Oplichter, misleidende website met vanaf prijzen per meter. Ruim €500 betaald voor half uurtje werk. Meneer ging mijn huis niet uit moest persé terplekke het bedrag voldoen. Kan ook geen review plaa... Näytä lisää
Afzetter! 20 minuten binnen, schoorsteen vegen zou 45€ kosten ( ik had er van tevoren over gebeld) kostte ineens 45€ per meter, bijna 500€ ter plekke moeten afrekenen omdat t ‘ mechanisch’ gereinigd... Näytä lisää
Onduidelijke website met kleine lettertjes over vegen per meter. Oké, als consument is het handig beter te lezen, maar erg duidelijk is het allemaal niet. Denk je met een redelijk regulier tarief te m... Näytä lisää
Bedrijf aangeschreven met vraag prijsindicatie. Stond va prijs van 45,00. Voor de afspraak gevraagd nogmaals naar bijkomende kosten. De eigen site wordt geblokkeerd ivm fraude gevaar. Kan vanuit de te... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Smerige oplichters
Smerige oplichters
Wat een vies volk
Nooit bellen
Waardeloze ervaring
In de avond van 11-9 is er een schoorsteenveger van deze firma bij ons langs geweest. Helaas is dit bezoek allesbehalve goed verlopen.
De afspraak stond gepland tussen 15:00 en 17:00 uur, maar zonder bericht vooraf stond de medewerker pas om 18:30 voor de deur. Hij kwam verward en onkundig over. Buiten gaf hij aan dat de schoorsteen 10 meter hoog zou zijn, wat niet kan kloppen gezien ons huis maar één bovenverdieping heeft. Uiteindelijk heeft hij 8 meter gefactureerd, maar na zelf nameten blijkt de schoorsteen slechts 5,9 meter hoog te zijn. Onacceptabel dat hier te veel voor in rekening is gebracht.
Binnen verliep het werk ook niet goed. Het demonteren van de kachel lukte hem niet, waarna ik zelf heb moeten helpen. Vervolgens sloot hij de stofzuiger verkeerd aan, waardoor stof door de woonkamer werd geblazen. Ook bleek er geen stofzuigerzak geplaatst te zijn, waardoor de woonkamer opnieuw onder de rook en het stof kwam te zitten. Uiteindelijk moest ik zelf de kachel weer in elkaar zetten, omdat dit hem niet lukte.
Het geheel heeft veel rommel, stof, frustratie en extra werk veroorzaakt, en ik heb serieuze twijfels of het werk aan de schoorsteen überhaupt goed is uitgevoerd. Tot slot ben ik zojuist aangesproken door een buurvrouw: er lag afval van de medewerker (delen van een doos, stofzuigerzakken, een kunststof pijp en het boekje van zijn mondkapje) op de openbare weg. Natuurlijk op de diverse mails ook geen antwoord gekregen!
Opgelicht
Lees de review maar, het klopt allemaal. Ik kreeg een rekening van 600 euro. Gedreigd met aangifte bij de politie te doen. Geen reactie. Dus die aangifte gaat er binnenkort komen. Ook Radar ingelicht.
OPLICHTERS
Vuile honden zijn het bedrijf vd heijden gebelt voor afspraak had gemeld bel 10 min van te voren als jullie er aan komen deden ze ook niet stonden spontaan voor de deur man heb de pijp geveegd en eind stand factuur in vullen blijkt dus 45 euro per meter hij is 8 meter omhoog gegaan kijken met de camera van 1.5 meter koste 115 euro en voor rijkosten van 20 euro eind stand met de btw wou die man dat ik effe 600 euro wou gaan afreken ik dacht bij me zelf ben je helemaal van de pot gerukt heb die man uit eindelijk 100 euro gegeven en gezegt je waagt het om het rest bedraag in rekening te brengen en snel weg wezen hier vuile hond
Ook wij zijn opgelicht
Ook wij zijn opgelicht, rekening van €600
Gelijk uit huis getrapt, vies ventje
Helaas hier ook ingetrapt
Helaas hier ook ingetrapt. Na zoeken op een bedrijf uit de regio voor schoorsteenveger, kwam dit bedrijf boven. Achteraf bleek dat niet zo te zijn.
Zeer misleidende website en ja, zelf niet beter opgelet helaas.
Na het vegen een rekening van 380 euro voor 20 min “werk” ook camera inspectie gedaan zonder overleg. Na discussie met de veger, het bedrag toch betaald. Achteraf spijt hiervan maar waren overdonderd, 80 euro moeten geven en meer niet.
Hebben dit gemeld bij onze rechtsbijstand verzekering. En worden schadeloos gesteld met 200,00 euro. Ze kunnen er verder weinig mee doen alleen als er veel meldingen komen kan dit bedrijf worden aangepakt!!
Mijn ouders zijn (gelukkig bijna)…
Mijn ouders zijn (gelukkig bijna) opgelicht door deze "heren". Vragen 45+20 euro maar uiteindelijk een factuur voor 772 gekregen. Kijkend naar de reviews hoef ik niet uit te leggen waarom. Mijn moeder is gelukkig heel boos geworden en heeft 65 betaald en verder niks.
Aangifte is gedaan bij de politie!
Wij hebben aangifte gedaan bij de…
Wij hebben aangifte gedaan bij de Politie wegens oplichting, Tros radar ingelicht om hier een item over de maken. Rekenen 400 per uur! Ga niet met deze mensen in zee!! Brutaal en grove werkhouding, intimiderend. Oja we hebben nog krassen op de bodemplaat
Schoorsteenveegbedrijf v d Heijden…
Schoorsteenveegbedrijf v d Heijden geweest we schrokken ons een hoedje .Voor een uurtje werk telde hij de lieve som van € 544,- Op factuur geen telefoonnummer te vinden . om klacht in te dienen of je ongenoegen te uiten .
Hij doet het voorkomen alsof je voor € 45.- exclusief je schoorsteen kunt laten vegen , dit is dus per meter .
Lees vooral de kleine letters op de website . Wij voelen ons misleid en hebben hem duidelijk gemaakt dat hij nooit meer hier hoeft te komen .
Nooit doen!!!
Hele vriendelijke man hier gehad, man werkt als ZZP'er voor dit bedrijf en kwam helemaal uit Eindhoven naar de Noordkop. Deed zijn werk super goed, binnen 30 minuten klaar.
Dat hij de rekening op ging maken schrok ik me echter rot.
Hij bleef maar optellen en rekenen.
Ik moest 514,25 cent betalen.
Betaalde voorheen 65 euro dus heb hier dan ook wat van gezegd.
De man bood zijn excuus aan maar goed daar koop je niks voor.
De rekening moest betaald worden.
Ben er echt doodziek van, wat een geld!
Oplichters
Kwamen al drie kwartier te laat, nam telefoon niet op en konden ook niet inspreken. Kwartier werk vroeg hier voor 299,-€ terwijl er 65,-€ was afgesproken. Zijn baas aan de telefoon gehad, was erg onbeschoft en onvriendelijk, ventje met 100,-€ weggestuurd.
Oplichters
Oplichters! Geven door de telefoon aan 45,- en 20,- voorrijkosten, krijg ik een rekening voorgeschoteld van 295,-! Want, per strekkende meter 45,-... zijn ze achterlijk, hoezo per strekkende meter, dat hebben ze niet duidelijk vermeld. Gebeld met de baas, die begon te tieren dat zelfs iemand met een basisopleiding dit wel snapt...
Als hij dat duidelijk had verteld had ik dit bedrijf nooit laten komen!
Aangegeven dat ik dit niet betaal. Uiteindelijk betaald voor 2 strekkende meter, nog veel, maar goed.
Niet mee in zee gaan met deze mensen!
Heel duur, onduidelijke tarieven
Verschrikkelijk - feedback hieronder is allemaal terecht. Gelukkig van tevoren om de tarieven gevraagd en dat bleek per meter rookkanaal. Mocht nog wel even annulering betalen. Dat staat overigens voorgebakken op de factuur dus zal wel vaker gebeuren.
Opgelicht door dit bedrijf
Let op de kleine letters op zijn misleidende website
Het zijn oplichters!
Honderden euro”s worden in rekening gebracht voor amper een uur werk
Vergelijk het met de messen en scharen slijper die vroeger langs de deur kwam
Advies : vraag eerst offerte aan!
Wedden dat hij dan geen klanten meer overhoud
Dit was eens maar nooit meer
Grootste oplichter ooit
Grootste oplichter ooit! Trap hier niet in. Zeggen van te voren een goedkope prijs, en vervolgens gaat de prijs 20x over de kop! Vreselijk als je zo kan zijn.
Schrok mij dood toen ik dit allemaal las.
Gelukkig dankzij deze site 1 dag voor de afspraak geannuleerd. Gesprek en de afspraak ging te makkelijk via mail waardoor ik het niet vertrouwde.
dure schoorsteen
En ja hoor... ik ook 598,00 euro . Het word tijd dat dit bedrijf aangepakt word!
Sjonge,jonge
Sjonge,jonge, had via de website en mail meerdere keren gevraagd hoe ik die prijs per strekkende meter moest lezen , geen reactie
Monteur kwam, opnieuw gevraagd voordat hij aan het werk ging, dat was mijn ‘geluk’ want ik zei dan hebben we geen deal.
Moest wel annuleringskosten van 60 betalen. Ook hier ging ik niet accoord mee. Bedrijf gebeld, werd door hun verbaal bedreigd, en ze verbraken het contact. Met de monteur, die op zich ok was, maar wel bij dit slechte bedrijf werkt, gezegd, hier 40 euro kun je krijgen. Accepteerde dit direct.
Niet in zee gaan met dit bedrijf, heb Radar ook ingelicht.
Oplichters!!
Oplichters! Schoorsteenveger van der Heijden. Pas op! Ze rekenen 700 euro voor 30 min werk onder het motto dat ze machinaal reinigen, dat is hun prijs, 45 euro per meter en dan maken ze van 8 meter ook nog eens 10!!
OPLICHTERS
Dit bedrijf was snel in het aannemen van de schoorsteenveeg-opdracht en op de afgesproken tijd aanwezig.
De betrokken schoorsteenveger was niet heel behendig in zijn werk, klep zat vast zei hij, lukte moeizaam deze los te krijgen.
Vlot klaar met vegen, 1 kanaal.
Absoluut zeer onduidelijke site met verwijzing naar de kosten, dit is niet kloppend met de werkelijkheid.
De factuur werd berekend , een belachelijk hoog bedrag voor 35 minuten werk.
Wij gingen hier niet mee accoord, na het bellen met zijn baas hoorden we dat hij het zelf moest regelen, we voelden ons behoorlijk onder druk gezet om NU ter plekke te betalen.
We kwamen wel tot een lager bedrag maar spijt als haren op ons hoofd dat we bedrag toch ter plekke hebben betaald.
E
Helaas exact dezelfde ervaring als de vorige review gevers.
PS
De factuur is GEEN veegcertificaat en de voorwaarden van het bedrijf staan niet op de site maar op de afgegeven factuur NA de uitvoering.
Kortom NIET laten komen en GEEN zaken mee doen!