Duidelijke communicatie, levering was redelijk snel wat ik helemaal prima vind, ik hoe iets niet de volgende dag in huis te hebben . Miste iets in mijn bestelling maar de klantenservice heeft dit zeer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op de 50Plus Beurs in Utrecht in aanraking gekomen met de Second Nature zeepvellen. Goede informatie, niet opdringerig. De zeepvellen hebben ook een lekkere geur. In gebruik wast het de kleding/wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel erg fijne wasstrips welke je was goed schoonmaken en lekker fris laten ruiken. Heb van enkele merken uitgeprobeerd, waarvan ik deze van Second Nature het fijnst vind. Daarnaast ook snelle leve... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Second Nature, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Onze missie is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om bij te dragen aan een duurzame wereld. Niet met standaard 'groene' producten, maar met hoogwaardige items die goed zijn voor jou én de planeet. Join the movement en maak het verschil met dagelijks milieuvriendelijk gebruik men een premium levensstijl!
Hoofdstraat 275, 2171 BE, Sassenheim, Hollanti
- 0252 745562
- info@second-nature.nl
- second-nature.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Overstappen naar milieuvriendelijk wassen
Eerst een aantal doekjes geprobeerd van een kennis. Goed bevallen en dus na lang twijfelen toch maar besteld. Dat ging makkelijk. Nu eerst de restje oude wasmiddel opmaken en dan over op plasticloos wassen.

Goed product
Snelle levering. Maar bovenal, een goed product. Je hoeft niet de hele vellen gebruiken, maar kunt er , naar behoefte, stukjes afscheuren

Zeer tevreden
Bestelde producten waren snel geleverd, overzichtelijke site en mooie aanbiedingen!

Vastaus yritykseltä Second Nature BV
Schone was en een gezond milieu gaan…
Schone was en een gezond milieu gaan goed samen
Lege verpakkingen
Ik had los 1 keer scheermesjes besteld, maar meerdere doosjes waar dan de mesjes in zouden moeten zitten waren leeg. Ik heb ze na het bestellen niet allemaal opengemaakt, want waarom zou je? De eerste paar doosjes waren wel vol, maar nu de laatste 4 niet...

Second Order.
Zojuist een nieuw pakket met wasstrips ontvangen, ik ben daar zeer tevreden over, de was wordt mooi schoon en ruikt lekker fris. Ik heb nu voor het eerst ook de handsoap besteld, een mooi aluminium flesje (zwart met goud opdruk) met superzachte lekker geurende foam-handsoap,wordt ook een blijvertje denk ik!

Altijd precies op tijd
Altijd precies op tijd. Super makkelijk en ik hoeft niet om wasmiddel bij de supermarkt te kopen.

Zo gemakkelijk in gebruik
Zo gemakkelijk in gebruik. Geen geknoei meer met grote flessen doseren in kleine dopjes. Doekje erin en klaar.

Vastaus yritykseltä Second Nature BV
Makkelijk bestellen en hele snelle…
Makkelijk bestellen en hele snelle levering van een mooi produkt.

Prima producten
Prima producten. Fijne communicatie, snel reactie op vragen.
Ben erg tevreden over de wasvellen.

prima service
Ik had na een week nog mijn bestelling nog niet ontvangen.
Nu na een week is er een nieuwe bestelling op gestuurd
Volop lof voor deze service.

Fijne wasmiddel doekjes
Fijne wasmiddel doekjes. Een half doekje is voldoende. Ze ruiken lekker en makkelijk te doseren. De bestelling is snel bezorgd.