SKK Kozijnwacht B.V. Arvostelua

6 042
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn voordeur was stuk, ik kon met moeite dicht krijgen, in de zomertijd het probleem is erg geworden dat ik moest een afspraak met SKK maken. Vervolg zij heeft zo goed het probleem opgelost, dus mij... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De reparatie was prima en vriendelijke medewerker. Geen 5 punten omdat ik bijna 6 weken moest wachten voor mijn raam gerepareerd kon worden en dit vind ik wel erg lang,

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service van SKK Kozijnwacht. De afspraak verliep prettig en professioneel. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werkte netjes. Alles werd duidelijk uitgelegd en goed uitge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik vond het een prettige, aardige mijnheer die bij ons het raam gecontroleerd en hersteld heeft. Hij dacht ook goed mee. Deze mijnheer stelde zich ook voor. Dat is bij sommige andere bedrijven weleen... Näytä lisää

1. Korjauspalvelu

Tietoja yrityksestä SKK Kozijnwacht B.V.

Yrityksen kirjoittama

SKK Kozijnwacht helpt bij reparatie, onderhoud en (energetische) verbetering van bestaande kozijnen.
Onze monteurs hebben verstand van kozijntechniek, profielsystemen en geïntegreerd hang- en sluitwerk.

Speerpunten van onze dienstverlening:
  • ✅ Verlenging levensduur van kozijnen
  • ✅ Wooncomfort en bedieningsgemak
  • ✅ Balans tussen isolatie en ventilatie
  • ✅ Optimale werking van beveiliging
Met een team van ruim 100 monteurs werkt SKK Kozijnwacht in heel Nederland voor corporaties, gebouwenbeheerders, onderhoudsaannemers en particuliere woningbezitters.
Meld een reparatieverzoek Meer over SKK Kozijnwacht

Topservice

Snelheid too5

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.

Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening!

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd door een super lieve man…

Ik werd door een super lieve man gebeld of hij eerder kon komen, ik zei graag, hij kwam voor mijn raam die niet meer open kon, zo lief en behulpzaam heeft hij het gefixt en uitgelegd hoe het kwam, wat een geweldige man en service, echt een topper!

3. syyskuuta 2026

Snelle en correcte service

De monteur kwam op tijd en was een vriendelijke man. Hij deed zijn werk snel en vakkundig. Het probleem werd naar behoren door hem opgelost.

2. syyskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Reparateurs waren heel snel geweest

Reparateurs waren heel snel geweest, waren uiterst vriendelijk en kundig.

2. syyskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Ik had de afspraak al ruim een week…

Ik had de afspraak al ruim een week eerder geannuleerd. Toch komt er iemand aan de deur met een glazen gezicht. Hij blij, had ie een makkie!

Saanut 2/5 tähteä

4 a 5 weken moeten wachten, slechte zaak!

4 a 5 weken moeten wachten, voor ze komen. Op de dag zelf s’morgens bericht dat het wegens ziekte niet door ging n nieuwe datum gemeld wat ook weer n aantal weken later zou zijn! Toevallig n paar dagen later was er een monteur in de buurt! Slechte zaak!

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u zo lang heeft moeten wachten en dat uw afspraak op de dag zelf moest worden verplaatst. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer er vervolgens opnieuw een langere wachttijd wordt aangekondigd.

Hoewel wij ons uiterste best doen om gemaakte afspraken na te komen, kunnen onvoorziene omstandigheden soms leiden tot wijzigingen in de planning. Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende ervaring is geweest.

Fijn dat wij uiteindelijk toch eerder een monteur bij u konden inzetten doordat er een mogelijkheid in de planning vrijkwam. Toch begrijpen wij dat dit de eerdere frustratie niet wegneemt. Wij nemen uw feedback mee om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

De monteur heeft alleen duidelijke uitleg gegeven.

De monteur heeft ons heel duidelijk uitgelegd dat het niet aan de deur ligt, maar aan de vloer bij de dorpel.
Deze komt in de hoek iets omhoog.

Alles oke

Aardige man. Alles gedaan wat moest. Ben erg tevreden

Saanut 5/5 tähteä

Probleem snel opgelost door…

Probleem snel opgelost door vriendelijke monteur

Zeer tevreden

Duidelijke en tijdige communicatie. Zo nodig ook telefonisch (geen chatbot🙂).
Superaardige medewerkers, alles netjes achtergelaten.

Aardig

Aardig, kundig.

28. elokuuta 2026

ging goed

Nou, het probleem (een loshangende strip aan de buitenkant - op een hoog) werd netjes en vlot opgelost.

Saanut 2/5 tähteä

De monteur heeft zijn werk uitstekend…

De monteur heeft zijn werk uitstekend uitgevoerd.
Dat is echter gebeurd na 3 nieuwe planning afspraken.
De afdeling planning van SKK verdient geen schoonheidsprijs en is dan ook uitermate slecht.

25. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het werk van onze monteur en dat de werkzaamheden uiteindelijk naar wens zijn uitgevoerd.

Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend om te horen dat hiervoor drie afspraken nodig zijn geweest en dat onze planning niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en dat dit afbreuk doet aan de totale ervaring.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze processen en communicatie verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Omdat het goed is gerepareerd.

Omdat het goed is gerepareerd.

28. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin