Oplichter, misleidende website met vanaf prijzen per meter. Ruim €500 betaald voor half uurtje werk. Meneer ging mijn huis niet uit moest persé terplekke het bedrag voldoen. Kan ook geen review plaa... Näytä lisää
Afzetter! 20 minuten binnen, schoorsteen vegen zou 45€ kosten ( ik had er van tevoren over gebeld) kostte ineens 45€ per meter, bijna 500€ ter plekke moeten afrekenen omdat t ‘ mechanisch’ gereinigd... Näytä lisää
Onduidelijke website met kleine lettertjes over vegen per meter. Oké, als consument is het handig beter te lezen, maar erg duidelijk is het allemaal niet. Denk je met een redelijk regulier tarief te m... Näytä lisää
Bedrijf aangeschreven met vraag prijsindicatie. Stond va prijs van 45,00. Voor de afspraak gevraagd nogmaals naar bijkomende kosten. De eigen site wordt geblokkeerd ivm fraude gevaar. Kan vanuit de te... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
OPLICHTERS
100 euro afgesproken na vegen rekening van 655 euro. Niet betaald uiteraard mijn vrouw is bedrijgd door deze man en de ruiten van mijn deur liggen eruit door deze man. Niet laten vegen door deze gasten. Uiteindelijk politie gebeld was de beste man opeens heel snel weg uiteraard.
Onduidelijke prijs op website en klantmisleiding
Ik heb de schoorsteen van palletkachel laten vegen. Tot grote schrik was de prijs, na het vegen, 45 euro per meter ex BTW. Dit is sniekie bijna een pagina lager vermeld op de site met een sterretje, maar bij "reiniging eerste kanaal" is totaal geen sterretje als verwijzing hiernaar te vinden. Tevens is het verboden om bedragen, op websites zonder BTW te vermelden zoals aangegeven in Google: "Prijzen op een website voor particulieren (consumenten) moeten altijd inclusief btw zijn. Het is wettelijk verplicht om de totaalprijs te vermelden, zodat consumenten weten wat ze uiteindelijk moeten betalen. Het tonen van prijzen exclusief btw kan misleidend zijn en leiden tot boetes". Op hun website ben ik uitgegaan van de reviews welke lovend waren, De website zelf ziet er professioneel uit, had ik nu maar wat verder gekeken! Jammer dat ik verder geen stappen kan ondernemen, maar hoop dat andere toekomstige klanten van vd Heijden deze zaak zullen vermijden!
Voor 2 kanalen 756 euro betaald.
Voor 2 kanalen 756 euro betaald.
Het is 45 euro per meter. De kleine lettertjes onderaan de website
Pas op! Oplichters
Pas op!! Oplichters! Telefonisch afspraak gemaakt en prijsopgave gevraagd. Daarop is het antwoord: €45,- plus €20,- voorrijkosten. Wat niet wordt gezegd is dat de prijs per meter is. Ruim €500,- betaald voor één kanaal vegen. En… met pinnen gaat het heel sluw, zodat je niet in de gaten hebt wat je pint. Nogmaals haal ze NIET in huis.
Zwaar opgelicht voor 540 ex btw.
PAS OP OPLICHTERS ACTIEF!
Zoals uit de meeste reviews blijkt is vdheijden een oplichter. Misleidende website. Camera inspectie uitgevoerd waar ik niet om heb gevraagd. De vraag is of het vegen van de schoorsteen daadwerkelijk is uitgevoerd?
Positieve reviews op de website zijn van mensen die voor hun review een klein bedrag ontvangen. Helaas niet representatief...
VD Heijden schoorsteenveger = afzetter
Een jaar geleden verhuisd en wilde mij schoorsteen kanaal laten vegen en vond vd Heijden in de omgeving. Die heeft nu net 1 schoorsteenkanaal geveegd in nog geen 30 minuten en ik moest 517,28 aftikken!?!?! Misleidende website met kanaal vegen per meter. Afzetters. Niet intrappen!!
Bij mijn vorige woning had ik 2 rookkanalen. De schoorsteenveger maakte dan ook de dakgoten schoon en de 2 kanalen voor de helft van de prijs. Ik ga kijken of hij iets verder wil reizen om mij te helpen voortaan (of een andere in de buurt zoeken)
Goed de kleine lettertjes lezen!!!
Wat ons zeer tegenviel was de PRIJS op de site staat enkele pijp schoorsteenvegen va €45,- nu ( blijkt) in de kleine regeltjes helemaal onderaan de site te staan: (altijd machinaal) die kosten zijn direct hoger en per meter!! Ook kwam er nog eens kamera kosten bij waar niet om os gevraagd!! Dus uitgaand van €45 of iets meer naar €500,- die we moesten afreken!!!
Opgelicht door dit bedrijf en vandaag…
Opgelicht door dit bedrijf en vandaag aangifte gedaan voor oplichting. Om bedrijven als dit te stoppen zijn er aangiftes nodig.
Neem even de tijd en doe aangifte!
OPLICHTERS
Op site staat normaal tarief maar als ze komen is alles per meter. waren 600 euro kwijt voor 3 kwartier werk.
op hun site zie je top reviews
op hun site zie je top reviews. De jongeman die het heeft gedaan top werk geleverd. En dan krijg je de rekening € 425,00. Terwijl we telefonisch nog extra hebben gevraagd hoe duur het zou zijn. Ligt eraan mevr. 1 of 2 rookkanalen? 1 kanaal. Dus je gaat uit van 45.00 en geen 425 euro. Oplichter van de bovenste plank
Misleiding en opgelicht door vd Heijden
Afspraak maken was uiteraard geen probleem. In 45 min werk af en toen bon uitschrijven waar maar liefst €707,85 in rekening werd gebracht. Website is zeer misleidend, want va rond €45 ligt in lijn met €70. Niemand heeft een schoorsteen van 1 meter, want ergens onderaan in kleine letters staat dat dit tarief per meter is. Melding maken bij ACM. Zijn niet aangesloten bij brancheorganisatie, reageren niet op mails. Dus kunn n ook rechtszaak te wachten staan
Zojuist vernomen dat ik dubbel…
Zojuist vernomen dat ik dubbel opgelicht ben
Ik had al eerder een review geplaatst
Nu blijkt dat de schoorsteen kapjes die ik gekocht heb
Niet op rookkanalen mag
En dat ze normaal 100 euro kosten
Ik heb er 250 voor betaald
Dat ik ga ook aangifte doen
NIET DOEN!!!!!!!!!!!!!!!
NIET DOEN!!!!!!!!!!!!!!!
Achterlijke prijzen! Aangeven dat het 45,- en 15,- voorrijkosten zijn. Half uur gewerkt aan onze schoorsteen en een rekening van 544,92. Ja meneer de kleine lettertjes………….. We laten al jaren reinigen voor rond de 50,- dus deze kwam echt heel rauw op ons dak. Na wat discussie zei de veger dat we ook contant konden afrekenen en dat het dan 300,- zou zijn. Dit uiteindelijk maar gedaan want de stemming was niet al te best met ook wel een houding dat het betaalt moest worden. En als we naar kantoor zouden bellen dan zou er niets afgaan… 544,92 is totaal uit verhouding en doet gevoelsmatig denken aan oplichting!! NIET DOEN!!!!!!!!! Ik wil eigenlijk 0 sterren geven maar dat kan niet helaas.
Prima oplichters.
Toevallig kwam ik bij een oudere (87)vriend op visite. Daar was een jongetje met een accu boormachine en een veger een uurtje aan het werk.
Rekening gelijk via pin betalen: €544!!
Gelijk hebben we gekeken op Trustpilot. Na wat dreigementen mijnerzijds heeft deze 'jonge oplichter-schoorsteenveger' de rekening met €444 naar beneden gebracht naar een fatsoenlijke €100.
