Zeer tevreden. Heel lekker ik koop de 4kg emmers dit is mijn derde bestelling al. Hele snelle levering 1 dag meestal.
Snel bezorgd. Goede kwaliteit. Snelle reactie op mail met vragen. Prima service. Smaakt goed Een uitstekende variant op weipoeder met een nog betere combi van eiwitten die belangrijk zijn voor spierhe... Näytä lisää
Vandaag onverwacht een pakketje (mails niet gelezen) geleverd gekregen van Silverback Protein. Aldaar een zeer net bericht betreft een door mij eerder bestelde shake waarbij ze aangaven dat deze... Näytä lisää
We hebben meerdere vegan proteïnen geprobeerd en meteen de prullenbak in gegooid want: vies! Die van Silverback is de enige tot nu toe die écht smaakvol is en een mooie samenstelling heeft. Echt tóp!... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Silverback Protein® is een uniek plantaardig eiwit door de gerichte verrijking met essentiële aminozuren. Hiermee creëren we een geoptimaliseerde verhouding aan aminozuren voor de beste opneembaarheid. Het is daarmee het meest waardevolle plantaardige eiwitpoeder dat je zult vinden. Silverback Protein is het eerste eiwitsupplement met de voordelen van plantaardig en de kwaliteit van de dierlijke variant, whey. Whey heeft eindelijk een waardige opvolger en geduchte concurrent.
Hugo van der Goeslaan 2, 5613 LG, Eindhoven, Hollanti
- +31 (0)85 303 2648
- info@silverbackprotein.nl
- silverbackprotein.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zeer professioneel bedrijf!
Aldaar een zeer net bericht betreft een door mij eerder bestelde shake waarbij ze aangaven dat deze niet voldeed aan hun verwachtingen.
In het pakket zat een nieuwe (verbeterde) pot shakes en uitleg.
Ik ben zeer tevreden hoe dit opgelost word.
Dit zegt heel veel over een bedrijf. Mijn complimenten.
Dikke pluim voor de klantenservice
Volgens verwachting geleverd. Er zat een brief in de doos die niet voor mij bedoeld bleek te zijn. Daar werd heel sportief op gereageerd. Een dikke pluim dus voor de klantenservice!
Topproduct!
Heldere informatie, snelle levering, topproduct! En fijn dat ik eerst met proefzakjes kon proeven
bevalt zeer goed
bestellen gaat gemakkelijk, product wordt snel geleverd en ik ben zeer tevreden over het eiwitpoeder; het lost makkelijk op en de smaak vind ik goed, mijn favoriet is chocola. En natuurlijk vind ik het erg belangrijk dat het poeder plantaardig is, love the animals and let them be!
Prima product
Al enkele keren besteld en telkens snel geleverd en uitstekende kwaliteit.
Ook is de smaak beter (chocolade) dan enkele jaren geleden.
5sterren wanneer er bij een 5kg emmer toch nog iets extra als cadeau word gedaan zoals bvb een shaker fzo.
snelle service en altijd een snel…
snelle service en altijd een snel antwoord terug
Smaak is ongelofelijk slecht
Ik heb onlangs twee potten van een kilo besteld. Die waren in de aanbieding. Ik had allemaal goede reviews gelezen, dus ik keek er echt naar uit. De smaak viel zo ongelofelijk tegen dat ik meteen beide potten in de prullenbak heb gegooid. Met heel veel pijn in mijn hart, want het kostte me wel wat. Ze hebben alles wel snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Silverback Protein
100% aan te raden
100% aan te raden! Alle smaken zijn mild en de kwaliteit ongekend. En dat helemaal allergenen vrij! Geweldig!
Al jaren zijn we vaste klant bij Silverback Protein
Al jaren zijn we vaste klant bij Silverback Protein. Een heel mooi, compleet product. In het begin even wennen aan de smaak, maar een shake met eiwit proteïne, water/plantaardige melk, banaan en 100% pindakaas, maakt het lekker en extra gezond.
Na bestelling altijd een zeer snelle levering.
Na een fout bij de inpakafdeling volgde een snelle reactie en goede afwikkeling.
Kortom zijn we zeer tevreden met het product, de service en de achterliggende waarden en normen van het bedrijf!
Niet smakelijk en papperig
Ik kocht het op aanraden van een vriend. Als je vegan wil leven dan kan dit je misschien wel bekoren, geen idee. Als je geen vegan of vegetariër bent, dan raad ik het af, smaakt niet goed, is dik en papperig. Voor mij geen plezier. De chocoladesmaak is minst slecht van smaak, moet ook wennen. Maar de vanille.. geen idee hoe Silverback bij die benaming komt 😬

Vastaus yritykseltä Silverback Protein
Flexibel en super klantvriendelijk
Flexibel en super klantvriendelijk, had een fout gemaakt en dit hebben zij zonder problemen kunnen herstellen.
Voor mij de beste vegan eiwitpoeder!
Voor mij de beste vegan eiwitpoeder!
Ik gebruik silverback eiwitpoeders al 6 jaar naar volle tevredenheid.
Als vegan krachtsporter is het van essentieel belang dat ik dagelijks mijn goede kwaliteit eiwitten consumeer, en silverback maakt dit een stuk gemakkelijker. Daarbij zijn de 5 kilo emmers ook gunstig geprijsd!
Ik gebruik de poeders o.a. in mijn 'overnights oats', na elke training en in mijn bananenbrood.
Ik raad dit product ook iedereen aan!
Goed product en goede bezorging
Snel en in goede staat bezorgd, degelijk product met goede kwaliteit aminozuren (van vegan oorsprong). Heldere en transparante beschrijving.
Goede producten en service
Lekker proteïnepoeder als je het drinkt met plantaardige melk of ijskoud water. Goede service, altijd snel binnen.
Tevreden klant.
Positief:
1. Over het algemeen erg blij met het hoogwaardige eiwitpoeder van Silverback Protein.
2. Zeer snelle levering.
3. Snelle reactie van klantenservice.
4. Op naar een meer plantaardige wereld, voor mens, dier en Aarde!
Snel correct en (h)eerlijk
Het is kwalitatief goed én lekker…
Het is kwalitatief goed én lekker eiwitpoeder tegen een eerlijke prijs. Plus snelle levering. Bedankt weer!
Snelle levering,en omg wat is de shake…
Snelle levering,en omg wat is de shake lekker