De har ett bra utbud av varor och efter de började med import har det blivit ännu bättre. Varorna skickas snabbt och vid eventuella problem eller sena leveranser är de snabba att höra av sig och in... Näytä lisää
Bra priser och fint utbud av filmer. Negativt är att alla mina beställningar har levererats av postnord och då har det varit lämnat utanför dörren istället för utlämningställe. Som tur är så har allt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
WeEnJoi är en svensk filmbutik online specialiserad på Blu-ray, 4K UHD, Steelbooks och exklusiva samlarutgåvor för filmälskare och samlare. Vi erbjuder både svenska utgåvor och eftertraktade importfilmer som annars kan vara svåra att få tag på i Sverige. Hos oss hittar du nya släpp, limiterade editioner, fullslips, slipcovers och noggrant utvalda titlar inom fysisk media. Det som gör WeEnJoi unikt är vår passion för film och vår personliga service. Vi är själva samlare och vet hur viktigt det är med äkthet, bra packning, snabb leverans och tydlig kommunikation. Därför lägger vi stor vikt vid kvalitet genom hela köpupplevelsen – från sortiment och produktinformation till hur varje beställning hanteras och skickas. Vi uppdaterar vårt utbud löpande med kommande releaser, exklusiva utgåvor och specialbeställningar. Saknar du en specifik film eller edition hjälper vi gärna till att leta fram den. WeEnJoi är butiken för dig som uppskattar fysisk media, filmkultur och samlarutgåvor med det där lilla extra.
Ruotsi
- weenjoi.se
Hitta en film som inte fanns någon…
Hitta en film som inte fanns någon stans och snabb leverans!!
Trevlig kundservice!
Alltid bra.
Superbra service och bra urval.
Allt perfekt!!!
Bra pris och snabb leverans.
Toppen på alla sätt.
Varorna skickas snabbt och vid eventuella problem eller sena leveranser är de snabba att höra av sig och informera.
Min go to butik för allt gällande film.
Jag är väldigt nöjd med mitt köp från Weenjoi.
Jag är väldigt nöjd med mitt köp från Weenjoi. Det som verkligen stack ut var hur noggrant produkterna var förpackade, vilket gjorde att allt kom fram i perfekt skick utan några transportskador. Dessutom var leveransen snabb, vilket alltid är ett stort plus. Jag kan absolut rekommendera Weenjoi!
Absolut bästa stället för oss…
Absolut bästa stället för oss filmfantaster. Bra service, bra priser, trevligt bonussystem som ger rabatt på både frakt och filmens pris. Jag har nått högsta nivån och har fraktfritt på allt jag bestället samt 13 % rabatt på hela köpet. De har inte bara nya filmer utan även begagnat vilket jag tycker är toppen!
Bra helhetsupplevelse
Bra hemsida, bra priser, snabb leverans, bra kvalitet på de begagnade varorna
Köpa fysisk media.
Om man är intresserad av filmer på fysisk media är detta ett bra ställe. Bra utbud och priser. Mycket snabba leveranser men hade personligen föredragit spårbart paket när det skickas via Postnord (bara en reflektion).
Supernöjd
Supernöjd, superbra paketering, superbra service, snabba leveranser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kul att ni finns
Kul att ni finns. Kände inte till er tidigare. Kommer hålla koll på er och handla när det dyker upp något intressant.
Snabba leveranser och fixar när jag har…
Snabba leveranser och fixar när jag har gjort fel i ordern, till och med utanför normal kontorstid.
Snabba leveranser!
Snabb o säker