Mensen: ook al staat het ergens in de kleine lettertjes: nooit dit absurde bedrag betalen. Of liever: nooit deze oplichters in huis halen.
Gelijk politie bellen.
Oh ja, die ene ster is voor het keurig afhandelen en het goede sluwe oplichten.
Wat voel ik me ‘genaaid’ en wat een…
Wat voel ik me ‘genaaid’ en wat een slecht service!
De website is qua prijzen niet duidelijk. De kleine letters onderaan zeggen ineens per strekkende meter! Dat was mij in eerste instantie niet opgevallen. Ongeveer 1 uur werk en dan 450 excl btw durven vragen! Er wordt niet gesproken over voorrijkosten, er wordt niet gesproken over camera inspectie. Dit wel in rekening willen brengen. Andere schoorsteenvegers vragen rond de 75 per kanaal. Niets over meters. Echt belachelijk!!!!
De borstel bleef in rook kanaal vastzitten waardoor de medewerker het dak op moest. Hierdoor via dakkapel het dak op, vieze vensterbank en vloer in slaapkamer tot gevolg. Medewerker mag eigenlijk niet zomaar het dak op.
Medewerker was verbaasd dat ik niet had aangeven of het reinigen via onder of boven moest gebeuren. Dit is nooit gevraagd en hoe kan ik dat weten.
Medewerker kreeg de kachelpijp niet meer goed terug. Toen ik het deed was het gelijk weer in orde.
De medewerker deed ‘per ongeluk’ de pelletkachel aan terwijl de schoorsteenpijp nog niet gemonteerd was, hierdoor kwam er zwarte rook op de muur.
Bij het vegen wordt vloer slecht afgedekt. Vloer onder het roet, wordt wel beetje gestofzuigd maar dan zit het nog op de houten vloer.
Ik ben nog een half uur bezig geweest om te stofzuigen en te dweilen.
Belachelijk hoge kosten
Belachelijk hoge kosten. Communicatie per mail. Je krijgt ze niet aan de lijn. De hele ochtend gewacht terwijl hij tussen 9 en 11 zou komen. Let op: ze vertellen je een prijs per meter!!! Dit is niet duidelijk aangegeven op de site. Ook rekenen ze kosten voor het bekijken van je schoorsteen van binnen wat ze niet vooraf melden. Slordig werk. Ik kan meteen weer aan het schilderen. Ik voel me opgelicht. Trap er niet in!!!!
Mijn Klacht:fraudeur
Mijn Klacht:
vandaag het rookkanaal van de schoorsteen laten vegen.
En we moesten rond de 600 afrekenen. Yerwijl er was afgesproken om het rookkanaal te laten vegen dit kwam op een bedrag van 60 euro inclusief voorrij kosten. Hij ging de rekening opmaken en zonder overleg kwam hier ook nog een camera inspectie bij en het verwijderen van een vogelnest ook werd er per meter 45 euro berekend
Elke keer benoemde hij dat het wel heel vies was en dit kan niet omdat de schoorsteen buis pas een jaar oud is. Na een hevige discussie zei hij dat hij even de spullen in zijn auto ging leggen waarbij hij ook gelijk is weggereden dit zijn echt gewoon oplichting praktijken en moet zeker gestopt worden!!!!
Gewenste Oplossing: deze lui moeten opgepakt worden!
Zijn jullie helemaal gek geworden ?
Zijn jullie helemaal gek geworden ?? Voorrij kosten, camera inspectie. Noem het allemaal maar op. Ik zou die website eens aanpassen met per meter vegen en dat soort gekke streken. Boeven
echtgenote telefoonnummer…
echtgenote telefoonnummer schoorsteenveger en die zou goed zijn. Ter plaatse eerst tekenen en dan ging hij aan her werk. bleek dat het 45 euro kost maar het gaat per meter bla bla bla. voelde al nattigheid. Met hem overeen gekomen 45 euro en 20 euro voorrijkosten maar mensen kijk eerst op truspilot. ...