Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har for lang tid siden bestilt en evalutionsseng og topmadras, men yopmadrassen er et mareridt. Skrider ud til siden og ned, har talt med kundeservice flere gange og fået tilsendt forskellige tin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den købte seng er fin til prisen, vi har efter to år opgraderet den ene madras til en ny (hårdere) variant, hvilket Sengetid gjorde til en yderst rimelig pris (købte kun selve madrassen). Efter 3 å... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kontaktede sengetid.dk, da jeg synes vores topmadras var begyndt at smuldre lidt for hurtigt ift. købstidspunktet. Jeg fik hurtigt en tilbagemelding, hvor jeg blev bedt om at sende billeder af mad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er meget glad for min elevationsseng, så da Linak motoren gik i stykker følte jeg mig ærgerlig. Ved henvendelse til sengetid.dk talte jeg med Isabella som hurtigt fandt mig i systemet, oprettede... Näytä lisää

Yritys on vastannut

👉 Op til 25 års garanti
👉 Nem finansiering
👉 Eksperthjælp alle ugens dage

Om Sengetid
Vi er en online forhandler af eksklusive senge i dansk design og med produktion i Danmark og Sverige. Vi blander os ikke i hvad du bruger din seng til, men vi giver en ærlig rådgivning og et godt tilbud. Vi er en del af Lars Larsen Group og har hovedsæde i Aarhus. Vi er officiel forhandler af Viking senge og eneforhandler af Signatur, Essenciel, Dreamline, Master og Prestige sengeserier. Du finder et stort udvalg af elevations-, kontinental- opbevaring og boxsenge til fordelagtige priser. Du kan altid ringe til vores kundeservice eller benytte vores chat, der håndteres af ægte dygtige mennesker.

Ikke bare smuk udenpå
Når du vælger en seng hos Sengetid, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores sortiment af kvalitets senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. Vi tilbyder 365 nætters prøve, som de eneste på marked. Vi tror nemlig på at man skal prøve sin seng i sit eget hjem

Er du i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53 alle ugens dage, eller gå på opdagelse i vores mange guides på www.sengetid.dk

Vi skaber senge til dit behov - og hos Sengetid er der plads til det hele.
Vi ses på www.sengetid.dk

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Nu sover vi dejligt i vores nye senge

Nu sover vi dejligt i vores nye senge. God guidning på hjemmesiden med de forskellige muligheder - god pris og flot service hele vejen igennem bestilling og levering.

14. helmikuuta 2025

Hej Ole Olsen,

Dejligt at høre, at I er glade for jeres nye senge! 😊 Vi sætter stor pris på jeres feedback og er glade for, at både service og levering har levet op til forventningerne. Tak for at dele jeres oplevelse! 🌟

Ønsker jer en god dag,

Fejl rettet uden omsvøb

Det ene ben på sengen var monteret forkert og endte med at sidde skævt. Det opdagede jeg først over et år senere. Det betød at de to senge var gledet fra hinanden og topmadrassen var blevet uformlig.

Ved henvendelse fik jeg tilsendt nyt ben og topmadrass uden beregning med det samme.

Meget tilfreds hele vejen rundt.

3. helmikuuta 2025

Hej Cheldal,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er kede af den udfordring, du oplevede, men glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både din seng og vores service. Skulle du få brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. 😊

Ønsker dig en god dag,

Alt ok

Alt ok, ingen problemer.
Vh Kirstine

5. helmikuuta 2025

Hej Kirstine,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt er, som det skal være. 😊

De bedste hilsner,

Saanut 3/5 tähteä

Vi købte i december en elevationsseng…

Vi købte i december en elevationsseng og en topmadras med et hul i, som blev erstattet i december med en anden. Men den var ikke med split. Nu i februar kom så endelig den ny splitmadras, men denne gang mangler indikationerne til sommer og vinterside, så vi ikke ved hvordan den skal vende. Vi venter på svar fra fabrikken, siger Sengetids kundeservicemedarbejder, om hvad der skal ske. Vi er træt af al venten og vil bare gerne komme på plads. Vi ved ikke hvad forårsager disse lange ventetid, Lars Larsen Gruppen plejer ellers, som regel, få tingene til at glide hurtigere, ifølge vores oplevelser som gamle kunder i JYDSK.
Så vi venter...
Tænker, at det er godt, hvis man tjekker den oprindelige ordre, så man sender de rigtige ting afsted.
Ellers meget venlig service og vi er glade for sengen.

