Twilfit by CHANGE Lingerie Arvostelua 407

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Saanut 5/5 tähteä

Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag klev in på eran butik i Skövde under julledigheten runt 16-18 december förra året och var ensam i butiken jag sa hej jag skulle vilja ha lite hjälp tack. personalen sa inte hej tillbaka och jag st... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Detta företag har blivit så mycket sämre. Har alltid handlat här innan men butikspersonalen verkar gå gå någon slags kurs i att vara påstridiga. Jag har varit i ca 3 olika affärer och de ska alltid få... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Alusvaateliike

Yrityksen kirjoittama

På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.

3,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Jätte nöjd med hjälpen jag fick i…

Jätte nöjd med hjälpen jag fick i chatten idag!

21. elokuuta 2021

Kära Marie,

Stort tack för din recension. Jag blir så glad över att höra att du är nöjd med min service. Välkommen tillbaka snart igen 🌸

Bästa hälsningar Stella Twilfit

Saanut 5/5 tähteä

Besökte en twilfitbutik och det var…

Besökte en twilfitbutik och det var inte en trevlig upplevelse. Hade för avsikt att reklamera en BH som kostar 700 kr och blev väldigt illa bemött av unga och okunniga tjejer i kassan som menade att man är en riktig idiot om man tror att man kan köra en DYR bh i tvättmaskin på 30 grader och med tvättpåse. "Alla vet att det inte går". Den är alltså tvättad vid ett tillfälle.
Jag kan köpa att jag inte läst "tvättråden" men att få ett så överlägset svar och med ett hånskratt tjejerna emellan gör att jag inte kommer sätta min fot i Nyköpingsbutiken igen. Tråkigt för tidigare har det varit trevlig personal där.
Ändrar mitt omdöme då försäljningschefen Maria snabbt hörde av sig och löste reklamation.

10. elokuuta 2021

Kära Emma,

Åh, vad tråkigt att läsa ditt omdöme på en av våra butiker. Det stämmer att vi rekommenderar handtvätt på våra bh'ar för att bevara samtliga delikata detaljer och optimal funktion. Dock låter det inte som om du har fått det bemötande som vi strävar efter att leverera till våra kunder och vi hoppas därför att du har lust att kontakta oss genom nedanstående formulär, så vi kan komma i kontakt med dig för att kunna hjälpa dig vidare.

Vi ser framemot att höra från dig.

Vänliga hälsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Saanut 5/5 tähteä

Superbra service och väldigt hjälpsam.

8. elokuuta 2021

Kära Annette,

Tusen tack för de fina orden. Det betyder mycket för oss att vi kan hjälpa våra kunder snabbt och effektivt 🌸

Du är alltid välkommen åter <3

Bästa hälsningar, Flora
Twilfit by Change

Saanut 5/5 tähteä

Jättenöjd med bemötande och service i…

Jättenöjd med bemötande och service i chatten!

Kära Madeleine,

Hjärtligt tack för din recension av min service på chatten idag. Det gör mig glad att läsa att du är nöjd med min hjälp och jag önskar dig välkommen tillbaka snart igen.

Ha en fortsatt fin dag och en härlig sommar. 🌸

Bästa hälsningar Katrine Twilfit

Mycket bra

Fick bra hjälp och mycket trevligt bemötande av Ellen i chatten. Tack!

Kära Emelie,

Tusen tack för din härliga anmälan av min service på chatten. Det var ett nöje att hjälpa dig idag och jag hoppas att du blir superglad för ditt nya lingerie.

Ha en fantastisk sommar! 🌞

Bästa hälsningar Ellen Twilfit

Kundtjänst svarar snabbt.

Kära Linda,

Tack för att du tog dig tid att anmäla din upplevelse av min service idag. Det betyder mycket för mig och team Twilfit.

Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Bästa hälsningar Ellen Twilfit

Twilfit Birsta City Sundsvall

I veckan var jag och besökte Twilift Birsta City i Sundsvall, och fick en smärre chock på hur det såg ut i butiken. Jag har länge tyckt att Twilfit är en ren, välskött och exklusiv kedja. Och har handlat en del. Tyvärr möttes jag av tomma/stökiga väggar och nästan skämdes över hur det såg ut i butiken. Det låg plagg lite här och var och kändes som ingen hade "städat" på ett tag :o Jag skriver detta då jag tycker det är så synd!! Och för att jag vill hjälpa till att dela om hur butiken upplevs (och inte för att "klaga").

Hoppas det uppskattas!

Vastaus yritykseltä Twilfit by CHANGE Lingerie

Åh, vad tråkigt att läsa din anmälan och uppelvelse i en av en våra butiker. Det är ju inte alls en sådan upplevelse vi önskar att våra kunder ska få när ni besöker oss. Vi tar våra kunders feedback på största allvar och är därför tacksam för din återkoppling.

Vi har naturligtvis skickat vidare din anmälan till både butik- och distriktschef och hoppas att butiken kommer se ut som den ska, nästa gång du besöker oss.

Vi beklagar din upplevelse och önskar dig en fortsatt trevlig sommar.

Vänliga hälsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Saanut 5/5 tähteä

supertrevlig och hjälpsam ,så gullig…

supertrevlig och hjälpsam ,så gullig och tålmodig <3

Kära Maria,

Hjärtligt tack för att du tog dig tiden att recensera din upplevelse av vår service online. Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver hjälp från oss.

Vi önskar dig en fortsatt ghärlig sommar! 🌞

Bästa hälsningar Mathilda Twilfit

Saanut 5/5 tähteä

Min upplevelse av kundtjänsten var utmärkt

Min upplevelse av kundtjänsten var snabb och professionell. Utöver det var medarbetaren väldigt trevlig och tillmötesgående.

Kära Emelie,

Tusen tack för din fina recension! Det gör oss så glada att du är nöjd med vår hjälp och vi önskar dig varmt välkommen åter snart igen. ❤

Glad sommar!

Bästa hälsningar
Stella

Saanut 5/5 tähteä

Idag fick jag bra hjälp av Ellen som…

Idag fick jag bra hjälp av Ellen som sitter i chatten. Mycket service mind persson.
Tack från en nöjd kund 👍

28. heinäkuuta 2021

Kära Nina <3

Jag tackar dig för dina fina ord, dom glädjer mig!

Varmt välkommen tillbaka till oss på Twilfit snart igen.

Bästa Hälsningar
Ellen

Bra service

Bra service! Trevlig personal! Tack Amanda för hjälpen!

26. heinäkuuta 2021

Kära Marcus,

Tusen tack för din recension av min service! Det gör mig glad att läsa att du är nöjd med min hjälp. Varmt välkommen tillbaka snart igen. 🌸

Bästa hälsningar Amanda Twilfit

Saanut 1/5 tähteä

Otrevlig personal och dålig service

Otroligt dålig service och otrevligt bemötande av de anställda i butiken i gallerian. Jag ville lämna tillbaka ett plagg jag hade köpt två timmar tidigare som var förpackat i en fabriksplastpåse. Men det gick inte att lämna tillbaka för att jag inte hade bett om plombering när jag köpte dem.

25. heinäkuuta 2021

Kära Anna,

Jag blir verkligen ledsen av att läsa din recension samt beskrivningen av ditt besök i en av våra butiker. Jag hoppas att du vill kontakta oss via kontaktformuläret nedan så att vi kan starta en dialog och gå vidare med din upplevelse:

Vi ser fram emot att höra från dig.

Bästa hälsningar, Ellen

Supernöjd med kundtjänst!☀️

Supernöjd med kundtjänst, jättetrevliga som alltid och väldigt hjälpsamma! ❤️

23. heinäkuuta 2021

Kära Daniela,

Tusen tack för din härliga recension av min service. Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Ha en fantastisk helg och en fortsatt trevlig sommar. 🌞

Bästa hälsningar Stella Twilfit by CHANGE Lingerie

Bra bemötande

Trevligt, professionellt och bra bemötande! 👍

Kära Malin,

Tusen tack för din fina recension av min kundservice. Det gör oss så glada att du är nöjd med vår hjälp och vi önskar dig varmt välkommen igen närsomhelst. 🤗

Glad sommar!

Bästa hälsningar Ellen

Saanut 5/5 tähteä

Tack Ellen för hjälpen med både…

Tack Ellen för hjälpen med både modeller, storlekar och färger, mycket hjälpsamt!

Kära Henriette <3

Jag tackar dig för dina fina ord, dom glädjer mig!

Varmt välkommen tillbaka till oss på Twilfit snart igen.

Bästa Hälsningar
Ellen

Stort tack Ellen för hjälpen

Stort tack Ellen för hjälpen! Du är så hjälpsam🙏

Kära Theódóra,

Tack för dina fina ord, det sätter jag stort pris på! Varmt välkommen tillbaka snart igen.

Ha en fin sommar!
Bästa hälsningar, Ellen
Twilfit <3

Saanut 5/5 tähteä

Trevligt och personligt bemötande!

17. heinäkuuta 2021

Kära Maggan 🤗

Stort tack för ditt omdöme och alla fina stjärnor ⭐️ Varmt välkommen tillbaka snart igen.

Bästa hälsningar Ellen

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt snabb och proffsig service…

Otroligt snabb och proffsig service utav Flora i chatten. Jag fick snabba och utförliga svar som hjälpte mig ta beslut. Rekommenderar verkligen att ta hjälp i chatten ⭐️👌🏼

16. heinäkuuta 2021

Kära Moa <3

Många gånger tack för det fina omdömet 🤗 Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till och besvara frågor som våra härliga kunder har :-)

Välkommen tillbaka snart igen.

Bästa hälsningar, Flora
Twilfit by Change

Exceptional customer service

Great customer service both online and in-store (very quick response) - not often in Sweden. Staff were very helpful and positive. Highly recommended.

12. heinäkuuta 2021

Dear San <3

Thank you very much for your kind words and for the many stars :-) You are welcome back anytime.

Kind regards, Flora

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra och trevlig kundservice!

28. kesäkuuta 2021

Kära Ida,

Tack för din härliga recension av vår kundservice. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och du är varmt välkommen tillbaka om du har några andra frågor.

Ha en trevlig sommar! 🌞

Bästa hälsningar Stella Twilfit

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin