Saanut 5/5 tähteä

De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit. Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zek... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het bestelde kwam gebroken aan! Met de Chat robot kwam ik niet verder , dan maar telefonisch. Goed en vriendelijke te woord gestaan.Het gebroken item is vergoed. Bedankt voor jullie goede service.

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb online een prachtige mantel besteld van 188€ met korting (normaal kost deze 349€!). Bij ontvangst heb ik helaas vastgesteld dat de knopen allebei loshingen. Na het dragen van mijn jas voor onge... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

4,2

1 tähti

On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Slechte webshop..grote items kunnen…

Slechte webshop..grote items kunnen niet bij een DHL servicepunt worden bezorgd maar dat staat nergens in het bestelproces en kan ook gewoon bestellen.
Week gewacht terwijl er een levertijd 1 a 2 werkdagen wordt beloofd.
Pakket halverwege het proces retour gegaan naar distributie.
Slecht bereikbare klantenservice en ongeïnteresseerde medewerker.
Nooit meer...

29. elokuuta 2025

Beste R.c.

Wat vervelend dat je zo’n negatieve ervaring had met onze webshop en klantenservice. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus om te verbeteren. Neem gerust contact op via customersupport@sissy-boy.com, we helpen je graag verder.

Hopelijk mogen we je in de toekomst beter van dienst zijn.

Klantenservice is vreselijk!!

Altijd met veel plezier hier geshopt. Totdat ik verleden week mijn poef kapot ging.

En mail geschreven en geappt. Maar ik kreeg de deksel op mijn neus. Niet zozeer omdat er niets werd gedaan aan het probleem, maar de a-sociale manier van communiceren op de app en het totale gebrek aan klantvriendelijkheid is waar ik echt van schrok! Dit past zo niet bij de uitstraling van deze winkel.
Ik hou een kater over aan deze ervaring en zal geen duurdere producten meer hier kopen na dit vervelende incident. Hou het wel bij kaarsjes etc!

26. elokuuta 2025

Beste Fiona,

Wat jammer om te horen dat onze klantenservice je zo teleurstelde. Dit is niet hoe wij het willen doen en zeker niet de ervaring die je van ons mag verwachten. We nemen je feedback serieus en hopen je in de toekomst beter te kunnen helpen.

Neem gerust contact met ons op via customersupport@sissy-boy of bezoek onze winkel, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering, jammer dat de zending in gedeeltes is verzonden en op verschillende dagen. En ook nog op verschillende adressen. Wel netjes verpakt...

25. elokuuta 2025

Dankjewel voor je reactie

Snelle service

Snelle service, goed verpakt, mooie artikelen

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Wat leuk dat je zo tevreden bent!

Service zeer goed

Service zeer goed. Volgende dag geleverd. En producten precies zoals afgebeeld.

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Zo leuk om te lezen, dank je!

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd en zeer netjes verpakt

Snel geleverd en zeer netjes verpakt. Wel een opmerking: drie artikelen besteld maar werd in twee delen geleverd over vier dagen - kan efficiënter!

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Heel fijn om dit terug te lezen!

Super

Snelle levering, duidelijke communicatie en supermooie stoelen voor een geweldige prijs!

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Heel blij om dit te lezen, dank je!

Mooie producten

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle bezorging

10. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Hier worden we enthousiast van, bedankt!

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service na ontevreden en gevaarlijke aankoop

Erg slechte klantenservice bij aankoop van een vloerkleed waar veel problemen mee worden ervaren. Aangetoond met foto’s, uitgebreide uitleg en zelfs voorgesteld om filmpjes te maken. Het enorm extreme (!) verharen van het kleed, nu nog steeds na 1 jaar is gevaarlijk voor onze dochter.

9. elokuuta 2025

Beste Lynn,

We zien dat je contact hebt gehad met de klantenservice en dat het vloerkleed retour is. Onze excuses voor de vervelend ervaring.

Snel geleverd

Snel geleverd. Helemaal zoals op de foto. Blij mee!
Koop ook regelmatig home accessoires bij Sissy Boy. Altijd goede kwaliteit.

6. elokuuta 2025

Beste Mel,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens bij Sissy-Boy.

Schandalig

Kreeg een code van DHL om mijn bestelling uit een locker op te halen. Kreeg een foutmelding, locker opende niet. Zowel DHL als Sissy Boy deden niets met mijn melding. Bestelling is opgehaald, kreeg ik te horen. DHL maakt een fout, ik heb geen bestelling en Sissy Boy vindt het wel best zo?
Schandalige ‘klantenservice’.
Ik wil mijn €60 terug Sissy Boy.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met de levering en dat je je niet gehoord voelt. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je klacht serieus en willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via customersupport@sissy-boy.com zodat we dit samen kunnen uitzoeken?

Mooi product

Mooi product, mooie kwaliteit, mooie prijs, perfecte levering

30. heinäkuuta 2025

Beste Petra,

Hartelijk dank voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over het product én de levering. We hopen je snel weer terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering van mijn…

Super snelle levering van mijn vloerkleed. Vloerkleed precies
vlgs Foto's website. Betaling makkelijk via i deal. Top leuk bedrijf voor items in je interieur. Zeker aan te bevelen!

23. heinäkuuta 2025

Beste Roelof,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling én onze service! Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling – daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!

Slechte service winkel!!! Oude Gracht in Utrecht

Op zaterdag 12 juli heb ik een paars/roze rok gekocht in jullie winkel te Amersfoort, nadat ik deze heb gewassen is deze rok krom gaan trekken. Ik heb toen via WhatsApp contact met jullie gehad en er werd mij geadviseerd om terug te gaan naar de winkel. Dat heb ik zo snel mogelijk gedaan, op donderdag 24 juli en ik heb uiteindelijk mijn geld teruggekregen.

Al wilde ik een nieuwe rok, maar deze was niet meer te koop in de betreffende winkel (Amersfoort), dus er werd mij geadviseerd om online te kijken of deze rok nog ergens in mijn maat beschikbaar was, maar ik zou dan wel even van tevoren moeten bellen om te verifiëren of deze daadwerkelijk in de betreffende winkel beschikbaar was en dat ik kon vragen of zij de rok voor mij apart wilde hangen. Dus zodoende heb ik uiteindelijk contact gehad met de Sissy-Boy winkel te Utrecht aan de oude gracht. Ik had een vriendelijke dame aan de telefoon en zij vond het wat vreemd dat ik zelf - na een klacht - actie moest ondernemen, zij vond dat de meiden in Amersfoort wel wat meer hun best mochten doen.

Uiteindelijk kon deze dame de rok voor mij apart hangen en ben ik zaterdag 26 juli zo snel mogelijk naar de winkel gegaan aan de oude gracht. Zij hadden de rok inderdaad apart gehangen; en ik had netjes mijn retour bon meegenomen; met het bewijs dat ik ook nog tien euro extra korting had gehad. Ik wilde de rok uiteraard voor dezelfde prijs aanschaffen, dat leek mij logisch.

Het zit namelijk zo: dat de eerste keer dat ik de rok had aangeschaft; ik een voucher had van gespaarde punten, alleen die was verlopen. De medewerkers in Amersfoort waren heel vriendelijk en gaven mij 10 euro extra korting, ondanks dat de voucher verlopen was! Maar omdat ik dus de rok terug moest brengen; is er in Amersfoort geen nieuwe voucher voor mij aangemaakt, maar op de retour bon staat wel heel duidelijk dat ik extra 10 euro korting heb gehad.

De dame achter de kassa in Utrecht aan de oude gracht die kwam met het verhaal dat het niet mogelijk was. Ze zei: 'Het systeem moet eerst een voucher aanmaken en dan kunt u de rok weer aanschaffen met de extra korting'. Ik legde vriendelijk uit dat ik al terug was gegaan met de rok i.v.m. een klacht; en dat ik dus helemaal speciaal van Amersfoort naar Utrecht was komen reizen (treinkaartje retour kost 11,20) om de rok voor dezelfde prijs aan te schaffen. Eigenlijk om een kapot kledingstuk om te ruilen voor een nieuw kledingstuk.

Het is misschien een ingewikkeld verhaal, maar wel de waarheid.

Ik vind dat ik door de medewerker in Utrecht -aan de oude gracht- schandalig behandeld ben. Ik heb haar namelijk uitgelegd dat ik sowieso al met een klacht mijn rok heb terug moeten brengen, vervolgens kom ik speciaal naar Utrecht om een nieuwe aan te schaffen en krijg ik te horen dat ik eerst moet wachten tot er een voucher voor mij is aangemaakt; en dat ik daarna pas die rok weer voor dezelfde prijs kan kopen. Ik vraag mij heel erg af waar de medemenselijkheid is gebleven? Iets als klantenservice? Ik keek haar ook aan en zei: 'Dus ik krijg nu geen recht op 10 euro korting; en over een paar dagen wel?'. Het gaat mij echt niet om dat ene tientje; maar het gaat mij wel om eerlijke klantvriendelijke behandeling en ik kreeg alleen maar steeds het antwoord als 'Ja het systeem werkt nou eenmaal zo'. Maar ik stond daar; Met bewijs, met kassabon en met mijn goede gedrag. Terwijl het een product is; wat ik niet eens kan wassen als ik het aanschaf.

Ik ben nog op een vriendelijke manier het gesprek met haar aangegaan; maar ze bleef haar poot stijf houden. Ik heb de rok uiteindelijk niet gekocht, omdat ik het niet eerlijk vond. Het enige wat ze nog zei is dat ik dan over een paar dagen terug kon komen en dan mijn voucher kon inleveren. Begrijp me niet verkeerd; ik ben heus wel bereid om dat te doen. Maar niet als ik al een klacht had; en Utrecht is voor mij ook niet naast de deur. Het zal wel een systeem wezen, maar het is natuurlijk krankzinnig om zo met een trouwe klant om te gaan.

Ik kreeg echt een complete error; hoezo kan ik de rok niet gewoon voor dezelfde prijs aanschaffen? Is toch niet eerlijk?

26. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sissy-Boy

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar verwachting was – dat spijt ons zeer. We begrijpen je frustratie en nemen uw opmerkingen serieus. Je ervaring wordt intern besproken zodat we dit soort situaties in de toekomst beter kunnen aanpakken. Je mag altijd nog contact met ons opnemen customersupport@sissy-boy.com

Supersnelle levering

Supersnelle levering! En waanzinnig blij met mijn oorbellen!!

16. heinäkuuta 2025

Beste Annette,

Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je oorbellen én de snelle levering! Dankjewel voor je enthousiaste review, we kijken ernaar uit je weer te mogen verrassen!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, maten kloppen exact.

12. heinäkuuta 2025

Beste Lisette,

Hartelijk dank voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en de maten precies kloppen. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te mogen bedienen!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin