Schoorsteenvegervdheijden Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Afzetter! 20 minuten binnen, schoorsteen vegen zou 45€ kosten ( ik had er van tevoren over gebeld) kostte ineens 45€ per meter, bijna 500€ ter plekke moeten afrekenen omdat t ‘ mechanisch’ gereinigd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Onduidelijke website met kleine lettertjes over vegen per meter. Oké, als consument is het handig beter te lezen, maar erg duidelijk is het allemaal niet. Denk je met een redelijk regulier tarief te m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf aangeschreven met vraag prijsindicatie. Stond va prijs van 45,00. Voor de afspraak gevraagd nogmaals naar bijkomende kosten. De eigen site wordt geblokkeerd ivm fraude gevaar. Kan vanuit de te... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

189 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

89 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Liever geef ik 0 sterren maar dat gaat…

Liever geef ik 0 sterren maar dat gaat helaas niet . Stelletje oplichters zijn het. 1 zit buiten in een gehuurde bus van snappcars en de ander komt je schoorsteenveger. Van te voren gevraagd wat het koste en dat was 45 euro. Plus 20 euro voorrijd kosten. En mocht er een nest in de pijp zitten kwam dat er nog extra bij.prima zo gezegd, maar niet zo gedaan. Na 20 minuten was meneertje klaar en de kosten 450 euro. Plus een grote rotzooi wat hij achter liet. Dus mensen let op TRAP ER NIET IN‼️

9. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Had ik dit maar eerder geweten...

Dit bedrijf ingehuurd en stom geweest om ze niet eerst te controleren. Ingehuurd om mijn schoorsteen te controleren en schoon te maken. Eenmaal op het dak te zijn geweest waren er scheuren geconstateerd in de schoorsteen die gecoat en geïmpregneerd moesten worden. Dus dat moet dan maar, na het lezen van deze reacties vraag ik mij af of het daadwerkelijk gedaan is.. Na een uur/anderhalf uur werk een factuur gekregen voor €1150 'of ik dat gelijk met pin of cash wilde betalen'. Ik voel me opgelicht

8. lokakuuta 2025

Oplichters!!!

Jammer dat ik hier niet heb gekeken. Dan had ik 650€ kunnen besparen! Het is precies zoals iedereen hier zegt: het is een bende oplichters🤬
Op hun eigen site allemaal 5* reviews en hier zou het bij iedereen 0* zijn als dat bestond.

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters/Zakkenvullers , een ster is al te veel(min *****)

Ook ik voel me belazerd & opgelicht en voel me er rot bij.

I.v.m. met de brand verzekering hebben wij een "professioneel" schoorsteenveegbedrijf laten komen om ons schoorsteen te laten vegen.

Er kwam een ZZP-ER die zei dat hij door VDHEIDEN.NL was ingehuurd.
Het was een regenachtige dag en het eerste wat hij zei, was: ik ga niet het dak op, want het dak kon wel glad zijn.
Dus ging hij binnen aan de slag.

EEN & AL PRUTSWERK; vloer werd slecht afgedekt
(heb er zelf nog een extra laken bij neergelegd), hij wou de kachel aan de sierlijsten verplaatsen, heb het zelf maar gedaan, hij heeft niet voldoende voorzorgsmaatregelen getroffen om VERVUILING van ROET(zoveel mogelijk) te beperken !!

Na het vegen heeft hij alleen de roethoop onder de schouw opgezogen, heeft daarna met een natte doek geprobeerd roet te verwijderen maar het werd allen maar erger, het was "vuil-verdelen" waarop ik zei: dat doe ik dan liever zelf.

Hij de rekening opmaken en zei dat ik het direct met internetbankieren moest overmaken.
Ik schrok me rot van de hoogte v/d rekening a. €514, dacht nog, dat is wel heel veel duurder in een paar jaar tijd, vorige veegbeurten waren tussen de €50 en €100 (5 jaar geleden, in de tussen jaren deed ik het zelf).
Wij zijn MISLEID op de website VDHEIDEN.NL, de vanaf-prijzen (€45) waren terug te vinden bij * (kleine lettertjes);
€45 per mtr., exl. voorrijkosten (€20) en BTW.
OOK heeft hij 9 mtr. in rekening heeft gebracht i.p.v. 7 mtr. (hij zei: ik heb 9 stokken gebruikt).

Ik was er beduusd van en voelde me overdonderd.
Oh zo'n spijt dat ik het betaald heb, voel me achteraf afgezet/opgelicht !

Na afloop twee grote hopen met roet op het sportveld weg moeten harken.

Binnen een half uur was de klus "geklaard"
De Schoorsteen zal ongetwijfeld schoon zijn, maar de manier waarop was niet echt professioneel.
ALLES in de woonkamer zat onder het roet, hierdoor van 10.00 tot 20.00 aan het schoonmaken geweest.

Deze oplichters-bende moet opgerold worden.
Ik zal een klacht indienen en aangifte doen.
ZO NAAR, dat dit soort mensen (vrij) rondlopen en zo andere mensen kunnen besodemieteren.
ZAKKENVULLERS, ZIJN HET !!!

Één ster is nog teveel

Één ster is nog teveel
Denk ik voor 45 euro een rookkanaal te laten vegen, is dit tarief per meter......
Oplichterij dus
In deze wereld van dakdekkers en vegers is het nooitzomaar te vertrouwen!
Doe goed je voorwerk, luister naar bekenden die goede ervaringen hebben met een bedrijf....
Ik ben verbijsterd dat me dit gebeurt
Gelukkig de man naar huis gestuurd

Eén ster is nog teveel

Dit bedrijf is nog niet één ster waard!! STELLETJE KLOOTZAKKEN!!!!!! We zijn totaal opgelicht door dit bedrijf. Schoorsteenvegen kostte bijna 600 euro. Mijn man had gebeld en de prijs zou 45 euro zijn plus 20 euro voorrijkosten. Achteraf bleek het dus 45 euro per meter te zijn. Dat zou zogenaamd duidelijk op de site gestaan hebben (ergens in de piepkleine lettertjes. Er werd nog camera-inspectie gedaan zonder effe te melden dat dat ook nog 115 euro kostte. De buitenlandse werknemer werd zogenaamd ingehuurd als ZZP-er door dit bedrijf. Hij had zogenaamd zelf een dakdekkersbedrijf dat iets met Allround Totaalbouw heette. Als ik hier in de recensies lees dan is ook de afschrijving op de rekening iets met Allround erin dus waarschijnlijk is hij zelf de eigenaar. Hij deugt in ieder geval niet met al zijn mooie praatjes. Dat mensen zo aan hun geld willen komen, ik vind het onbegrijpelijk. Je zou de ogen uit je kop moeten schamen.

Saanut 1/5 tähteä

Dit is een oplichters bedrijf

Dit is een oplichters bedrijf, werkt met ZZP'ers.
Wilde bij ons € 2900,- hebben voor twee uur werken.
Uiteindelijk minder de de helft betaald.
Aangifte gedaan, adres van de ZZP er is Professor Struyckenstraat 12 in Veghel, Bank nummer NL29ABNA0140811834
Waarom checkt dat niemand ??

25. syyskuuta 2025

schoorsteenveeg oplichter vdheyden

Oplichters. Begon te vegen zonder e.e.a af te dekken. De kamer vol roetdeeltjes. Moest eerst 665 betalen. Kon ook 550 cash betalen. Nog gedaan ook. Blijven we achter met overal roetdeeltjes op de nieuwe bank.
Niet met deze vuile oplichters in zee gaan.

18. syyskuuta 2025

Ook ik ben opgelicht

Ze zijn geen enkele ster waard!
Je wordt wel snel geholpen en dan ja dan ping ping kassa !!
Was voor mij de eerste ervaring ivm haard nog vrij nieuw is geen idee hoe ze te werk gaan maar ook ik heb hier veel geld aan verloren maar liefst met ja ook camera inspectie v 115.-
Voorrijkosten die gozers kwamen uit Breda naar Etten-Leur kosten me ook 20.- dan 1e kanaal schorsteen machinaal vegen 382.50 !!!
In TOTAAl €626.17 inclusief btw
Factuur staat geen kvk nummer
Geen BTW nr geen adres telefoon
Alleen rekening van schoorsteenveger v/d Heijden
Heb de namen van die gozers cq OPLICHTERS heb ze vaak gebeld onbeschoft zijn ze ja zeker en ook ik ga hiermee aan de slag !
Makkelijke verdiensten zo voor hun ik moet er harder voor werken hoor aangifte bij politie en ga belastingdienst ook tip geven zijn er veel te veel gedupeerden helaas schoften verschrikkelijk maar ja moet ik weer harder werken voor m'n centjes!!!!

Zwaar opgelicht

Zwaar opgelicht!
Binnen 30 minuten is de klus geklaard en een rekening gekregen van 735 euro, moest per direct betaald worden.
Wij stonden erop niet te betalen, waarna er ineens iets van de prijs af kon. 560 euro mochten wij uiteindelijk betalen. De desbetreffende persoon vertrok niet zonder betaling. Aangegeven dat hij een oplichter is en dat we melding maken. Hier werd niet op gereageerd.
Daarnaast zit de hele woonkamer onder het roet en is de bovenste plaat van de houtkachel niet goed terug bevestigd, waardoor deze vanzelf naar beneden is gekomen! Levens gevaarlijk! Willen niet weten wat er gebeurd zou zijn als de houtkachel aan stond op het moment dat hij naar beneden kwam.
Nooit weer laten wij dit bedrijf komen. Via de telefoon wordt je naar de mail verwezen en op de mail wordt niet gereageerd.

18. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Voor het eerst dat ik niet goed…

Voor het eerst dat ik niet goed gecheckt heb wat voor bedrijf ik in zal schakelen voor een klus. Ik dacht, “oh dit vertrouw ik wel laat ik snel een schoorsteenveger komen”. Het was een aardige gozer, hij was binnen een uur klaar en ik kreeg een rekening van 435 euro. Ik dacht het zal wel en vanuit mijn sociaal wenselijk gedrag heb het gewoon betaald. Achteraf dacht ik, ik ben volgens mij flink opgelicht. Rekening heb ik betaald aan BUNQ H.H. Allround. Rekening nummer en kvk nummer staat niet op de factuur dus dit is geen officiële factuur. Of het werk wel goed gedaan is? Ik heb geen idee.
Stom van mij! Maar weer een goede les om waakzaam te zijn voor dit soort boeven praktijken.

Oplichters!!!

Oplichters! Tarief per meter, ongevraagde inspectie met camera. Uitvoering door ingehuurd klusbedrijf wat niet bestaat. Aangifte gedaan van oplichting.

Oplichter!

Oplichter, misleidende website met vanaf prijzen per meter. Ruim €500 betaald voor half uurtje werk. Meneer ging mijn huis niet uit moest persé terplekke het bedrag voldoen. Kan ook geen review plaatsen terwijl ze dagelijks meerdere NEPPE reviews met 5 sterren ontvangen.
Bank gebeld en zij hebben een melding erin gezet, kon helaas mijn geld niet terug ontvangen.

Oplichters!

V.a. 45 euro is per meter schoorsteenveger. Ook hebben ze een videoanalyse gedaan waar ook nog eens 115 euro ex btw voor gerekend wordt. Totaal 698 euro kwijt aan dit bedrijf. Bellen/mailen helpt niks. Wij gaan aangifte doen.

25. syyskuuta 2025

Oplichters

Oplichters. Ben er helaas ingetrapt. Op de site adverteren ze met 45 euro voor schoorsteenveger, maar verstopt op dezelfde site een vage notitie dat prijzen met een * per strekkende meter gaan. Nergens een * te zien bij de prijzen overigens. Ik heb vooraf per mail gevraagd of de 45 euro inderdaad klopte omdat er 'vanaf' stond, en ik zeker wilde weten dat ik niet meer moest betalen. Geen inhoudelijke reactie op gehad, wel 500 euro moeten betalen voor 10 minuten werk.

Klap op de vuurpijl: ze willen ook dakonderhoud verkopen en de dag nadat hij langskwam, lekt nu ook het dak. Even een dakpannetje weggeschoven waarschijnlijk. KLootzakken uit Brabant: we zien het vaker.

1. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters, prutsers, stel grote klootzakken

Ze doen alsof ze uit de regio komen en daarom mooie lage voorrijkosten hebben. Vervolgens blijkt een of andere pipo uit uitrecht te komen

Ze zouden er om half 9 a 9 uur zijn. Dat werd half 2

Nou eindelijk! Schoorsteenvegen dan maar.
Amateuristisch te werk, mijn vrouw die op dat moment thuis was heeft de helft van het werk zelf gedaan.

En los van dat het een stel prutsers zijn hebben ze ook ons een poot uitgetrokken. Ik wasaan het werk en de vrouw des huizes stond op tijd. Want omdat abdul te laat was moest m'n vrouw er tegen rennen om op tijd de kleine van school te halen.

Dus ja 490 euro verder voor 5 meter pijp, heeft 6 opgeschreven. Heeft even 3 seconden met een of andere camera in de buis gekeken. En op de factuur werd dat eem 115 ex btw er bij.

De kachel is Vervolgens verkeerd in elkaar gezet. Dat heb ik zelf mogen oplossen. Aan de telefoon zo onbeschoft als maar kan.

We zijn er in getuind. Maar het zijn grote oplichters en grote klootzakken. En los van dat ook nog eens verschrikkelijke prutsers.

Mensen doe hier geen zaken mee!

Hun reviews op de website is nep!
De meneer op de foto op hun site is iemand anders! Iemand die wel goed te werk gaat.

2. lokakuuta 2025

45 euro per meter!!! Exorbitante prijs

Misleidende info op de site, er staat v.a. 45 euro voor schoorsteenvegen, klik je door verschijnt dit bedrag nogmaals. Bij binnenkomst vroeg de man mij of alles duidelijk was; schoorsteenvegen 45 euro plus camerakosten 20 euro, prima zei ik. Half uurtje werk, na afloop een rekening van ruim 800 euro, het bleek 45 euro per meter te zijn, daarvoor had ik op de site onder het kopje tarieven moeten kijken. Zowel op de eerste pagina's op de site als in de mailwisseling wordt met opzet niets hierover vermeld, eveneens niets over voorrijkosten en camerakosten.
Geen haar op mn hoofd die dit bedrag gaat betalen, maar ik werd behoorlijk onder druk gezet en gedreigd dus de discussie en onderhandeling achteraf heeft langer geduurd dan het werk. Oplichters!!

29. syyskuuta 2025

Oplichterij

Gevraagd voor een afspraak en welke kosten er nog bij komen kijken aangezien er op hun site een vanaf prijs wordt vermeld.
Afspraak was binnen no time gemaakt voor prijzen werd verwezen naar hun site. Aangezien ik dit niet duidelijk vond heb ik 3x een mail gestuurd met de vraag welke kosten er eventueel nog bij komen waarop ik geen antwoord meer mocht ontvangen. Uiteindelijk heb ik de afspraak net van te voren geannuleerd omdat ik t niet vertrouwde. Blij dit gedaan te hebben na alle recensies ook hier. Op de annulering had ik dan wel weer binnen 3 uur reactie. Ze willen je dus gewoon oplichten.

Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin