat we een Griekse bankrekening moeten nemen, zijn al 2 maanden bezig maar staan nog steeds op 0 ….. we waren wel € 6.500,00 kwijt voor onze terugreis. Wie kan ons verder helpen ?

27. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Skyscanner-logo

Vastaus yritykseltä Skyscanner

Beste Elly,

Hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt met Gotogate.

Skyscanner is een reiszoekmachine die je helpt bij het plannen van je reis. Zodra je hebt gevonden wat je zoekt, word je doorgestuurd naar de website van de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau waar je kunt boeken. We hebben geen toegang tot de platforms van de reisaanbieders, dus we kunnen hier geen antwoord op geven. We helpen je echter graag om namens jou contact op te nemen met Gotogate en hen te vragen om meer duidelijkheid te geven.

Zoals mijn collega Martina eerder deze maand in je beoordeling al aangaf: als je contact met ons opneemt via het onderstaande formulier, helpen we je graag zo goed mogelijk:

Raquel | Skyscanner

Saanut 5/5 tähteä

Es war einfach alles perfekt

Es war einfach alles perfekt, weil ich schwer, weil ich kompliziert man wusste, was man Antippen muss. Man wusste, was man braucht, was man alles war übersichtlich die Preise einfach nur super.

23. toukokuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin