Schoorsteenvegervdheijden Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Oplichter, misleidende website met vanaf prijzen per meter. Ruim €500 betaald voor half uurtje werk. Meneer ging mijn huis niet uit moest persé terplekke het bedrag voldoen. Kan ook geen review plaa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Afzetter! 20 minuten binnen, schoorsteen vegen zou 45€ kosten ( ik had er van tevoren over gebeld) kostte ineens 45€ per meter, bijna 500€ ter plekke moeten afrekenen omdat t ‘ mechanisch’ gereinigd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf aangeschreven met vraag prijsindicatie. Stond va prijs van 45,00. Voor de afspraak gevraagd nogmaals naar bijkomende kosten. De eigen site wordt geblokkeerd ivm fraude gevaar. Kan vanuit de te... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

189 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

89 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Niet nakomen afspraken

Vandaag een afspraak tussen 08:00 uur en 12:00 uur. Bellen ze om 09:10 uur dat de collega ziek is. We konden een nieuwe afspraak plannen over enkele weken.

Gezien de vorige recensies erg blij dat ik die heb laten schieten!

Tot nooit!!

3. lokakuuta 2025

Oplichters!

Oplichters!

Voor het schoonmaken van de schoorsteen moesten mijn ouders €730,- betalen, terwijl normaal ±€100 gebruikelijk is en hun site “vanaf €45,-” belooft. Er werd zonder overleg camera-inspectie toegevoegd en het KvK-nummer op de factuur bestaat niet.

Misleidend en onbetrouwbaar – vermijd dit bedrijf! Aangifte is gedaan!

2. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Voor de tweede maal in de kou blijven…

Voor de tweede maal in de kou blijven staan. Getelefoneerd en nadat ze uiteindelijk opnamen bevestigden ze dat ze nog zouden komen. Niet meer gezien. Niet echt professioneel dus. Snap niet dat dit bedrijf kan blijven bestaan. Positieve reviews op de site zullen wel van hen zelf zijn.

2. lokakuuta 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS
Ze zeiden we komen in de middag, hele middag gewacht en kwam een jongen om 18:30. Hij vroeg of we een langer garantie wilde voor 115 euro, niet gedaan. Tijdens dat hij bezig was vroeg ik hoe duur het zou zijn, deed hij net of hij geen Nederlands kon.

Op het laatste moment zei hij 450 euro en wij wisten niet wat normaal was, dus betaald. Bij de buren was hij bezig en hij kreeg door dat de buren het te duur vonden dus hij deed of hij iets ging pakken maar is er toen vandoor gegaan zonder het af te maken.

We voelen ons erg opgelicht. Nooit zaken mee doen!

Iets voor KASSA ?

Na een 2de keer een afspraak maken is v.d. Heijden bij mij geweest.
Ging vlot aan het werk maar zag er niet professioneel uit.
Slordig, liet dingen liggen .
De rekening deed mij verbazen. 550 Euro !!
In de kleine lettertjes stond 45 euro m1 ex BTW.!!
Misleiding, ga NIET in zee met dit bedrijf.
Deze man rijdt in een witte Peugeot Partner, V-371-PL.

Ongevraagd schoorsteen geimpregneerd a €890

Ongevraagd werd de schoorsteen geimpregneerd, €890 ex BTW, en camera inspectie €119 ook ex BTW. Totale kosten te betalen €1299,70 en dat voor niog geen 45 minuten werk. Op website van schoorsteenvegervdheijden.nl alleen maar 5 sterren reviewes, daar hebben we ons door laten misleiden. Hadden we maar op Trustpilot gekeken, 101 reviews en allen met 1 ster. Ook kachel is niet meer in orde, en kan zo niet meer gebruikt worden Bericht gestuurd op de website, na alle reviews gelezen te hebben, zal het een kluif worden om geld terug te krijgen, maar hier gaan we onze tanden in zetten.

Oplichters!!

Helaas ook opgelicht door dit bedrijf. Nooit mee in zee gaan.
Half uur werk, en ik moest 455 afrekenen.
Op hun website staan uiteraard goede (valse) reviews. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet eerder op Trustpilot heb gekeken.

Ook wij zijn opgelicht

Ook wij zijn opgelicht. 45,= / meter. Ik belde ze net met een andere naam, dan geven ze aan 45,= per rookkanaal. Toen ik ze vroeg wie dakdekkersbedrijf val Vliet is, die hetzelfde logo en exact dezelfde website heeft, werd er snel opgehangen. Beide zijn dus oplichters!

23. syyskuuta 2025

Oplichters

Soortgelijke dramatische ervaring. Complete oplichters.

Inmiddels contact gehad met rechtsbijstandverzekering. Schakel deze aub allemaal in en doe aangifte. Alleen op die manier kunnen we deze praktijken stoppen.

Saanut 1/5 tähteä

Onduidelijke oplichterswebsite met kleine…

Onduidelijke website met kleine lettertjes over vegen per meter. Oké, als consument is het handig beter te lezen, maar erg duidelijk is het allemaal niet. Denk je met een redelijk regulier tarief te maken te krijgen, wordt je voor honderden euro’s in rekening gebracht. Maximaal half uur werk door ingehuurd bedrijf IB ALLROUND KLUSBEDRIJF die hier dus aan mee werkt. Hoe durven ze. Oplichterspraktijken. Ga er niet mee in zee.

Wat een slecht bedrijf

Een afspraak gemaakt voor vorige week dinsdag. Ik ging af op de reviews op de site. Die zijn allemaal heel goed😱
Schoorsteenveger liet de stang in de schoorsteen vallen. En dan begint het circus. Schoorsteenveger doet beloftes die niet na worden gekomen. Dan toch maar bedrijf gebeld: voicemail box helemaal vol. Later weer gebeld. Krijg ik zowaar de eigenaar aan de lijn. Hij zegt van niets te weten😱. En geeft aan, dat ik maar een mail moet sturen. Dat accepteer ik niet, dus dat wordt wat heen en weer gepraat. Totdat hij tegen mij zegt: ik praat toch geen Chinees 🤬
Dus toch maar de mail gestuurd. Heb een week later nog steeds geen reactie daarop.
Kwaliteit: 0
Communicatie: 0
Klantvriendelijkheid: 0
Aanrader: even verder zoeken naar een schoorsteenveger

23. syyskuuta 2025

Ook opgelicht

Ook opgelicht. Een alleraardigste jongen maar ineens bleek er een camera inspectie gedaan voor 115 euro, het vegen ging per meter (dus die 45 euro op de site is per meter), btw eroverheen en hopla 544 euro. Ik was totaal overdonderd
Had eerder deze site moeten raadplegen. Wees gewaarschuwd mensen

Een heel slecht bedrijf

Een heel slecht bedrijf, zij bleken achteraf per meter te rekenen, moest 519 euro betalen om een schoorsteen te vegen!! Mijn oude schoorsteen veger hield er mee op, daar betaalde ik maar 60 euro. Vind dit malafide prijzen!!!

Oplichters! Vies spel!

Er werd afgesproken bericht te geven zodra ze tijdsbestek hadden. Geen bericht gehad. Rond 15.40 gebeld met mobiel nummer. Vrouw die opnam moest vragen aan betreffende medewerker hoe laat bij ons kwam. Ze zou ons terugbellen. Na 40 minuten nog geen bericht dus zelf weer gebeld. Zou rond vijf uur bij ons zijn. Rond vijf kwam hij, was alleen en deed zijn werk. Na 20 minuten klaar. Rekening 7x45€ + 20€ voorrijkosten.. totaal 404€!! Wtf! Stond op site zei hij. Kleine letters. Kregen factuur, maar hebben niet ondertekend en gezegd advocaat in te schakelen. Hij baas bellen, onvriendelijke man en totaal niet voor reden vatbaar. Baas gaf aan medewerker door het met ons maar ‘te regelen’. Medewerker bood aan om dan 3 x 45€ te rekenen. Met voorrijdkosten kwam dat neer op €155. Wij hebben dit betaald om verder geen gezeik te hebben. Wat balen wij! Het is een vooropgezet spel wat ze spelen. Ze proberen het gewoon en dan belt hij zijn baas en dan maakt hij er wat minder van, wij tevreden want minder dan ze wilden en zij er met meer dan €100 winst er vandoor. Wtf! Trap er niet in!!! Vies spel en dan op hun site alleen maar vijf sterren recensies en zogenaamd certificaat waardoor we bij verzekering goed zitten. Voorwaarden zouden achterop factuur staan maar was blanco. Hopelijk trapt niemand erin, maar ben er bang voor dat ze er steeds mee wegkomen!! Bah

29. syyskuuta 2025

Oplichters

Komen op de mail professioneel over, hier is dan ook alles mee gezegd!! Pure oplichters deze mensen

29. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin