Oplichter, misleidende website met vanaf prijzen per meter. Ruim €500 betaald voor half uurtje werk. Meneer ging mijn huis niet uit moest persé terplekke het bedrag voldoen. Kan ook geen review plaa... Näytä lisää
Onduidelijke website met kleine lettertjes over vegen per meter. Oké, als consument is het handig beter te lezen, maar erg duidelijk is het allemaal niet. Denk je met een redelijk regulier tarief te m... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Belachelijk duur
Zeggen aan de telefoon dat de kosten maximaal 150 zijn voor het vegen van de schoorsteen. Dit komt overeen met andere bedrijven. Eenmaal geweest, krijg je ineens een rekening van bijna 500 euro die direct voldaan moet worden.
Geen eerlijke prijsindicatie schoorsteenveger van der Heijden
Bedrijf aangeschreven met vraag prijsindicatie. Stond va prijs van 45,00. Voor de afspraak gevraagd nogmaals naar bijkomende kosten. De eigen site wordt geblokkeerd ivm fraude gevaar. Kan vanuit de telefoon niet openen. Uit eindelijk stond veger voor de deur. Gehuurde zzp-er. Deze bedankt en betaald voor 1 meter. Prijs blijkt een meterprijs te ziin. Bedrijf heeft geen telefoonnummer om te bellen en regeld via de mail. Pas daarom op als u deze schoorsteenveger wil inhuren.
20 minuten werk voor 590 euro
20 minuten werk en 590 euro betalen.
Ik moest volgens de "baas" de tarieven zien op de website. Maar die website kan je niet eens openen.
Dit is pure oplichting.
Kom er net achter dat mijn afsluitklepje ineens weg is. Dat terwijl ik gezien heb dat hij hem verwijderde. Zit tegen een open gat aan te kijken
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf. 653,40 in rekening gebracht voor een half uurtje werk. Camera inspectie uitgevoerd waar niet om is gevraagd, €45 per meter in rekening gebracht.... Ga niet in zee met dit bedrijf!!!!!
Wil je opgelicht worden , dan hiermee in zee gaan! NIET DOEN ! Je krijgt een criminele rekening
Ook dezelfde truc 45 euro adverteren . Ook nog bevestigd per mail en na vegen 45 euro per meter??? Nee dus , niet betaald en als er politie wordt gebeld verdwijnen ze met aanbieding te verlagen.
Onbeschoft behandeld aan telefoon na contact voor uitleg handelspraktijken en geven ook nog aan dat ze ASPB aangesloten zijn.
Pure oplochting om per meter te rekenen en nergens vermeldt .
Zelfs 93 jarige vrouw lichten ze op voor 1100 euro !
Deze moeten echt naar de cardioloog want hebben geen hart
Geen 1 ster voor dit bedrijf
Geen 1 ster voor dit bedrijf. Ze zeggen vanaf 45€ daar kom je snel op terug.(600€) Dit bedrijf melkt de onderaannemer uit, en heb je achteraf een vraag, dan wordt dan zijn ze niet thuis.👎👎👎
Wat een oplichter!!!
Wat een oplichter!!!! 600 euro voor een uur werk.
Afzetter
Afzetter! 20 minuten binnen, schoorsteen vegen zou 45€ kosten ( ik had er van tevoren over gebeld) kostte ineens 45€ per meter, bijna 500€ ter plekke moeten afrekenen omdat t ‘ mechanisch’ gereinigd zou zijn. Met makitaboor een staaf met raggertje door schoorsteen heen raggen. Kan ik zelf ook. Roet op de vloer achter laten, stukje van mijn gietijzeren kachel afgebroken. Ik voel me misleid en afgezet, moest ter plekke betalen.
Ook wij zijn opgelicht
Ook wij zijn opgelicht. 1e keer schoorsteen laten vegen. Daar heeft hij misbruik van gemaakt. Vogelnest verwijderd en kap geplaatst. Camera inspectie erbij. Dat was naar mijn idee wel nodig maar niet in overleg gedaan. 1162 euro. Als ik cash kon betalen ging de btw eraf. 1,5 uur werk gehad.
Parkeerde ook nog bij de buren op de oprit zonder te vragen.
Oplichterij
Meneer wou rond de 500 eu hebben voor het vegen van een kanaal. Na boos worden wou die opeens zakken naar 250eu. Uiteraard niet betaald. Heb hem de keuze gegeven 100 eu of vertrekken. Uiteindelijk is hij hier mee akkoord gegaan. Oplichter...
Oplichterij
Oplichterij adverteren met 45 euro en dan in de kleine lettertjes per meter vermelden. Een ZZP'er sturen die dan de stortvloed van klachten krijgt ipv 45 werd de rekening 405.
En de zaak vuil achterlaten omdat men geen stofzuiger bij heeft.
heb aangifte gedaan hopelijk doen dit meer mensen
Dikke oplichters.
Dikke oplichters.
Online schrijven vanaf 45.
Dan een factuur schrijven van 515.
Totaal niet transparant.
Nooit weer
Eigenlijk wilde ik 0 sterren geven!
Eigenlijk wilde ik 0 sterren geven!!
Aan de telefoon tijdens het maken van de afspraak werd er toegezegd dat de totale kosten op €65 kwamen. Dit bleek inderdaad niet te kloppen, €45 per vierkante meter schoorsteen!! Dankjulliewel mensen voor jullie reviews heb mijn afspraak nog net op tijd kunnen annuleren!! Hij gaat nu verder onder de naam schoorsteenvegers Wieringa!! De website van v der Heijden is uit de lucht en ik heb nog steeds een schoorsteenveger nodig en dus ging ik schoorsteenvegers Wieringa bellen, kreeg ik dezelfde aan de lijn. Vervolgens vroeg ik naar de prijs werd er weer een bedrag van rond de €50 genoemd, waarna ik vroeg of dat dit dan per meter is waarop hij zei dat het inderdaad €50 per meter is! Terwijl hij hier wederom niet mee adverteert!
Opgelicht door deze man en dit bedrijf
Opgelicht door deze man en dit bedrijf. €45per meter werd berekend plus voorrijkosten + camera inspectie. €490.
Gewezen op onduidelijke informatie op de site. Als ik contant kon betalen kon de rekening maar liefst €200 naar beneden.
Ook gebeld maar gesprek werd beëindigd. Nooit meer in zee met dit soort. Let vooraf goed op en vraag vooraf wat je gaat betalen.
Oplichters
Jongens willen snel geld verdienen....leuk bedacht maar ga wat anders zoeken. Ooit krijg je wat je verdient in het leven,
Website offline laten halen
Ik ben gelukkig net op het nippertje ontsnapt aan hun oplichtingspraktijken doordat ze niet op tijd kwamen en de telefoon niet beantwoordden stuitte ik op de negatieve reviews toen ik ze ging googlen en heb direct de opdracht geannuleerd. Daarna hier met verbazing elke dag gezien hoeveel reviews er bij komen en daarom via whois gezocht wie hun site host en ze inmiddels uit de lucht laten halen!!! Ze opereren ook onder andere namen, gebruik google en trustpilot voordat u zomaar in zee gaat met de "goedkoopste" partij...
Van der heijden schoorsteenveger .Oplichters !
Mijn rekening van voorgaande jaren was € 47,50. Ik dacht een plaatselijke ondernemer te steunen. € 45 was een goede prijs voor het vegen van de schoorsteen, maar dat bleek €45 per meter wat niet te zien was op de site. Ik kreeg een rekening van dik €400,-.
Criminele club
Na een offerte kwam er een prijs uit van 20 euro voorrijkosten, en 75 euro voor een veegbeurt. Nadat de werkzaamheden waren verricht kwam de veger op een bedrag van meer dan duizend euro. Dat contact afgerekend moest worden, of direct over gemaakt. Anders zou de stevige man blijven zitten tot het betaald was. Pure intimidatie en een prijs die het tienvoudige is van wat andere vragen .
Abnormale prijzen 7761
Abnormale prijzen, onduidelijkheid over de prijzen. Zou het niemand aanraden. Oplichters!!!