Den købte seng er fin til prisen, vi har efter to år opgraderet den ene madras til en ny (hårdere) variant, hvilket Sengetid gjorde til en yderst rimelig pris (købte kun selve madrassen). Efter 3 å... Näytä lisää

1. Sängyt

👉 Op til 25 års garanti
👉 Nem finansiering
👉 Eksperthjælp alle ugens dage

Om Sengetid
Vi er en online forhandler af eksklusive senge i dansk design og med produktion i Danmark og Sverige. Vi blander os ikke i hvad du bruger din seng til, men vi giver en ærlig rådgivning og et godt tilbud. Vi er en del af Lars Larsen Group og har hovedsæde i Aarhus. Vi er officiel forhandler af Viking senge og eneforhandler af Signatur, Essenciel, Dreamline, Master og Prestige sengeserier. Du finder et stort udvalg af elevations-, kontinental- opbevaring og boxsenge til fordelagtige priser. Du kan altid ringe til vores kundeservice eller benytte vores chat, der håndteres af ægte dygtige mennesker.

Ikke bare smuk udenpå
Når du vælger en seng hos Sengetid, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores sortiment af kvalitets senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. Vi tilbyder 365 nætters prøve, som de eneste på marked. Vi tror nemlig på at man skal prøve sin seng i sit eget hjem

Er du i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53 alle ugens dage, eller gå på opdagelse i vores mange guides på www.sengetid.dk

Vi skaber senge til dit behov - og hos Sengetid er der plads til det hele.
Vi ses på www.sengetid.dk

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg har for lang tid siden bestilt en…

Jeg har for lang tid siden bestilt en evalutionsseng og topmadras, men yopmadrassen er et mareridt. Skrider ud til siden og ned, har talt med kundeservice flere gange og fået tilsendt forskellige ting, sidesenestoppere er det eneste der gar virket...nu har jeg bestilt en anden topmadras og fjernet de andre og nu har jeg ikke problemer med topmadtassen, men den har jeg jo så selv bekostet
Køb ikke en seng derfra el ihvertfald ikke topmadtas

11. marraskuuta 2025

Køb sengen aldrig derfra

Køb sengen aldrig derfra
Ringe kvalitet af madrassen, som buler og blød i kanterne, man får ondt i ryggen at sove på den.
Ikke penge værd!

26. elokuuta 2025

Fejl på målt lagen hos Sengetid, så lille.

Vi min man og jeg købte en kontinentalseng i december, vi bor i Grønland .
Sengen er så otroligt dejjlig og god til at sove i.
Men vi har bestilt købet lagen från samme firma som sengen, Sengetid, faconlagen.
Er så besviken at vi ikke kan bruge dem de er ikke i den storelse som det står.
De var meget dyre, og de passer ikke, vi har 2 stykke, det var 180×210 og de stod det i orden, Claus Molbo har bestilt dem.
De er for korte i længden och bredden.
Vi har kontaktet er ikke fået svar.Har billeder
Mvh Jaana Molbo

14. joulukuuta 2024

Tilbagemelding og kommunikation

Jeg kontaktede sengetid.dk, da jeg synes vores topmadras var begyndt at smuldre lidt for hurtigt ift. købstidspunktet. Jeg fik hurtigt en tilbagemelding, hvor jeg blev bedt om at sende billeder af madrassen, som derefter ville blive sendt til leverandøren. Efter en lille uges tid fik jeg besked om, at der vil blive sendt en ny topmadras uden beregning. Jeg er imponeret over, hvor hurtigt der er blevet kommunikeret mellem undertegnet, sengetid.dk og leverandøren- og ikke mindst resultatet 👍

16. heinäkuuta 2025

Høj Service fra første samtale

Syntes man for en god oplevelse når man kontakter firmaet, medarbejde som er super dygtige og service orienteret, man føler de lytter og gør alt for at løse problemet, det kan ikke gøres bedre.

12. kesäkuuta 2025

God kundeservice

God kundeservice

Jeg skrev til kundeservice, da nogle af de gummibeslag, der holder lamellerne, på min (efterhånden gamle) seng var gået i stykker. Jeg skrev egentlig bare til Sengetid for at høre, om der var et eller vi kunne gøre - evt. købe nogle reservedele eller lignende. Der gik ikke lang tid, så fik jeg en mail tilbage, at de ville oprette en reklamation hos producenten, og et par dage efter fik jeg nogle reservedele UB, og nu er alt godt.

Tak til Sengetid og Isabella for den fine service.

3. kesäkuuta 2025

God og hurtig service. Kan kun anbefale firmaet.

Medio 2019 købte vi en seng hos Sengetid.
Vi er rigtig glade for sengen.
I sidste uge, opdagede vi nogle skader ved den ene lamelbund.
Vi skrev til Sengetid og i løbet af et par dage havde vi nogle reservedele (Uden beregning) som vi med lethed selv kunne udskifte.
Det var hurtig og god service. Tak.
Kan kun anbefale firmaet.

23. toukokuuta 2025

Ikke holdbar kvalitet

Jeg har haft en seng fra Sengetid lidt over et år nu, og jeg er ikke synderligt imponeret. Jeg har aldrig haft så ondt i ryggen som jeg får af den her seng.
Det startede egentlig fint ud de første 2-3 måneder, men ret hurtigt blev topmadrassen bulet og mistede formen. Jeg skrev til Sengetid angående dette, og ud fra billeder, medgav de, og sendte en ny topmadras. Det var dog på ingen måde den samme type topmadras, selvom Sengetid holdte på, at det var det. Den nye topmadras var både tyndere og havde absolut 0 støtte.
Nu har jeg haft den nye topmadras på i lidt under et år, og som skrevet har jeg aldrig haft så ondt i ryggen før. Også om natten - har endda været til scanning ved en reumatolog, der ikke kunne sige andet, end at jeg nok skulle overveje en bedre seng og topmadras. Så her under 2 år efter køb, må jeg ud og finde en ny seng igen. Så hvis I skal have en seng i kvalitet der holder i flere år, så vil jeg ikke anbefale sengetid.

29. toukokuuta 2025

Nemt at bestille og god service vedr

Nemt at bestille og god service vedr. spørgsmål efterfølgende 👍

11. toukokuuta 2025

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse😊
Vi er glade for at alt fungerede optimalt.

Ønsker dig en god dag.

Sengetid.dk

Gummibold til bund var knækket og min…

Gummibold til bund var knækket og min reklamation blev taget seriøst og løst uden problemer

19. toukokuuta 2025

Hej Jan Christensen,

Tak for din anmeldelse😊
Vi er glade for at høre, at din reklamation blev håndteret hurtigt og uden problemer.

Skuffende kundeservice

Jeg har ellers haft en god oplevelse med Sengetid.dk, men er nu blevet skuffet. De skriver at de anbefaler at man lige prøver sin nye seng 2-3 måneder. 3 måneder er ca 90 dage, da jeg købte min seng kunne man indenfor 101 dage få byttet madraskernen hvis den alligevel ikke passer i hårdhed.
Jeg var ved lægen forleden, da jeg har ondt i ryggen. Lægen spurgte om jeg havde ændret noget den sidste tid og ja, jeg fik ny seng i januar. Det er 109 dage siden, altså er jeg 8 dage for sent på den ift gratis ombytning. Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg afvist med henvisning til, at garantien var overskredet – selvom virksomheden i mellemtiden har ændret deres garanti til hele 365 dage.

Jeg forstår, at garantien juridisk set var udløbet, men jeg havde håbet på lidt fleksibilitet og goodwill, især med så kort en overskridelse…8 dage..og i lyset af den nye, langt mere generøse garanti.

Det handler ikke kun om regler, men også om holdning til kundeservice. Desværre føler jeg ikke, at jeg blev mødt med forståelse denne gang.

OPDATERING-
Jeg blev ringet op her til formiddag og blev tilbudt at få skiftet madraskernerne til 500kr stykket, jeg har valgt at betale de ekstra 500kr og får skiftet den ene, til en start.
Jeg er ganske tilfreds med den løsning og sætter pris på at blive imødekommet.
Er klart mere tilfreds med den form for kundeservice.
Så tak til Jacob for opkaldet 🍀

14. toukokuuta 2025

Hej Saron,

Tak for din anmeldelse og ærlige feedback.

Jeg er glad for at vi fik en god snak over telefonen og fandt en god løsning.

Ønsker dig en god dag 😊

Sengetid.dk

god og enkel kontakt og kommunikation…

god og enkel kontakt og kommunikation over chat.

14. toukokuuta 2025

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse😊

Vi er rigtig glade for at kommunikationen forløb optimalt.

God betjening og hurtig levering

God betjening og hurtig levering

5. toukokuuta 2025

Hej Gitta Rasmussen,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både betjeningen og leveringen levede op til dine forventninger 😊

God og sød betjening

4. toukokuuta 2025

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores betjening – det betyder meget for os 😊

Ønsker dig en god dag,

Sengetid.dk

Super service og lækker seng

Super service og lækker seng! Meget tilfreds med min oplevelse hos sengetid. Levering gik gnidningsfrit, og sengen er super komfortabel. Kan klart anbefales herfra.

1. toukokuuta 2025

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både levering og seng har levet op til dine forventninger – og dejligt at du sover godt i din nye seng 😊

Glimrende kundeservice

Jeg er meget glad for min elevationsseng, så da Linak motoren gik i stykker følte jeg mig ærgerlig. Ved henvendelse til sengetid.dk talte jeg med Isabella som hurtigt fandt mig i systemet, oprettede en reklamation for mig og mindre end en time senere kunne hun meddele, at jeg inden for fjorten dage vil få udskiftet motor og fjernbetjening. Sengen er købt for fire år siden.
På godt jysk vil jeg sige: Ikke noget at klage over 😉

5. toukokuuta 2025

Hej Niels,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er glad for din seng – og at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre med en løsning 😊 Vi sender selvfølgelig din hilsen videre til Isabella!

Ønsker dig en god dag,

Fantastisk service og senge- 3 gang vi køber hos dem her i familien

Min søster har købt seng her tre gange og været super tilfreds hver gang, så nu var det min tur og det fortryder jeg ikke!

Jeg fik en virkelig sød og hjælpsom mand i røret, som guidede mig igennem valg af seng og tog sig tid til at lytte og forklare.

Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og servicen er bare helt i top. Vi er vilde med Sengetid.dk her i familien og køber kun senge hos dem!
Tak for en fantastisk god oplevelse!

30. huhtikuuta 2025

Hej Freja,

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for jeres tillid gennem hele tre køb i familien! 😊
Det betyder meget for os at høre, at både rådgivning, service og hele oplevelsen har levet op til forventningerne.
Vi sender også rosen videre til vores kollega, der hjalp dig i telefonen.
Rigtig god fornøjelse med den nye seng!

Sengetid.dk

Super kundeservice med flinke medarbejder

Super kundeservice med flinke medarbejder,
Super gode priser.
Super Service.
Glæder os til vores nye seng ankommer.

23. huhtikuuta 2025

Hej Hans Kurt Winther,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os rigig meget, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og priser – og hvor er det dejligt at høre, at I ser frem til den nye seng.
Vi håber, den kommer til at leve fuldt op til jeres forventninger!