Saanut 5/5 tähteä

De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit. Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zek... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het bestelde kwam gebroken aan! Met de Chat robot kwam ik niet verder , dan maar telefonisch. Goed en vriendelijke te woord gestaan.Het gebroken item is vergoed. Bedankt voor jullie goede service.

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb online een prachtige mantel besteld van 188€ met korting (normaal kost deze 349€!). Bij ontvangst heb ik helaas vastgesteld dat de knopen allebei loshingen. Na het dragen van mijn jas voor onge... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

4,2

On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Levertijd en bereikbaarheid

Zit al 1,5 week te wachten op een kadobon. Op diverse mailtjes wordt niet gereageerd en 2 x bellen na een halfuur wachten opgegeven. WAARDELOOS!!!!!!! Klantenservice dramatisch!!!!

3. lokakuuta 2025

Beste Pino,

Onze excuses voor de vertraging en dat je ons moeilijk kon bereiken. Je mag ons een mail sturen naar customersupport@sissy-boy.com, dan lossen we het snel voor je op.

Saanut 5/5 tähteä

Hele snelle levering heel snel

Hele snelle levering, een prachtige broek

26. syyskuuta 2025

Beste Yvonne,

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de snelle levering en dat je blij bent met je nieuwe broek. Veel plezier gewenst met de aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Goede maat en snelle bezorging

Het maten hulpmiddel werkt en klopt voor mij. De juiste maat besteld en snelle bezorging. Kledingstuk voldoet aan verwachting: ziet er in het echt net zo uit als op de foto's. Ik ben blij

25. syyskuuta 2025

Beste Helena,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat het maatadvies goed voor je heeft gewerkt en dat je tevreden bent met de snelle bezorging. We vinden het belangrijk dat onze kleding precies aan de verwachtingen voldoet, dus het is geweldig dat het product er in het echt net zo uitziet als op de foto’s.

Veel draagplezier gewenst, en we hopen je snel weer terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Een aanrader geen spijt van de aankoop

Het was spannend om een kleed online te kopen. Maar ik ben er heel blij mee ook de kleuren komen redelijk goed overeen. Een snelle en nette levering was helemaal top.
Het kleed is van een zeer goede kwaliteit een aanrader.

25. syyskuuta 2025

Beste Joke,

Heel erg bedankt voor je mooie review! We begrijpen dat het spannend kan zijn om een kleed online te bestellen, dus we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Fijn dat de kleuren goed overeenkomen en dat de levering naar wens was. We doen altijd ons best om kwalitatieve producten en een snelle service te bieden.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en mooi product.

Snelle levering en mooi product.

22. syyskuuta 2025

Beste Rebekka,

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het mooie product. We staan altijd voor je klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie producten van goede kwaliteit!

Mooie producten van goede kwaliteit!! Goede klantenservice!!

18. syyskuuta 2025

Beste Lot,

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en klantenservice! Bedankt voor je mooie woorden, graag tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en heel netjes verpakt

Snelle levering en heel netjes verpakt. Heel blij met mijn kussen, dank jullie wel.!

13. syyskuuta 2025

Beste Melanie,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering! Veel plezier met het kussen, en graag tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit kleding voor een mooie…

Goede kwaliteit kleding voor een mooie prijs in de sale. Perfecte levering, heel blij.

12. syyskuuta 2025

Beste Silvana,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit en levering! Veel plezier met je aankoop, en graag tot snel!

Goed verpakt.

Goed verpakt.

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Fijn om te horen dat de verpakking naar wens was! Bedankt voor je feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Super snel en netjes verpakt

Super snel en netjes verpakt! Goede kwaliteit spullen

11. syyskuuta 2025

Beste Martine,

Dankjewel voor je enthousiaste review! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit. We helpen je graag weer!

Snel en netjes

2 leesboekjes besteld en die kwamen zeer snel en heel leuk verpakt aan.

11. syyskuuta 2025

Beste Wilma,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering en de leuke verpakking! Veel leesplezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

2 broeken besteld, deze zijn binnen 2 dagen bezorgd zoals aangegeven. Prima service en mooie kwaliteit kleding!

9. syyskuuta 2025

Beste Alice,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de broeken. Tot de volgende bestelling!

Super snelle levering

3. syyskuuta 2025

Beste Diana,

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat de levering zo snel was. Veel plezier gewenst met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Super snel en vriendelijk!

Alles correct en snel verlopen. Impressed

2. syyskuuta 2025

Beste Kris,

Wat fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen! Bedankt voor je positieve reactie. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze klantenservice

Leuke producten, vaak met succes geshopt.. Maar het product dat ik onlangs heb ontvangen komt helaas niet overeen met wat er op de webshop stond. Het is niet mijn smaak en ik had het nooit gekocht als dit duidelijk was gecommuniceerd. De klantenservice is echt waardeloos: alleen “sorry” zeggen, maar geen enkele oplossing bieden. Voor zo’n groot bedrijf vind ik dit schandalig.

8. syyskuuta 2025

Beste Marthe,

Het spijt ons dat het product niet aan je verwachtingen voldoet en dat je niet tevreden bent over onze klantenservice. We willen dit graag samen met je oplossen. Neem alsjeblieft contact met ons op via customersupport@sissy-boy.com, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Saanut 5/5 tähteä

Stoelen gekocht die overeen kwamen met…

Stoelen gekocht die overeen kwamen met de foto’s.
Snelle levering (3 dagen).

4. syyskuuta 2025

Beste Nicolette,

Hartelijk dank voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat de stoelen precies overeenkwamen met de foto’s en dat je zo snel hebt kunnen genieten van je bestelling. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kleding van top kwaliteit.

Hele mooie kleding van top kwaliteit en mooie prijzen in de uitverkoop. Helaas was de broek die ik besteld had veel te lang.

4. syyskuuta 2025

Beste Jeemp,

Hartelijk dank voor je mooie compliment over onze kleding en de uitverkoopprijzen! Wat jammer dat de broek te lang was. We helpen je graag verder met een passende oplossing, bijvoorbeeld een omruiling. Neem gerust contact met ons op!

Daar hebben ze het wel!

Snelle verzending, prima communicatie. Mijn kleindochter had bij haar geboorte 6 jaar geleden een konijn van Jellycat gekregen (Bashful). Konijn is zwaar favoriet en we wilden een reserve konijn. Nergens meer te krijgen maar Sissy-Boy kon hem tot 2 keer toe leveren. Fantastisch en hartelijk dank.

2. syyskuuta 2025

Beste Riekje,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!

We vinden het geweldig dat we het favoriete konijn van jullie kleindochter opnieuw konden leveren – en zelfs twee keer! Het is bijzonder om te weten dat zo’n knuffel al zes jaar een belangrijke plek inneemt. Dank jullie wel voor het vertrouwen en voor het delen van dit lieve verhaal. Graag tot een volgende keer!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin