Zeer tevreden. Heel lekker ik koop de 4kg emmers dit is mijn derde bestelling al. Hele snelle levering 1 dag meestal.
Vandaag onverwacht een pakketje (mails niet gelezen) geleverd gekregen van Silverback Protein. Aldaar een zeer net bericht betreft een door mij eerder bestelde shake waarbij ze aangaven dat deze... Näytä lisää
We hebben meerdere vegan proteïnen geprobeerd en meteen de prullenbak in gegooid want: vies! Die van Silverback is de enige tot nu toe die écht smaakvol is en een mooie samenstelling heeft. Echt tóp!... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Silverback Protein® is een uniek plantaardig eiwit door de gerichte verrijking met essentiële aminozuren. Hiermee creëren we een geoptimaliseerde verhouding aan aminozuren voor de beste opneembaarheid. Het is daarmee het meest waardevolle plantaardige eiwitpoeder dat je zult vinden. Silverback Protein is het eerste eiwitsupplement met de voordelen van plantaardig en de kwaliteit van de dierlijke variant, whey. Whey heeft eindelijk een waardige opvolger en geduchte concurrent.
Hugo van der Goeslaan 2, 5613 LG, Eindhoven, Hollanti
- +31 (0)85 303 2648
- info@silverbackprotein.nl
- silverbackprotein.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fantastisch product
Fantastisch product, en fantastische klantenservice. Absoluut aanrader!
Iedere keer weer tevreden
Ik bestel regelmatig proteïne bij Silverback en iedere keer ben ik weer enorm tevreden. Duidelijke website en ze handelen (en versturen bestelling) steeds weer heel snel af.
Goede service. Eiwitten zoals altijd on point, smaak is even wennen, maar met de juiste kruiden erbij smaakt het top. Experimenteer vooral zelf :)
Vieze shake
De aller smeerigste shake die ik ooit heb gehad

Vastaus yritykseltä Silverback Protein
Snelle levering en alles naar wens
Snelle levering en alles naar wens. Ik gebruik al tijdje en ik heb geen problemen ermee.
Blij!
Na de probeerverpakking (fijn!) koos ik voor chocola. Een goede chocolade-smaak. Vanille en appel-kaneel vond ik veel te zoet. Blij met mijn keuze en super-service!
Goed product
Goed product, snelle levering. Website duidelijk en makkelijk in gebruik.
Zeer tevreden
Ik gebruik al een hele tijd Silverback en ben zeer tevreden over dit product. Er zitten alle essentiële aminozuren in en de smaak is prima.
5KG Chocolate flavour
Snelle levering en een hele goede Vegan shake. Ik ben voor de 5KG chocolate gegaan omdat die voordeliger is dan de potten en ik 1 á 2 scoops van 30gr. per dag neem. De vernieuwde smaak is beter geworden, want hij is nu een stuk romiger en voller (ik mix altijd met water). Prima aan te raden.
Snelle levering en prima product
Snelle levering en prima product. Gebruik deze vegan proteine al jaren en is een goede bron van extra eiwitten voor mij.
Voor een betere wereld en mijn eigen spieren
Snel bezorgd. Goede kwaliteit. Snelle reactie op mail met vragen. Prima service. Smaakt goed Een uitstekende variant op weipoeder met een nog betere combi van eiwitten die belangrijk zijn voor spierherstel en spiergroei. Direct vanuit plantaardige bronnen dus zonder koeien uit de bio industrie. Dus naast persoonlijke wensen ook voor een betere duurzamere wereld. Keep up the good work.
Goed product en snelle levering
Goede proteine met een natuurlijke smaak
Goede proteine met een natuurlijk smaak, in tegenstelling tot andere merken die chemisch smaken.
Snelle levering en voor mij ideaal op…
Snelle levering en voor mij ideaal op te halen in een postNL punt.
It’s good to be vegan
Echt lekker! Heb lef! Go vegan en geniet van de choco-smaak! Mmmmm
Snel eenvoudig te bestellen zonder…
Snel eenvoudig te bestellen zonder eerst een registratie te moeten doen! En snel geleverd :)