Schrama Boomkwekerij B.V. Arvostelua 692

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Voor de tweede keer besteld omdat ik dik tevreden ben over de kwaliteit van zowel de planten als de zorgvuldige verpakking tijdens vervoer. De eerste bestelling betrof 4 appelbes en nu 4 honingbes.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tout était parfait, les plantes correspondent à la description, elles sont en parfaite santé, l’emballage est génial et les délais ont été respectés. Je n’hésiterai pas à refaire appel à cette firme.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

J'ai commandé 4 fruitiers colonnaires commande bien arrivé etdans les délais. Par contre un des arbres arriver en bourgeon n'a jamais évolué ni fleuri ni fait de feuilles il s'agit du cerisier. No... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een geweldige service behoort bij Schrama tot het standaard pakket. Mocht er iets mis gaan dan biedt schrama kweekerij een prima opvolging van het probleem en lost dat in een handomdraai weer op! Je k... Näytä lisää

1. Puutila
  2. Puutarha
  3. Puutarhamyymälä
  4. Taimitarha
  5. Taimitukku

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.

4,5

1 tähti

On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Awesome!

Beautiful tree and very secured packed due to the shipping.
Overall: very happy with the purchase.
Thank you!

5. elokuuta 2025

Aanrader

Ik had twee prachtige Plodernacht Rhododendrons besteld. In het begin ging er iets mis met de levering, maar de communicatie was echt top. Alles werd snel en netjes opgelost, ik kreeg mijn geld terug.

En toen... tot mijn grote verrassing kreeg ik de planten alsnog gratis toegestuurd! Ze waren supergoed ingepakt en zagen er prachtig uit.

Ik ben hier zó blij mee. Echt, dankjewel Schramas dit soort service kom je zelden tegen. Ik bestel hier zeker weer. Aanrader!

2. elokuuta 2025

Edit op eerdere review

Ik ontving helaas een lelijke boom. Blaadjes waren aangevreten en verkleurd. Na hier een review te hebben geplaatst is er contact via WhatsApp geweest en is mij een nieuwe boom of het aankoopbedrag retour aangeboden.
Gezien het om een afscheidscadeau ging was het eerste geen optie, dus ik heb mijn geld terug ontvangen.
Super goede service en ook erg netjes te woord gestaan via WhatsApp!

11. heinäkuuta 2025

Beste Kelly,

Wij waarderen uw feedback, het spijt ons dat u een slechte ervaring heeft gehad met een van onze producten.

Wij willen natuurlijk graag ingaan op uw klacht om onze sevice te verbeteren, en willen graag de klacht met u bespreken, om tot een passende oplossing te komen.

U kunt ons bereiken via cs@schramas.com, of via WhatsApp (+31)644938145

Saanut 1/5 tähteä

Artikel nicht der der Bestellt wurde

Lange Lieferzeit - Ware teilweise verwelkt - auf emails wird nicht geantwortet und die größte Frechheit die Wahre welche geliefert wurde ist nicht die - die bestellt wurde es wurde eine Maulbeere Illinois bestellt geliefert wurde eine andere Sorte vermutlich eine asiatische - Finger weg

24. huhtikuuta 2025

Lieber Carsten,

Wir freuen uns über Ihr Feedback und bedauern, dass Sie mit einem unserer Produkte schlechte Erfahrungen gemacht haben.

Wir möchten Ihre Beschwerde gerne bearbeiten, um unseren Service zu verbessern und gemeinsam mit Ihnen eine passende Lösung zu finden.

Sie erreichen uns unter cs@schramas.com oder per WhatsApp (+31) 644938145.

Mit freundlichen Grüßen,

Saanut 5/5 tähteä

DPD ellende? - > Goedgekomen!

08-07-2025 : Hulde aan de verpakkers van Schrama! Boompjes zijn netjes en onbeschadigd binnengekomen.

Wel een dorstige abrikoos, maar ik denk dat dat wel goed komt.

Het leveringsproces via Bol.com is wat chaotisch, met een wirwar aan mails dat "de bezorger onderweg is" (3x ontvangen), terwijl DPD en Schrama zelf ook nog mailen dat het onderweg is naar depots/sorteercentra, maakt het onnodig verwarrend.
Dan zit je dus met samengeknepen billetjes op je felbegeerde fruitboompjes te wachten. ;)

05-07-2025: Hoewel de reviews me hier geruststellen, vind ik het toch heel spannend. 1 juli '25 bestelling gedaan, deze zou 3 of 4 juli' 25 bezorgd worden, maar DPD is met m'n planten heen en weer aan het racen tussen depots en sorteercentra. Vandaag weer een melding van Bol gekregen dat de bestelling vandaag bezorgd wordt, maar bij DPD lijkt er nu geen beweging meer in te zitten. Het is morgen zondag en ik neem aan dat de bezorgers dan vrij hebben. Misschien komen de boompjes maandag aan, met dorst denk ik.

5. heinäkuuta 2025

Hallo Lin,

Wat vervelend dat de bomen zo lang onderweg zijn!
Dat is natuurlijk niet de bedoeling, we zien dat ze inderdaad vandaag bezorgd zouden moeten worden, mochten er problemen zijn met de bomen, dan horen wij dat natuurlijk graag, en lossen we het voor je op.

met vriendelijke groet,

Amerikaanse Sering

Ik bestelde een Amerikaanse sering. Kwam snel en goed verpakt aan. Er zaten duidelijke instructies bij over het planten. De plant zag er goed en gezond uit. Ivm de hitte heb ik gewacht tot een koelere dag om te planten. Ik ben zeer tevreden.

4. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dead plants delivered!

The plants were delivered with pots wrapped in cellophane. The pots are cooked, not a single leaf in any of them!!

23. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin