NEWOLDSWEDEN.se Arvostelua 97

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Som Pez samlare blev jag jätteglad att hitta en figur som jag länge hade sökt efter och inte kunde hitta någonstans, till min lycka så hade dom massvis av andra också som jag ville ha. Fint utbud, sna... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En rolig butik som har all det där man inte visste man behövde, eller den bästa presenten till jubilaren, eller när man skall gå bort, trevligt bemötande och grym service. Kommer hitta och handla m... Näytä lisää

1. Korttikauppa
  2. Kirjakauppa
  3. Lastenkirjakauppa
  4. Keräilyliike
  5. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Det började med vykort 2017. Idag hittar du i denna butik produkter som du inte visste du behövde. Nostalgivykort, badankor, lyckoankor, kortspel, julkort, böcker, samlar-kortlekar, pixi-böcker, stödstrumpor, pussel, FOX 40 visselpipor, bokmärken, glasunderlägg, väggkalender, samlarobjekt, retro, nostalgic-art, månadskort, plåtskyltar, presentartiklar, plus över 5000 andra produkter. Det är svårt att inte hitta något. Levererar World Wide. Välkommen till NEWOLDSWEDEN.se

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Delar av återbetalning saknas - Ingen återkoppling

Jag beställde ganska många pixiböcker, trots dyr frakt på 88kr.
Vid retur får kunden ordna returen själv (köp av porto, returetikett etc) och stå för frakten. Visst, detta står på hemsidan, men värt att tänka på. Dock var inte detta problemet utan de har i samband med återbetalningen behållit YTTERLIGARE 88kr, trots att jag själv hade betalat returfrakten. Så jag har alltså betalat frakt 3 gånger, för några få pixiböcker som jag behöll. 264 kr totalt i frakt! Jag har mailat dem flera ggr, men varken fått något svar eller pengarna tillbaka. Skamligt!

5. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Roliga prylar och snabb service

Roliga prylar och snabb service. En bonus var att upphämtningen låg nära Oves Korv i Sävedalen. Frun får beställa fler gånger så har jag anledning att åka och äta lunch där. (även om det tog 1 minut att hämta paketen och 40 minuter i korvkön:))

13. toukokuuta 2025

Godisaffär för samlare.

Förstklassig service o snabba leveranser, gediget sortiment av Wunderbaums, för oss som samlar på det.
Mycket annat som går att samla på i sortimentet, för en nostalgiker som jag.

3. tammikuuta 2025

Lyckans butik!

Är otroligt glad att jag upptäckte denna butiken! Den känns personlig och har allt man letar efter när man är nostalgisk som jag. Hittade julkalendrar och bokmärken som var precis som under min barndom, så hit kommer jag komma många gånger!

14. marraskuuta 2024

Unika produkter

Unika produkter som jag inte fann någon annanstans i Sverige. De levererades också väldigt snabbt. 5 stjärnor.

1. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin