Silverback Protein Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden. Heel lekker ik koop de 4kg emmers dit is mijn derde bestelling al. Hele snelle levering 1 dag meestal.

Saanut 5/5 tähteä

Snel bezorgd. Goede kwaliteit. Snelle reactie op mail met vragen. Prima service. Smaakt goed Een uitstekende variant op weipoeder met een nog betere combi van eiwitten die belangrijk zijn voor spierhe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag onverwacht een pakketje (mails niet gelezen) geleverd gekregen van Silverback Protein. Aldaar een zeer net bericht betreft een door mij eerder bestelde shake waarbij ze aangaven dat deze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben meerdere vegan proteïnen geprobeerd en meteen de prullenbak in gegooid want: vies! Die van Silverback is de enige tot nu toe die écht smaakvol is en een mooie samenstelling heeft. Echt tóp!... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Silverback Protein® is een uniek plantaardig eiwit door de gerichte verrijking met essentiële aminozuren. Hiermee creëren we een geoptimaliseerde verhouding aan aminozuren voor de beste opneembaarheid. Het is daarmee het meest waardevolle plantaardige eiwitpoeder dat je zult vinden. Silverback Protein is het eerste eiwitsupplement met de voordelen van plantaardig en de kwaliteit van de dierlijke variant, whey. Whey heeft eindelijk een waardige opvolger en geduchte concurrent.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer professioneel bedrijf!

Aldaar een zeer net bericht betreft een door mij eerder bestelde shake waarbij ze aangaven dat deze niet voldeed aan hun verwachtingen.
In het pakket zat een nieuwe (verbeterde) pot shakes en uitleg.

Ik ben zeer tevreden hoe dit opgelost word.
Dit zegt heel veel over een bedrijf. Mijn complimenten.

9. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Dikke pluim voor de klantenservice

Volgens verwachting geleverd. Er zat een brief in de doos die niet voor mij bedoeld bleek te zijn. Daar werd heel sportief op gereageerd. Een dikke pluim dus voor de klantenservice!

8. syyskuuta 2023

Topproduct!

Heldere informatie, snelle levering, topproduct! En fijn dat ik eerst met proefzakjes kon proeven

28. elokuuta 2023

bevalt zeer goed

bestellen gaat gemakkelijk, product wordt snel geleverd en ik ben zeer tevreden over het eiwitpoeder; het lost makkelijk op en de smaak vind ik goed, mijn favoriet is chocola. En natuurlijk vind ik het erg belangrijk dat het poeder plantaardig is, love the animals and let them be!

15. elokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Prima product

Al enkele keren besteld en telkens snel geleverd en uitstekende kwaliteit.
Ook is de smaak beter (chocolade) dan enkele jaren geleden.
5sterren wanneer er bij een 5kg emmer toch nog iets extra als cadeau word gedaan zoals bvb een shaker fzo.

31. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Smaak is ongelofelijk slecht

Ik heb onlangs twee potten van een kilo besteld. Die waren in de aanbieding. Ik had allemaal goede reviews gelezen, dus ik keek er echt naar uit. De smaak viel zo ongelofelijk tegen dat ik meteen beide potten in de prullenbak heb gegooid. Met heel veel pijn in mijn hart, want het kostte me wel wat. Ze hebben alles wel snel geleverd.

12. heinäkuuta 2023
Silverback Protein-logo

Vastaus yritykseltä Silverback Protein

Bedankt voor je review. De potten waren met een reden in de aanbieding. Ze werden een stuk dikker dan normaal en dat heeft effect op de smaakbeleving. Toch hebben we ze "op=op" voor de helft verkocht om voedselverspilling te voorkomen, maar uiteraard gewaarschuwd dat ze niet representatief waren qua smaak.

We bieden op de site proefpakketjes aan met van iedere smaak een zakje. We sturen deze ook nog gratis toe. Smaak is namelijk heel persoonlijk en zo willen we voorkomen dat potten voor niets verscheept moeten worden of zelfs weggegooid worden.

Jammer om te lezen dat we dat niet bij je over het voetlicht hebben weten te krijgen. Deze review gaat dus niet over onze producten en we vinden het jammer dat je niet hebt kunnen ervaren waarom we "allemaal goede reviews" krijgen.

Beter was geweest om ons laagdrempelige proefpakketje (€14,95, gratis thuisbezorgd) te bestellen. Dan was het een beoordeling geweest waar andere bezoekers iets mee konden, was je goedkoper uitgeweest, had je alle smaken kunnen testen die overeenkomen met de echte producten en hadden we deze voedselverspilling kunnen voorkomen.

Bovendien, als je even contsct op had genomen ipv een 1*-review hadden gewoon samen naar een goede oplossing kunnen zoeken. We komen daar altijd uit, het is niet voor niets dat je zoveel goede reviews over ons leest.

Al jaren zijn we vaste klant bij Silverback Protein

Al jaren zijn we vaste klant bij Silverback Protein. Een heel mooi, compleet product. In het begin even wennen aan de smaak, maar een shake met eiwit proteïne, water/plantaardige melk, banaan en 100% pindakaas, maakt het lekker en extra gezond.

Na bestelling altijd een zeer snelle levering.

Na een fout bij de inpakafdeling volgde een snelle reactie en goede afwikkeling.

Kortom zijn we zeer tevreden met het product, de service en de achterliggende waarden en normen van het bedrijf!

18. kesäkuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Niet smakelijk en papperig

Ik kocht het op aanraden van een vriend. Als je vegan wil leven dan kan dit je misschien wel bekoren, geen idee. Als je geen vegan of vegetariër bent, dan raad ik het af, smaakt niet goed, is dik en papperig. Voor mij geen plezier. De chocoladesmaak is minst slecht van smaak, moet ook wennen. Maar de vanille.. geen idee hoe Silverback bij die benaming komt 😬

18. kesäkuuta 2023
Silverback Protein-logo

Vastaus yritykseltä Silverback Protein

Jammer! Maar ons product is gemaakt voor slimme mensen die begrijpen waarom de productfilosofie met een hoge biologische waarde zo krachtig is. Ook juist niet-vegans kunnen er daarom veel baat bij hebben. Whey leidt niet zelden tot huidproblemen als acné of spijsverteringsproblemen, want dat is, laten we eerlijk zijn, gemaakt door moeders voor babies.

Maar er zijn ook voordelen buiten jezelf. Er is veel minder land nodig, geen irrigatie, geen kunstmest en het kent slechts een fractie van de uitstoot van klimaatgassen of stikstof. En dat ins ons geval zonder in te boeten op kwaliteit!

Over smaak, tsja, valt niet te twisten. Je vriend zal het ook niet voor niets aangeraden hebben. Je zal niet de eerste zijn die bij zijn eerste ervaring zo reageert. Maar als die het na het wat langer de kans geeft met bv wat andere bereidingen zoals banaan toch (heel) enthousiast raakt, vooral als je merkt wat het voor je herstel en progressie doet.

We hebben even terug gezocht en we zagen dat je potten chocola/vanille van batches waren die inderdaad wat klonteriger waren dan normaal. Gelukkig hebben we de oorzaak achterhaald en opgelost zodat iedereen weer kan genieten van een zachte, goed oplossende shake. Neem gerust met ons contact op mocht je het nog een kans willen geven.

Fijne dag gewenst nog!

Saanut 5/5 tähteä

Voor mij de beste vegan eiwitpoeder!

Voor mij de beste vegan eiwitpoeder!
Ik gebruik silverback eiwitpoeders al 6 jaar naar volle tevredenheid.
Als vegan krachtsporter is het van essentieel belang dat ik dagelijks mijn goede kwaliteit eiwitten consumeer, en silverback maakt dit een stuk gemakkelijker. Daarbij zijn de 5 kilo emmers ook gunstig geprijsd!
Ik gebruik de poeders o.a. in mijn 'overnights oats', na elke training en in mijn bananenbrood.
Ik raad dit product ook iedereen aan!

11. toukokuuta 2023

Tevreden klant.

Positief:
1. Over het algemeen erg blij met het hoogwaardige eiwitpoeder van Silverback Protein.
2. Zeer snelle levering.
3. Snelle reactie van klantenservice.
4. Op naar een meer plantaardige wereld, voor mens, dier en Aarde!

25. huhtikuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin