Jeg har for lang tid siden bestilt en evalutionsseng og topmadras, men yopmadrassen er et mareridt. Skrider ud til siden og ned, har talt med kundeservice flere gange og fået tilsendt forskellige tin... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Den købte seng er fin til prisen, vi har efter to år opgraderet den ene madras til en ny (hårdere) variant, hvilket Sengetid gjorde til en yderst rimelig pris (købte kun selve madrassen). Efter 3 å... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg kontaktede sengetid.dk, da jeg synes vores topmadras var begyndt at smuldre lidt for hurtigt ift. købstidspunktet. Jeg fik hurtigt en tilbagemelding, hvor jeg blev bedt om at sende billeder af mad... Näytä lisää
Jeg er meget glad for min elevationsseng, så da Linak motoren gik i stykker følte jeg mig ærgerlig. Ved henvendelse til sengetid.dk talte jeg med Isabella som hurtigt fandt mig i systemet, oprettede... Näytä lisää
Yritys on vastannut
👉 365 nætters prøve
👉 Op til 25 års garanti
👉 Nem finansiering
👉 Eksperthjælp alle ugens dage
Om SengetidVi er en online forhandler af eksklusive senge i dansk design og med produktion i Danmark og Sverige. Vi blander os ikke i hvad du bruger din seng til, men vi giver en ærlig rådgivning og et godt tilbud. Vi er en del af Lars Larsen Group og har hovedsæde i Aarhus. Vi er officiel forhandler af Viking senge og eneforhandler af Signatur, Essenciel, Dreamline, Master og Prestige sengeserier. Du finder et stort udvalg af elevations-, kontinental- opbevaring og boxsenge til fordelagtige priser. Du kan altid ringe til vores kundeservice eller benytte vores chat, der håndteres af ægte dygtige mennesker.
Ikke bare smuk udenpå
Når du vælger en seng hos Sengetid, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores sortiment af kvalitets senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. Vi tilbyder 365 nætters prøve, som de eneste på marked. Vi tror nemlig på at man skal prøve sin seng i sit eget hjem
Er du i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53 alle ugens dage, eller gå på opdagelse i vores mange guides på www.sengetid.dk
Vi skaber senge til dit behov - og hos Sengetid er der plads til det hele.
Vi ses på www.sengetid.dk
Yhteystiedot
Damvej 9, 8471, Sabro, Tanska
- hej@sengetid.dk
- sengetid.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Altid tilbud, så ikke stresskøb
Sengen er rigtig god, dog kan betrækket på topmadrassen ikke tages af og vaskes, hvilket er øv.
Hvis man stresskøber ligesom mig, inden tilbudet udløbet, så kan jeg fortælle at de ALTTID kører tilbud. Når tilbudet udløber, starter det igen. Måske med små 500kr i forskel, men har aldrig set deres hjemmeside uden tilbud

God kundeservice
Har købt en Prestige Delux elevationsseng på 180x200 cm, som jeg er virkelig tilfreds med. Intet problem ikke at afprøve den på forhånd. Den er superflot, lækker kvalitet og en drøm at sove i. Nem at samle og få elevationen til at virke. Har fået venlig, imødekommende og fleksibel kundeservice hele vejen igennem.

Blød hård seng...
Vi har haft vores seng i nogle måneder, og oplevelsen bliver ikke bedre... Sengen er bestilt hård, men blødere end ungernes bløde senge, og kommer man for tæt på kanten bøjer kanten og jeg er flere gange faldet på gulvet, og der er langt ned. Vi fik høj rabat via facebook, men sengen er ikke det værd vi har betalt for den.

Professionelt behandlet af Sengetid
Jeg blev behandlet professionelt af Sengetid_dk. Super service.

Super service og garanti
Vi købte en Norhland seng i 2021 - en rigtig god seng.
Vi har 2 gange oplevet at nogle af lamelholderne er gået i stykker, sidste gang her 4 år efter købet. Begge gange har Sengetid reageret hurtigt på vores reklamation og sendt nye lamelholdere til os. Super service og langt over normal garanti. Jeg kan på det varmeste anbefale Sengetid.

Vastaus yritykseltä Sengetid
VI kan kun anbefale sengetid
VI kan kun anbefale sengetid. Fint service og ros til Sara for den hjælpe og forståelse for behandling af vores reklamation. Der blev hurtigt taget hånd over sagen og nu afventer vi to nye madreasser som vi ser frem til at modtage.

Elevationsseng 180x210
Vi har købt en elevationsseng 180x210. Den blev leveret til kantsten , men de var søde at hjælpe med at bærer det hele, over til hoveddøren. Alt var pænt indpakket. Vi er meget glade for vores seng. Fruen syntes hendes madras er for hård, vi har derefter været i kontakt med kundeservice og en blødere version er på vej.
Kan kun anbefale sengetid.dk

Største anbefaling :)
For første gang i mit liv, har jeg investeret i en god ny seng. Og jeg er lykkelig for, at jeg valgte at købe min seng hos sengetid.dk
De har givet mig verdens bedste kundeservice.
Jeg fik desværre valgt nogle for bløde madrasser, og dem får jeg ombyttet uden problemer til nogle i anden fasthed.
Vedr. min topmadras var der nogle fejl fra fabrikken, vedr. størrelsen. Uden problemer fik jeg tilsendt en ny topmadras.
De får top stjerner herfra :)
Jeg vil i samme omgang give mine største anbefalinger til sengen Signatur Delux Kontinental med Delux Topmadras Wonderpur. Man ligger som en drøm!
Største anbefaling til kundeservice og deres produkter :) *****

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg kommer til at bestille den forkerte vare, hvilket jeg først opdager, da varen er afsendt. Det er helt min fejl, men alligevel løser kundeservice det, og 1 1/2 døgn efter at jeg opdager min fejl, har jeg modtaget den rigtige vare uden ekstra betaling for ekstra levering af den rigtige vare og returnering af den forkerte.

Vastaus yritykseltä Sengetid
Forkert beskrivelse af top madres.
Vi købte en seng hos senge tid. Sengen blev leveret til den forventet leverings tid med bring.
Så det var fint.
Vi havde købt en 8 cm latex top madres. Da vi pakkede den ud var den mega tynd og kun en latex kerne på 4 cm og resten var vat som der var fyldt i.
Vi kontaktede sengetid, som sagde at det var den rigtige top madres vi havde modtaget.
Det var simpelhen den ringeste kvalitet vi nogensinde har haft og den er total ubrugelig.
De vil ikke bytte den. Vi syntes det er fejl markedsføring på den top madres og dårlig kundeservice.

Fantastisk gode service
Fantastisk gode service!
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at købe min nye seng! Chatsupporteren (Isabella) var utrolig hjælpsom og besvarede alle mine spørgsmål hurtigt og professionelt.
Kan varmt anbefale Sengetid.dk og deres kundeservicen!

Vastaus yritykseltä Sengetid
Havde en lille udfordring med min seng.
Havde en lille udfordring med min seng.
Skrev en mail til Sengetid, og Isabella fra Sengetid var hurtig til at svare.
Fik en yderst god service, og inden for 3 dage er min sag allerede afsluttet, og Sengetid sender nogle nye dele til min seng. Helt fantastisk service.
Tusind tak.

Købte linned
Købte linned. Helt igennem en god oplevelse

Vastaus yritykseltä Sengetid
Fantastisk kundeservice og nem…
Fantastisk kundeservice og nem ombytning
Vi skulle have ombyttet en madras, da vi havde bestilt den forkerte fasthed. Kundeservicen var utrolig sød og hjælpsom – de sendte en ny madras uden ekstra omkostninger. Det er virkelig god service, og vi er meget tilfredse! Kan varmt anbefales.

“Drømmesengen”
Vi bestilte vores nye seng fra Sengetid d. 29/11, spændte på at sove i den inden for 25 dage. Det viste sig dog at være en meget optimistisk tidsramme.
Et lille tidslinje:
• 6/12: Vi får besked om, at sengen først sendes fra fabrikken i uge 3. Okay, vi venter…
• 17/1: Spørger pænt ind til levering, da vi har ferieplaner. Ingen klar besked.
• 29/1: Nu i uge 5 – stadig ingen seng. Vi rykker igen.
• 30/1: Endelig en mail om levering! (Jubii!)
• 3/2: Sengen ankommer! Men… ups! – den har for lange ben og en topmadras til en elevationsseng (vores er ikke en elevationsseng). Sengen er så høj, at vi overvejer at investere i en lille trappestige.
• 3/2: Skriver i chatten. Hurtigt svar: “Det er vores fejl, vi vender tilbage.”
• 11/2: Ingen har vendt tilbage. Vi rykker.
• 12/2: “Beklager, tidligere chat er forsvundet.” Nu loves ben og topmadras i uge 9.
• 13/2: Vi nævner også, at sengen ryster – ikke helt den stabilitet, man drømmer om i en god nats søvn.
• 26/2: Rykker for levering igen. Nu hedder det uge 11. Vi får tilbudt to stykker sengetøj som plaster på såret…
• 2/3: Undrer mig over højden og måler sengen til 80 cm – altså 6 cm højere end oplyst – og kontakter Sengetid for at høre, hvorfor den er blevet højere end forventet. Ingen svar.
• 9/3: Stadig intet svar. Vi håber stadig på levering i uge 11 – altså 3,5 måned efter bestilling
Herefter skrev jeg min oprindelige anmeldelse på trustpilot men blev herefter hurtigt kontaktet af sengetid for at få løst problemet. Madras og ben blev leveret i uge 11 og jeg modtag en kompensation for det forløbet.

Vastaus yritykseltä Sengetid
Var faktisk ok tilfreds med Sengetid…
Var faktisk ok tilfreds med Sengetid indtil levering med Bring skete. En uforskammet fyr.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.