24. helmikuuta 2025

Hej Heli,

Tak for din feedback, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med sengen og vores service, men vi beklager de udfordringer, du har oplevet med levering og ventetid.

Vi forstår din frustration og vi følger op på sagen for at sikre, at du får den korrekte topmadras hurtigst muligt. Det er vigtigt for os, at du kommer godt på plads med din nye seng.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og vil meget gerne sikre en god afslutning på din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os direkte på 70 60 55 53, hvis du har yderligere spørgsmål.

De bedste hilsner,

Super service ringe seng

Super service, men ringe madrasser.
Købte tilbage i november en signatur delux kontinental seng og her må jeg bare tilføje der er intet delux i den seng.
Trods en hurtig levering lever sengen ikke op til forventningerne.
Madrasserne var virkelig lækre de første 10 dage men efterfølgende skulle man tro de var år gamle minder lidt om discount Madrasser. Mærkerne på min seng sad ikke fast da de blev leveret og var desuden klistret fast i hinanden dette resulterede i at de ikke vil sidde fast på sengen. Var i dialog med sengetid der sagde jeg kunne prøve med kineserlim dette skal man dog ikke gøre da mærkerne falder af igen og står nu med en seng hvor limen sidder fast i stoffet på sengen. De nye Madrasser jeg fik tilsendt efterfølgende er så hårde at jeg føler jeg sover på gulvet. Jeg må indrømme at jeg er lidt ked af mit køb af seng. Troede Madrasserne var i bedre kvalitet end de er og at de indeholdt fjedre hvilket de ikke gør. Må indrømme at en seng til over 20.000kr så lever denne seng ikke op til standarten. Øv
Efter denne anmeldelse var sengetid.dk og jeg i dialog og blev enige og en anden slags model på en madres hvilket jeg ser ftem til at modtage.
De er yders kundeminded og har som forudsætning at kundens behov altid er i fokus. Dette ser jeg som det bedste aspekt når man handler seng. Så endnu engang tak til sengetid.dk.

20. tammikuuta 2025

Hej Mia

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at din seng ikke lever op til dine forventninger, og vi forstår, at det er en frustrerende oplevelse. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb, og vi vil meget gerne finde en løsning.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vil du tage kontakt til vores kundeservice igen, så vi kan finde en løsning sammen? Du kan skrive til os på hej@sengetid.dk eller ringe på 70605553.

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt dobbelt seng og fantastisk service fra Sengetid.dk!

Vi har igen købt en seng fra Sengetid.dk, denne gang til sommerhuset. Vi købte en dobbelt og vu kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen og servicen hos dem! Fra start til slut var processen utrolig nem og overskuelig.

Leveringen var overraskende hurtig, og sengen ankom i perfekt stand. Kvaliteten oversteg vores forventninger – sengen er både komfortabel og solid, og den ser fantastisk ud i soveværelset i vores sommerhus.

Jeg havde et par spørgsmål inden købet, og kundeservice var utroligt hjælpsomme og venlige. Jeg følte mig virkelig tryg ved at handle hos dem.

Alt i alt en fantastisk oplevelse, og jeg vil uden tøven anbefale Sengetid.dk til alle, der leder efter kvalitetsmøbler til soveværelset.

12. helmikuuta 2025

Hej Anders Bülov,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for, at både købsoplevelsen og kvaliteten af sengen har levet op til dine forventninger.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores service og produkt. Vi håber, at I får mange gode nætter i sommerhuset!

Tak for anbefalingen, og vi glæder os til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår! 😊

Saanut 4/5 tähteä

God behandling ved reklamation!

Efter 4 år gik mange af gummi-lamelholderne i stykker, Sengetid sendte nye kvit og frit.
Virkelig god behandling, men det ville selvfølgelig være bedst hvis lamelholderne kunne holde mere end 4 år.

19. helmikuuta 2025

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med nye lamelholdere. Vi forstår godt, at du havde håbet på en længere holdbarhed, og vi tager din feedback med os.

Skulle du få brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os!

Virkelig god service

Efter 3 år gik nogle af gummi-lamelholderne i stykker, Sengetid sender nye kvit og frit.
Alt i alt super service ifht en relativ billig vare.

17. helmikuuta 2025

Kære Troldmand,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både sengen og vores service – og at vi kunne hjælpe med både madrasskift og reservedele. Skulle du få brug for os igen, står vi altid klar til at hjælpe! 🙌💙

Ønsker dig en rigtig god dag.

Kæmpe anbefaling herfra

Super service 🌟 Nemt at bruge chatten og designe sin egen seng. Virkelig sød kundeservice, der er meget hjælpsomme.

12. helmikuuta 2025

Kære Betina,

Tusind tak for din flotte anbefaling! 😊 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og at du har fået sammensat sengen efter dit ønske.

Det betyder meget for os at gøre det nemt at finde den helt rigtige seng.

Vi håber, du får masser af god søvn i din nye seng! 😴✨

Med venlig hilsen,
Kundeservice

Bestilte/BETALTE for en seng den 18

Bestilte/BETALTE for en seng den 18. januar 2025, med lovet levering indenfor 10 - 25 dage. Pt har jeg ikke hørt fra leveringsfirma - rigtig dårlig oplevelse på hverdag nr 22.
Er informeret om, at alle sengemål som IKKE er 180x200 har længere leveringstid.
Vh Pia

18. tammikuuta 2025

Kære Pia,

Vi er kede af din oplevelse og forstår din frustration. Bare for at tydeliggøre, så er betalingen endnu ikke trukket – beløbet er blot reserveret på din konto, hvilket er helt almindelig procedure ved køb.

Ved bestilling har vi informeret om den forventede leveringstid, men vi følger naturligvis op og vender tilbage til dig med en status inden for de næste 24 timer.

Tak for din tålmodighed – vi håber snart at kunne levere din seng.

Med venlig hilsen,
Kundeservice

Saanut 4/5 tähteä

ringeste jeg seng jeg har købt

ringeste seng jeg nogensinde har købt, topmadras falder hele tiden ud til siden, har skridunderlag lige meget hjælper det, rigtig dårlig oplevelse mvh Henry
sengetid har kontaktet mig med en positiv løsning på problemet, rigtig flot service, tak

14. helmikuuta 2025

Kære Henry,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din seng. Det skal selvfølgelig ikke være sådan. Vi er dog glade for, at vi sammen over telefonen fandt en løsning på udfordringen, så du kan få bedre glæde af din seng fremover.

Saanut 5/5 tähteä

Verdens bedste senge fra sengetid

Verdens bedste senge fra sengetid. Har haft den i nogle år og er stadig meget glad for den.
H Mariana

11. helmikuuta 2025

Kære Mariana,

Tusind tak for din skønne anmeldelse😊

Det betyder meget for os at høre, at du stadig er glad for din seng efter flere år. Vi ønsker dig mange flere gode nætter i den.

Verdens ringeste service

Verdens ringeste service. Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget lignende. Lørdag gik jeg op for at handle ind til mig og mine to børn og da jeg skal til at betale, bliver mit kort afvist. Jeg bliver meget forvirret og tjekker min netbank. Det viser sig, at sengetid har trukket knap 6000 kr for en seng, som jeg afbestilte for 3 måneder siden, fordi de ikke overholdte leveringsfristen. Jeg ringer til dem og får at vide, at jeg først kan få mine penge tilbage om mandagen. Jeg står lige i starten af mine børns vinterferie. Jeg ringer til dem mandag og jeg får at vide at jeg ikke får mine penge før om 3-5 bankdage. Jeg bliver virkelig vred og forlanger en straksoverførsel. Og hvad tror i at de gør? De lover mig en straksoverførsel og lader som INGENTING. De overfører ikke pengene. Seriøst. Først trækker de alle mine penge, derefter opfører de sig som om, at jeg burde værdsætte at de overhovedet vil hjælpe mig med at overføre dem tilbage!!
Jeg har stadig ikke fået mine penge og til alle jer derude, Overvej det en ekstra gang, før i giver dem adgang til jeres bank-oplysninger! Nu vender de ikke tilbage på mine mails.

8. helmikuuta 2025

Kære Maiken,

Vi er virkelig kede af den uheldige situation, og vi forstår din frustration. Beklageligvis skete der en menneskelig fejl i forbindelse med det fejlagtige træk, og det beklager vi dybt.

Vi er glade for, at vi har været i kontakt og fået en løsning på plads. Skulle der være noget yderligere, er du altid velkommen til at række ud til os.

Saanut 5/5 tähteä

God service og fantastisk produkt

Utrolig god vejledning inden jeg bestilte sengen. God service på leveringsdatoen hvor jeg hele tiden kunne følge med i hvornår sengen ankom.
Sengen er fantastisk og jeg vågner mere udhvilet end jeg har gjort længe.
Trods en lidt lang leveringstid giver jeg 5 stjerner, da jeg blev informeret om leveringstiden og det der blev aftalt blev overholdt.

24. tammikuuta 2025

Kære Anette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse😊

Det betyder meget for os at høre, at du har fået god vejledning og service hele vejen igennem. Vi er rigtig glade for, at du sover fantastisk i din nye seng og føler dig mere udhvilet.

Tak for din tålmodighed med leveringstiden – vi sætter stor pris på din forståelse 😊

Flot seng

Flot seng, som beskrevet, kom til tiden. Og alt er som det skal være 🤩🙌

6. marraskuuta 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at alt lever op til forventningerne, og at du er tilfreds med din nye seng.

Rigtig god fornøjelse med den! 🤩

Super service og seng

Super service og seng! Vi fik en fantastisk service allerede ved først kontakt. Stor hjælp til at vælge den rigtige seng. Og det blev den helt rigtige seng. Sjældent har vi sovet så godt. Kvaliteten er i top. Den eneste anke var at vi ikke fik sengetøj med ved første leverance selvom det var på ordren. Og da jeg kontakter dem får jeg svaret at de har travlt og det kommer snarest muligt. Det skulle have været mere præcist - og det er aldrig kundens problem at der er travlt. Men alt i alt klart 5 stjerner!

6. joulukuuta 2024

Kære Michael Overgaard,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at I har fået en god oplevelse fra start til slut – og vigtigst af alt, at I sover fantastisk i jeres nye seng.

Vi beklager selvfølgelig den forsinkelse, der var på sengetøjet, og vi tager din feedback til os – du har helt ret i, at det ikke skal være kundens problem. Vi sætter stor pris på din forståelse og din ærlige anmeldelse.

Endnu engang tak for de 5 stjerner – vi håber, at I får mange gode nætter i jeres nye seng!

Fantastisk oplevelse.

Kyndig og behagelig rådgivning i valg af seng og madrastype, Jeg følte mig taget virkelig godt hånd om og følte mig tryg igennem hele processen. Alle spørgsmål blev besvaret til UG og indtil videre kan jeg ikke sætte en finger på noget. Har netop modtaget besked om at min seng er klar til levering, præcis som lovet. Glæder mig til at modtage min nye seng.

12. joulukuuta 2024

Kære Flemming Stokkilde,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt vejledt og tryg gennem hele processen. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at alt er forløbet som lovet.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye seng og kommer til at sove rigtig godt i mange år fremover😊

Opdatering på anmeldelse

Godt nok har jeg købt en forholdsvis billig seng på black F tilbud. Men h is sengen normalt koster 19.000 så tænker heg at den burde være ok. Den lignede bare ikke den på billedet ? ( mærke med logo mangler også ) betalte 1000.- ekstra for en ekstra fast madras. Den er god at ligge på men syntes faktisk allerede en måned efter at der er ved at blive lagt et hul i madrassen? Har haft fat i kundeservice. De er venlige men siger jeg har fået hvad jeg har betalt for. Fordi man benytter sig at de 60 - 70% de reklamere for, burde det jo stadig være den vare de normalt sælger ellers er det jo at snyde forbrugeren! Lidt øv 🤔

Har haft en snak med firmaet som har været flinke at snakke med. Der var interesse i at afhjælpe problemet så de har sende en ny madras virkelig god service. Har en forhåbning om at det bliver bedre.

1. marraskuuta 2024

Kære Sanne Hille,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at sengen ikke helt lever op til dine forventninger. Vi kan forsikre dig om, at vores tilbud gælder de samme produkter, som vi normalt sælger – blot til en ekstra god pris under kampagner.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og sikre, at din madras fungerer, som den skal. Hvis du oplever et unormalt slid, så tøv ikke med at kontakte os igen, så vi kan finde en løsning sammen.

God information

God information. leverance til tiden. Venlige og kompetente ved samling af den leverede seng

18. joulukuuta 2024

Kære Jorgen Nordling,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både information, levering og montering af din seng.

Det betyder meget for os, at alt er i orden😊

Super kundeservice

Ang. Vores seng revnede lamelholderne så lamellerne røg af jeg skrev til sengetid og fortalte om problemet efter ca en uge tid modtog jeg nye lamelholder og fik sat dem på så nu ligger jeg godt igen det er super kundeservice personalet yder tak for det.

24. tammikuuta 2025

Kære Per,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået en god oplevelse med vores kundeservice, og at din seng nu fungerer, som den skal igen.

Det betyder meget for os, at vi kan hjælpe hurtigt, så du kan få den bedste komfort. Vi sætter stor pris på din feedback.

Ønsker dig en rigtig god dag😊

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin