Al mijn foto’s inclusief de bladzijden met tekst uit de fotoalbums ook laten scannen. Al mijn kisten vol foto’s en albums zijn weg en nemen fysiek geen ruimte in . Ben zeer tevreden over het resultaat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
35 video 8 en hi8 bandjes gebracht, alles gedigitaliseerd op 1 usb gezet. Ik ben nog aan het kijken maar tot nu toe perfect gedaan. Bandjes door scanpaleis netjes genummerd, titels netjes toegevoegd a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ze begrepen mijn "koud-watervrees" om mijn 50 jaar oude super 8 films zomaar uit handen te geven. Ze gaven een demo ter plaatse om te zien wat er ging gebeuren met mijn films. Sterker nog, zetten een... Näytä lisää
- Videoiden editointipalvelu
- Arkisto
- Mediayhtiö
- Valokuvien entisöintipalvelu
- Valokuvauspalvelu
- Videoiden kopiointipalvelu
Tietoja yrityksestä Scanpaleis
Yrityksen kirjoittama
De beste keuze voor het digitaliseren van films: Bij Scanpaleis beschikken we over de beste en nieuwste scanner op de markt, rechtstreeks van Filmfabriek. Hiermee kunnen we 8mm, 9.5mm en 16mm films omzetten naar HD, 2K en zelfs 4K-kwaliteit. We bieden de mogelijkheid om met of zonder audio te digitaliseren, en dat zonder extra kosten. Bovendien zijn we één van de weinige aanbieders die de optie voor Wetgate aanbiedt, voor een nog beter resultaat.
Uw kostbare foto's en dia's in goede handen: Ook uw dia's, negatieven, foto's en fotoalbums zijn bij ons in goede handen. Onze geavanceerde scanners en software zorgen ervoor dat elk detail met de hoogste nauwkeurigheid wordt vastgelegd, zodat uw kostbare herinneringen in hun volle glorie kunnen herleven.
Herbeleef waardevolle klanken: Maar daar houdt het niet op! Scanpaleis is ook uw ideale partner voor het digitaliseren van audio. Of het nu gaat om geliefde LP's, cassettebandjes, audiospoelen en meer, wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van die waardevolle klanken.
Gemak en klantgerichtheid: Wij begrijpen dat gemak belangrijk is voor onze klanten. Daarom bieden we meer dan 60 inleverpunten waar u uw opdracht kunt indienen. Daarnaast staat ons vriendelijke team in Utrecht klaar om u persoonlijk te verwelkomen en uw opdracht in ontvangst te nemen. Maar ook als afstand een probleem is, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze postdiensten.
De kracht van samenwerking: Bij Scanpaleis geloven we in het leveren van niets minder dan het allerbeste als het gaat om het digitaliseren van uw waardevolle herinneringen. Daarom hebben we ervoor gekozen om bewust geen eigen apparatuur te gebruiken, maar in plaats daarvan gebruik te maken van apparatuur van toonaangevende bedrijven die zich volledig richten op het ontwikkelen van state-of-the-art apparatuur voor digitalisering. Door te vertrouwen op zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie van gespecialiseerde partners, kunnen we een ongeëvenaarde service en resultaten bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en nauwkeurigheid.
Kies voor Scanpaleis en ervaar de perfecte mix van professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Laat uw kostbare herinneringen niet verloren gaan in de tand des tijds, maar geef ze een nieuw leven door ze te digitaliseren bij Scanpaleis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw dierbare momenten kunnen vereeuwigen!
Proostwetering 24N, 3543AE, Utrecht, Hollanti
- 030-7439244
- info@scanpaleis.nl
- scanpaleis.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Oude open-reel geluidsbanden…
Oude open-reel geluidsbanden digitaliseren, dat kan bij het Scanpaleis. Maar wat als je geen mogelijkheid hebt om van te voren te beoordelen of het digitaliseren de moeite waard is? Bij Scanpaleis heb ik een aantal uren mijn banden op hun bandrecorder afgeluisterd, waardoor ik een keuze voor digitalisering kon maken. Kostte niets en was erg sympathiek.
Al mijn foto’s inclusief de bladzijden…
Al mijn foto’s inclusief de bladzijden met tekst uit de fotoalbums ook laten scannen. Al mijn kisten vol foto’s en albums zijn weg en nemen fysiek geen ruimte in . Ben zeer tevreden over het resultaat!!!

Vastaus yritykseltä Scanpaleis
In de loop der jaren merk ik dat de…
In de loop der jaren merk ik dat de scantechnieken verbeteren en verduurzamen. Ditmaal ook weer prima werk.

Aanrader
Zeer goede service. Attent, vriendelijk. Behulpzaam. Nemen de tijd voor je. Heldere uitleg. Ik ben blij verrast.

Vastaus yritykseltä Scanpaleis
Geweldige firma om met samen te werken.
Geweldige firma om met samen te werken.
Dankjewel 🙏

Vastaus yritykseltä Scanpaleis
Goede service en uitstekend resultaat
Ik werd snel en goed geholpen met verschillende soorten negatieven en dia's uit een grijs verleden

De HI8 bandjes waren bijna 28 jaar oud
De HI8 bandjes waren bijna 28 jaar oud, maar de filmpjes waren prima van kwaliteit. Op zich is het niet goedkoop, maar de herinneringen zijn het dubbel en dwars waard.

Vastaus yritykseltä Scanpaleis
Dank voor de goede service en resultaat
Vriendelijke service, goed opgestuurd en opgeslagen voor gebruik.

Snelle en professionele service
Snelle, prettige en kwalitatief zeer goede service! Onze oude miniDV’s videobandjes zijn prachtig omgezet in een zeer goede digitale kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Scanpaleis
Goede kwaliteit van het product en…
Goede kwaliteit van het product en uitstekende service

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, vriendelijk en binnen afgesproken levertijd, geleverd

van vhs naar dvd
Als input was er een reeds jaren oude VHS en deze is naar dvd overgebracht. Gezien de emotionele waarde een prima resultaat.

Vastaus yritykseltä Scanpaleis
Super 8 geluidsfilm goed op 2k…
Super 8 geluidsfilm goed op 2k gekopieerd.
Was een proef, de overige films laat ik nu ook kopiëren.

Vastaus yritykseltä Scanpaleis
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.