De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit. Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het bestelde kwam gebroken aan! Met de Chat robot kwam ik niet verder , dan maar telefonisch. Goed en vriendelijke te woord gestaan.Het gebroken item is vergoed. Bedankt voor jullie goede service.
Yritys on vastannut
Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij kochten een stoel en na 3 maanden namen wij deze af met een schone, zachte microvezeldoek, heel licht bevochtigd met water omdat het stof aan het houten frame ‘plakte’. Met verstand gehandeld. Hel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Hollanti
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snel geleverd en goed product
Een prachtig sprei besteld welke in het echt nog mooier is dan op het plaatje.

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Snelle ontvangst en de spullen waren heel goed verpakt

Mooie kussentjes, hele snelle
Levering en 1 kussentje heel snel
Weer bij de winkel retour ..

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
very god experience, thank you! I liked the team collected the boxes when leaving.

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Super schnell geliefert und sehr gute Qualität. Gerne wieder! Danke!

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Prachtige spiegel erg blij mee!

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Hele slechte ervaring met de klantenservice. Meerdere kledingstukken die na enkele keren dragen kapot zijn. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Webshop order? Dan word je naar de winkel verwezen. Maar er zit geen winkel in de buurt. En dit is niet de eerste keer.

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit.
Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zeker gezien de prijs zou dat iets beter kunnen.

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Leuke spullen. Heb het voor een kado besteld

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
De sweater past goed en is van een goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Eerst in het blauw gekocht. Uit eindelijk alle drie. (Rood en bordeauxrood)Heerlijk warm dus een aanrader

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Makkelijk te bestellen, alleen jammer dat het in 8 verschillende pakketten was gestuurd. Ik moest iets retourneren helaas ging dit niet vanaf mijn huis bij DHL maar moest ik naar DHL punt. Terwijl er wel staat dat dit kan.

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Ik had flink wat korting vouchers opgebouwd.
Echter was 1 week te laat met verzilveren
Kon dit ook niet eerder doen, aangezien ik de maanden daarvoor op een plek verbleef waar geen Sissy boy winkels zijn.
Klantenservice gemaild, of er toch nog iets mogelijk was....
Kort maar krachtig een nee....
Van zo,n groot bedrijf had ik toch wat meer coulance verwacht.
Aangezien ik vorig jaar toch een groot bedrag had uitgegeven.
Jammer dit

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Snelle levering en mooie woon accessoires . Het is altijd weer een feestje om door Sissy Boy te lopen en wat te kopen.
Nu wat besteld bij Sissy Boy, hier weer erg blij mee!

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Leuke aanbieding. Snel besteld en vlot geleverd. Gewoon een hele leuke winkel met eigen stijl.

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Makkelijk toegankelijke website - bestelprocedure is helder en eenvoudig - artikel werd binnen 24u bezorgd - terugsturen (via inleveren bij winkel) ging probleemloos.
(reden terugsturen: maat viel te groot uit) - omruilen geen enkel probleem - artikel (jas) is van mooie kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.
Aanrader!

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.