Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har for lang tid siden bestilt en evalutionsseng og topmadras, men yopmadrassen er et mareridt. Skrider ud til siden og ned, har talt med kundeservice flere gange og fået tilsendt forskellige tin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den købte seng er fin til prisen, vi har efter to år opgraderet den ene madras til en ny (hårdere) variant, hvilket Sengetid gjorde til en yderst rimelig pris (købte kun selve madrassen). Efter 3 å... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kontaktede sengetid.dk, da jeg synes vores topmadras var begyndt at smuldre lidt for hurtigt ift. købstidspunktet. Jeg fik hurtigt en tilbagemelding, hvor jeg blev bedt om at sende billeder af mad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er meget glad for min elevationsseng, så da Linak motoren gik i stykker følte jeg mig ærgerlig. Ved henvendelse til sengetid.dk talte jeg med Isabella som hurtigt fandt mig i systemet, oprettede... Näytä lisää

Yritys on vastannut

👉 Op til 25 års garanti
👉 Nem finansiering
👉 Eksperthjælp alle ugens dage

Om Sengetid
Vi er en online forhandler af eksklusive senge i dansk design og med produktion i Danmark og Sverige. Vi blander os ikke i hvad du bruger din seng til, men vi giver en ærlig rådgivning og et godt tilbud. Vi er en del af Lars Larsen Group og har hovedsæde i Aarhus. Vi er officiel forhandler af Viking senge og eneforhandler af Signatur, Essenciel, Dreamline, Master og Prestige sengeserier. Du finder et stort udvalg af elevations-, kontinental- opbevaring og boxsenge til fordelagtige priser. Du kan altid ringe til vores kundeservice eller benytte vores chat, der håndteres af ægte dygtige mennesker.

Ikke bare smuk udenpå
Når du vælger en seng hos Sengetid, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores sortiment af kvalitets senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. Vi tilbyder 365 nætters prøve, som de eneste på marked. Vi tror nemlig på at man skal prøve sin seng i sit eget hjem

Er du i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53 alle ugens dage, eller gå på opdagelse i vores mange guides på www.sengetid.dk

Vi skaber senge til dit behov - og hos Sengetid er der plads til det hele.
Vi ses på www.sengetid.dk

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 3/5 tähteä

Altid tilbud, så ikke stresskøb

Sengen er rigtig god, dog kan betrækket på topmadrassen ikke tages af og vaskes, hvilket er øv.

Hvis man stresskøber ligesom mig, inden tilbudet udløbet, så kan jeg fortælle at de ALTTID kører tilbud. Når tilbudet udløber, starter det igen. Måske med små 500kr i forskel, men har aldrig set deres hjemmeside uden tilbud

23. huhtikuuta 2025

Hej Ida Kristensen,

Tak for din anmeldelse og feedback! Det glæder os, at du er glad for sengen 😊

Vi bestræber os altid på at have attraktive og opdaterede tilbud, så vores kunder får de bedste priser på markedet. Tak fordi du deler din oplevelse – og vi tager selvfølgelig din kommentar om topmadrassens betræk med videre.

God kundeservice

Har købt en Prestige Delux elevationsseng på 180x200 cm, som jeg er virkelig tilfreds med. Intet problem ikke at afprøve den på forhånd. Den er superflot, lækker kvalitet og en drøm at sove i. Nem at samle og få elevationen til at virke. Har fået venlig, imødekommende og fleksibel kundeservice hele vejen igennem.

9. huhtikuuta 2025

Hej Marie-Louise,

Hvor er det skønt at høre, at du er så tilfreds med både din seng og hele oplevelsen hos os! Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen – og dejligt at sengen lever op til forventningerne 🙌

Tusind tak for de flotte ord!

Fantastisk service

Fantastisk service

8. huhtikuuta 2025

Hej Arne Busk,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har oplevet en god service hos os.

Ønsker dig en rigtig god dag😊

Blød hård seng...

Vi har haft vores seng i nogle måneder, og oplevelsen bliver ikke bedre... Sengen er bestilt hård, men blødere end ungernes bløde senge, og kommer man for tæt på kanten bøjer kanten og jeg er flere gange faldet på gulvet, og der er langt ned. Vi fik høj rabat via facebook, men sengen er ikke det værd vi har betalt for den.

3. huhtikuuta 2025

Hej Johnny Peter Bjarnholt-Olsen,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at sengen ikke lever op til jeres forventninger, og det lyder bestemt ikke som den komfort, vi ønsker at levere. Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og finde en løsning sammen med jer.

Du er meget velkommen til at række ud til vores kundeservice på 70 60 55 53, så vi kan hjælpe jer videre – vi vil rigtig gerne finde en tilfredsstillende løsning.

Fin service

3. huhtikuuta 2025

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Professionelt behandlet af Sengetid

Jeg blev behandlet professionelt af Sengetid_dk. Super service.

2. huhtikuuta 2025

Hej Njaiyan Nu,

Mange tak for din flotte anmeldelse😊

Vi er glade for at du har oplevet god service hos os.

Super service og garanti

Vi købte en Norhland seng i 2021 - en rigtig god seng.
Vi har 2 gange oplevet at nogle af lamelholderne er gået i stykker, sidste gang her 4 år efter købet. Begge gange har Sengetid reageret hurtigt på vores reklamation og sendt nye lamelholdere til os. Super service og langt over normal garanti. Jeg kan på det varmeste anbefale Sengetid.

1. huhtikuuta 2025

Hej Henning Lind,

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både sengen og vores service. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig hurtigt begge gange. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Ønsker dig en god dag,

Saanut 5/5 tähteä

VI kan kun anbefale sengetid

VI kan kun anbefale sengetid. Fint service og ros til Sara for den hjælpe og forståelse for behandling af vores reklamation. Der blev hurtigt taget hånd over sagen og nu afventer vi to nye madreasser som vi ser frem til at modtage.

31. maaliskuuta 2025

Hej Berit Julia,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sender din hilsen videre til Sara – det vil hun helt sikkert blive glad for at høre. 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og vi håber, at de nye madrasser vil leve op til dine forventninger.

Elevationsseng 180x210

Vi har købt en elevationsseng 180x210. Den blev leveret til kantsten , men de var søde at hjælpe med at bærer det hele, over til hoveddøren. Alt var pænt indpakket. Vi er meget glade for vores seng. Fruen syntes hendes madras er for hård, vi har derefter været i kontakt med kundeservice og en blødere version er på vej.
Kan kun anbefale sengetid.dk

3. maaliskuuta 2025

Hej Peter,

Tak for din anbefaling! 😊 Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med jeres nye elevationsseng, og at leveringen gik godt. Det er dejligt, at vi kunne hjælpe med at finde en blødere madras til fruen – vi håber, den bliver helt perfekt!

Ræk endelig ud, hvis I får brug for yderligere hjælp😊

Største anbefaling :)

For første gang i mit liv, har jeg investeret i en god ny seng. Og jeg er lykkelig for, at jeg valgte at købe min seng hos sengetid.dk
De har givet mig verdens bedste kundeservice.
Jeg fik desværre valgt nogle for bløde madrasser, og dem får jeg ombyttet uden problemer til nogle i anden fasthed.
Vedr. min topmadras var der nogle fejl fra fabrikken, vedr. størrelsen. Uden problemer fik jeg tilsendt en ny topmadras.
De får top stjerner herfra :)
Jeg vil i samme omgang give mine største anbefalinger til sengen Signatur Delux Kontinental med Delux Topmadras Wonderpur. Man ligger som en drøm!

Største anbefaling til kundeservice og deres produkter :) *****

31. maaliskuuta 2025

Hej Mia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både din seng og vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med at finde den rette fasthed og løse udfordringen med topmadrassen.

Vi håber, at du fortsat får mange gode nætter i din Signatur Delux Kontinental – det lyder som om, du har fundet den helt perfekte seng 🛌✨

Ræk endelig ud, hvis du får brug for hjælp igen.

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg kommer til at bestille den forkerte vare, hvilket jeg først opdager, da varen er afsendt. Det er helt min fejl, men alligevel løser kundeservice det, og 1 1/2 døgn efter at jeg opdager min fejl, har jeg modtaget den rigtige vare uden ekstra betaling for ekstra levering af den rigtige vare og returnering af den forkerte.

28. maaliskuuta 2025

Hej Janni,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at få den rigtige vare, selvom der var sket en fejl. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Ræk endelig ud, hvis du har brug for hjælp igen! 🌟

Saanut 3/5 tähteä

Forkert beskrivelse af top madres.

Vi købte en seng hos senge tid. Sengen blev leveret til den forventet leverings tid med bring.
Så det var fint.
Vi havde købt en 8 cm latex top madres. Da vi pakkede den ud var den mega tynd og kun en latex kerne på 4 cm og resten var vat som der var fyldt i.
Vi kontaktede sengetid, som sagde at det var den rigtige top madres vi havde modtaget.
Det var simpelhen den ringeste kvalitet vi nogensinde har haft og den er total ubrugelig.
De vil ikke bytte den. Vi syntes det er fejl markedsføring på den top madres og dårlig kundeservice.

27. maaliskuuta 2025

Hej Lene & Brian,

Tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for, at vi fik en god snak pr. telefon og kunne tale situationen igennem. Det betyder meget for os at høre fra vores kunder, så vi kan blive endnu bedre. Hvis der er mere, vi kan gøre, er I altid velkommen til at kontakte os. 😊

Fantastisk gode service

Fantastisk gode service!
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at købe min nye seng! Chatsupporteren (Isabella) var utrolig hjælpsom og besvarede alle mine spørgsmål hurtigt og professionelt.

Kan varmt anbefale Sengetid.dk og deres kundeservicen!

25. maaliskuuta 2025

Hej Dan,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi sender din besked videre til Isabella – det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Tak fordi du valgte Sengetid! 🌿

Ønsker dig en god dag

God service.

God service.

21. maaliskuuta 2025

Hej Tonny Märcher,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.😊

Vi ønsker dig en god dag

Saanut 5/5 tähteä

Havde en lille udfordring med min seng.

Havde en lille udfordring med min seng.
Skrev en mail til Sengetid, og Isabella fra Sengetid var hurtig til at svare.
Fik en yderst god service, og inden for 3 dage er min sag allerede afsluttet, og Sengetid sender nogle nye dele til min seng. Helt fantastisk service.
Tusind tak.

20. maaliskuuta 2025

Hej Glen Trust,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at din sag blev løst hurtigt, og at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sender din besked videre til Isabella – det vil hun helt sikkert sætte pris på! ⭐️

Købte linned

Købte linned. Helt igennem en god oplevelse

15. maaliskuuta 2025

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med dit køb. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye linned! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk kundeservice og nem…

Fantastisk kundeservice og nem ombytning

Vi skulle have ombyttet en madras, da vi havde bestilt den forkerte fasthed. Kundeservicen var utrolig sød og hjælpsom – de sendte en ny madras uden ekstra omkostninger. Det er virkelig god service, og vi er meget tilfredse! Kan varmt anbefales.

13. maaliskuuta 2025

Hej Mille Suhr,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede en nem og problemfri ombytning, og at vores kundeservice kunne hjælpe dig godt på vej. Det betyder meget for os, at du er tilfreds. Vi håber, du får mange gode nætter i din seng! 🌙✨

“Drømmesengen”

Vi bestilte vores nye seng fra Sengetid d. 29/11, spændte på at sove i den inden for 25 dage. Det viste sig dog at være en meget optimistisk tidsramme.

Et lille tidslinje:
• 6/12: Vi får besked om, at sengen først sendes fra fabrikken i uge 3. Okay, vi venter…
• 17/1: Spørger pænt ind til levering, da vi har ferieplaner. Ingen klar besked.
• 29/1: Nu i uge 5 – stadig ingen seng. Vi rykker igen.
• 30/1: Endelig en mail om levering! (Jubii!)
• 3/2: Sengen ankommer! Men… ups! – den har for lange ben og en topmadras til en elevationsseng (vores er ikke en elevationsseng). Sengen er så høj, at vi overvejer at investere i en lille trappestige.
• 3/2: Skriver i chatten. Hurtigt svar: “Det er vores fejl, vi vender tilbage.”
• 11/2: Ingen har vendt tilbage. Vi rykker.
• 12/2: “Beklager, tidligere chat er forsvundet.” Nu loves ben og topmadras i uge 9.
• 13/2: Vi nævner også, at sengen ryster – ikke helt den stabilitet, man drømmer om i en god nats søvn.
• 26/2: Rykker for levering igen. Nu hedder det uge 11. Vi får tilbudt to stykker sengetøj som plaster på såret…
• 2/3: Undrer mig over højden og måler sengen til 80 cm – altså 6 cm højere end oplyst – og kontakter Sengetid for at høre, hvorfor den er blevet højere end forventet. Ingen svar.
• 9/3: Stadig intet svar. Vi håber stadig på levering i uge 11 – altså 3,5 måned efter bestilling

Herefter skrev jeg min oprindelige anmeldelse på trustpilot men blev herefter hurtigt kontaktet af sengetid for at få løst problemet. Madras og ben blev leveret i uge 11 og jeg modtag en kompensation for det forløbet.

29. marraskuuta 2024

Hej Thomas dk,

Tak for din ærlige feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi kan sagtens forstå din frustration over den lange ventetid og de udfordringer, du har oplevet med din seng. Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig telefonisk uden held, men vi vil meget gerne sikre, at du får opfølgning fra os hurtigst muligt.

Vi sætter pris på din tålmodighed og vil selvfølgelig følge op, så vi kan få afsluttet sagen på en god måde. Du er meget velkommen til at tage fat i os på 70605553, så vi kan få afsluttet sagen bedst muligt.

Saanut 5/5 tähteä

God service, og levering til tiden 😊

27. tammikuuta 2025

Hej C. Skovgaard Storm,

Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os, både med servicen og leveringen. Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye seng! 🌟

Ønsker dig en rigtig god dag,

Saanut 3/5 tähteä

Var faktisk ok tilfreds med Sengetid…

Var faktisk ok tilfreds med Sengetid indtil levering med Bring skete. En uforskammet fyr.

7. maaliskuuta 2025

Hej Lisbet

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores kundeservice, men vi er kede af at høre om din oplevelse med leveringen. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker, at vores kunder skal opleve.
Vi vil meget gerne se nærmere på sagen, så vi kan tage det videre med vores fragtpartner. Du er derfor meget velkommen til at række ud til os på telefon 70605553, så vi kan finde en løsning.

Tak for din feedback! 😊

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin