Sci fi toys är en väldigt bra online butik och på Tradera. Bra priser. R det något man letar efter så är det bara att maila butiken och fråga om det finns möjlighet att få hem figurerna. Leveranserna... Näytä lisää
Är ett extremt OÄRLIGT Företag!!!!!! Blev Avstängd för att buda vidare på Tradera, för jag inte tog bort en negativ omdöme för en trasig produkt, de fick full betyg på resten av leveransen! Varning... Näytä lisää
Jag har gjort flera beställningar som alltid skickats fort, väl förpackade. Utmärkt sortiment, ofta bra pris jämfört med andra affärer, och snabb frakt inom Sverige. En enda gång har en leverans blivi... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
En svensk e-shop för leksaker, samlarprylar och sällskapsspel.
Hjortängsvägen , 13244, Saltsjö-Boo, Ruotsi
- info@scifitoys.se
- scifitoys.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Consistently good service
Delivered on time and in good condition. Have purchased from the same retailer before, always well-packaged and on time!
Fantastisk service
Fantastisk service, bra packat och grymt utbud. Kommer definitivt handla igen!
Packmaterial som skadar varor
Packmaterial som skadar varor. Kontaktar kunder och kräver att sämre feedback skall tas bort. Oskön service rakt igenom.

Vastaus yritykseltä Scifitoys.se
Pålitlig o bra att svara snabbt. nöjd kund
Supernöjd med mina köp. Väldig pålitlig, snabba svar. kan inte klaga.
Alltid snabb leverans och bra…
Alltid snabb leverans och bra produkter. När det strular så är servicen hjälpsam och professionell.
Produkter enligt bilder & beskrivelser
Produkterna som jag beställde var som förväntad utifrån bilder och beskrivande text av bilder på produkten. Produktetna var också bra skyddade samt paketerade när vid upphämtning.

Vastaus yritykseltä Scifitoys.se
Mycket bra
Jättebra! Trevlig & effektiv kundservice.
Snabbt o bra, om något blir fel löser de det snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt och handlar alla mina Black Series här framöver 🙂
// Gustav
Riktigt bra service och snabb leverans
Riktigt bra service och snabb leverans. Paket kommer alltid fram oskadad. Har köpt en hel del på sidan och aldrig upplevt något problem. De är snabba att svara på mejl vid frågor.
Bra kundservice med snabba svar
Bra kundservice med snabba svar. Rekommenderas varmt.
Riktigt bra grejer till bra pris
Riktigt bra grejer till bra pris. Riktigt trevliga och suverän service på det 💪🏼
Snabba leveranser och bra kundservice.
Väldigt bra utbud
Väldigt bra utbud, och väldigt bra betalningsalternativ var slaget som slog spiken i kistan att handla här !!!
Perfekt kundservice
Allt jag kan säga är att SciFiToys är så nära en perfekt hemsida man kan komma. Det är sällan man får så bra kundservice nu för tiden! Den typen av personliga svar med fokus på lösningar, service och mig som kund vilket SciFiToys ger på frågor är fantastisk bra! Antalet företag av denna typ man kommer i kontakt med nu för tiden kan räkans på fingrarna.
Bästa sidan + speed + service