Se Northtrampoline Arvostelua 159

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Näytä lisää

4,3

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Trots att jag hade en…

Trots att jag hade en specialbeställning som inte riktigt fanns på hemsidan, så löste dom mitt önskemål utan problem. Rekommenderar både företaget och tillbehören till studsmattorna!

15. toukokuuta 2026

Hej Maria,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig med din specialbeställning och hitta en lösning som passade dina önskemål. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både vår service och våra tillbehör.

Tack för rekommendationen, och vi hoppas att du får mycket glädje av din studsmatta!

Trampolin

Fick hem paketet i det skicket man kan ränkna med när postmord är inblandat. Men allt var bra packat så inga skador på trampolinen. Förutom ett knäppfäste till ett av benen. Fick supersnabb service och ett reservdelskit skickades omgående.

14. toukokuuta 2026

Hej Jimmy,

Tack för din feedback!

Vad skönt att höra att studsmattan klarade transporten utan skador tack vare emballaget. Vi beklagar att ett knäppfäste var skadat, men är glada att vi snabbt kunde hjälpa till och få iväg ett reservdelskit.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, extremt bra studsmatta. Vi har haft tre stycken olika modeller och alla har hållit hög kvalitet.

14. toukokuuta 2026

Hej Albin,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på våra studsmattor. Att ni har valt flera av våra modeller genom åren och fortsatt är nöjda betyder extra mycket för oss.

Vi hoppas att ni får många fler år av hoppglädje!

Bra kvalitet

Snabb leverans. Bra kvalitet på studsmattan. Enkel att montera. Bra kontakt med kundtjänst.

10. toukokuuta 2026

Hej Marcus,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen, kvaliteten på studsmattan och att monteringen gick smidigt. Det gläder oss också att du haft en bra upplevelse med vår kundtjänst.

Saanut 4/5 tähteä

Good quality but the manual is not good.

The trampolim is really good quality and my kid is having a lot of fun. The assembly manual is not intuitive at all. We did buy an oval trampolim and the manual mixes round and oval and does not give clarity on which one is which. Also the assembly sequence in the manual is not optimal.
The tool that does help to pull the springs came inside an envelope on the same color of the box and I only found it after the whole trampolim was assembled. It almost went to the trash. It should come inside the accessory box or inside the spring’s box.

23. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra service när vi råkade köpa…

Otroligt bra service när vi råkade köpa fel skyddsnät. Så nöjd!

7. toukokuuta 2026

Hej Sara,

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med hjälpen du fick och att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Vi hoppas att ni får stor glädje av er studsmatta framöver!

Snabb leverans.
Tydliga instruktioner hur man ska få ihop studsmattan.
Mycket bra studsmatta, barnen är väldigt nöjda!

8. toukokuuta 2026

Hej Veronica,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att både leveransen och monteringen gick smidigt. Extra härligt att barnen är så nöjda med studsmattan – det är precis det vi hoppas på!

Vi önskar er många timmar av hoppglädje framöver.

Saanut 5/5 tähteä

Very good quality in every aspect

Very good quality in every aspect. Great manual and easy assembly.
Great value for the money!

10. toukokuuta 2026

Hi Martin,

Thank you for your review!

It's great to hear that you appreciate the quality of the trampoline, found the assembly straightforward, and feel that it offers good value for money.

We appreciate you taking the time to share your experience and hope you enjoy your trampoline for many years to come.

Very Relational & proffessional

Very Relational & proffessional

11. toukokuuta 2026

Hi Ike,

Thank you for your feedback!

We're glad to hear that you had a good experience with our service. We appreciate you taking the time to share your thoughts.

Excellent service

Excellent service, bought spare parts and North were very professional and helpful!

29. huhtikuuta 2026

Hi Kristoffer,

Thank you for your review!

We're pleased to hear that you had a positive experience purchasing spare parts and that our team could be helpful along the way. We appreciate your kind words and your support.

Bra studsmatta

Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta upp ensam även om det rekommenderas två personer. Enda plumpen avser leveransen där det var oklart i mailet att man var tvungen att välja leveranssätt igen. Blev någon dag fördröjt pga det.

2. toukokuuta 2026

Hej Niklas,

Tack för din utförliga feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med studsmattan, monteringen och möjligheten att enkelt plocka ner den för vinterförvaring. Det är också kul att höra att instruktionerna i stort sett fungerade bra.

Tack även för din synpunkt kring leveransinformationen. Vi uppskattar att du uppmärksammar detta och tar med oss feedbacken för att göra processen ännu tydligare framöver.

Vi hoppas att ni får mycket glädje av studsmattan!

Good service

30. huhtikuuta 2026

Hi Anne Charlotte,

Thank you for your feedback!

We're glad to hear that you had a positive experience with our service. We appreciate you taking the time to leave a review.

Good quality

Good quality, but the instructions how to mount it is 👎

1. toukokuuta 2026

Hi Stefan,

Thank you for your feedback!

We're pleased to hear that you're happy with the quality of the trampoline. At the same time, we're sorry that the assembly instructions did not meet your expectations.

We appreciate your comments and will share them with our team as we continue working to improve the assembly experience for our customers.

Saanut 5/5 tähteä

Feels like a trampoline park

Trampoline feels like in a trampoline park. The bounce is great, it throws you high, and there is a lot of space on the rectangular legend that we bought.

3. toukokuuta 2026

Hi Taavi,

Thank you for your feedback!

We're happy to hear that you're enjoying the bounce and spacious design of your Rectangular Legend trampoline. Knowing that it delivers the kind of jumping experience you were looking for means a lot to us.

We wish you many fun hours on your trampoline!

Kraftig och bra kvalité

Kraftig och bra kvalité. Lätt att montera.
Bra studs, barnen är supernöjda!

30. huhtikuuta 2026

Hej Annette,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten, monteringen och studset. Extra kul att barnen är supernöjda – det är precis det vi hoppas på!

Vi önskar er många timmar av hoppglädje framöver.

Saanut 4/5 tähteä

Bra kvalité på studsmattan och enkel…

Bra kvalité på studsmattan och enkel att montera. Dock är den nya monteringsanvisningen lite för mycket förenklad vilket ger upphov till frågor. Den gamla som följde med var mer förklarande och gav svar på de frågor som uppkom.

29. huhtikuuta 2026

Hej Magnus,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten på studsmattan och att monteringen i stort sett gick smidigt. Vi uppskattar också att du delar med dig av dina synpunkter kring den nya monteringsanvisningen. Feedback som denna är mycket värdefull för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra våra produkter och instruktioner.

Saanut 2/5 tähteä

Saknade delar

När vi fick vårt paket så saknades både samtliga T-ben och alla toppkoppar. När jag ringde i fredags så fick jag höra att jag måste göra en reklamation på deras hemsida istället, där det var väntetid att få svar. När jag väl fick svar så tog det ett dygn till innan delarna skickades till postnord, och jag fick precis från postnord att paketen kommer på måndag. Så det innebär två helger utan studsmatta och ett flyttat barnkalas på grund av detta. Hade jag kunnat reklamera direkt i kundtjänst så hade delarna varit framme nu, det är något jag tycker att företaget kan se över när det kommer till saknade delar. Betalar man så mycket pengar för en studsmatta så förväntar jag mig att alla delar följer med, och när det inte gör det så förväntar jag mig en smidigare lösning.

24. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Sara,

Vi beklagar verkligen att det saknades delar i er leverans och att ni därefter inte fick den hjälp ni borde ha fått för att lösa situationen så snabbt som möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för din tydliga och konstruktiva feedback. Vi tar detta på största allvar. Efter att ha tagit del av din feedback har vi sett över våra interna rutiner kring reklamationer av saknade eller felaktiga delar för att kunna hantera dessa ärenden snabbare och smidigare framöver.

Vi har full förståelse för att situationen varit frustrerande, särskilt när det påverkat familjens planer och barnkalaset.

Återigen ber vi om ursäkt för att ni inte fått den serviceupplevelse som vi strävar efter att ge våra kunder. Vi hoppas trots detta att ni kommer få många fina och glädjefyllda stunder med studsmattan framöver.

Team North Trampoline

Kvalitetskänsla och snabb leverans

Studsmattan gick snabbt att montera och känns som att den har hög kvalite. Skön studs för både barn och vuxna. Snabb leverans.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Se Northtrampoline

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att monteringen gick smidigt och att studsmattan lever upp till förväntningarna för både barn och vuxna. Extra kul att ni uppskattar studsen och den snabba leveransen. Vi hoppas att ni får många härliga hoppstunder framöver! 😊

Med Vänliga Hälsningar
North Trampoline Team

Saanut 2/5 tähteä

Saknat verktyg

Verktyget för fjädrarna saknades. Då ska man göra en reklamation. Och de vill ha bildbevis på felet (?) samt bild på komplett studsmatta.(?) Lite svårt då ja inte får ihop den. Service hade varit att skicka delen som saknades bara.

7. huhtikuuta 2026

Hej Kristina,
Tack för att du tog dig tid att kontakta oss. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att inte kunna montera studsmattan på grund av en saknad del.

Vi beklagar också att formuläret upplevdes som krångligt och uppskattar att du delade din feedback. Det är något vi tar med oss för att kunna förbättra processen framöver.

Vi skickade självklart ut den saknade delen så fort vi fick in ditt ärende och vi kan se att kompletteringsleveransen nådde fram till dig i slutet av förra veckan.

Vi beklagar återigen besväret som uppstod och hoppas att allt du nu lyckats montera upp studsmattan.

Med Vänliga Hälsningar
North Trampoline Team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin