MEDIAFIX Arvostelua 1 170

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn meer dan 20 jaar oude APS-rolletjes laten digitaliseren, Met het resultaat ben ik erg tevreden. Vooraf kan je duidelijk aangeven wat je precies wil, je wordt op de hoogte gehouden van ontvangst e... Näytä lisää

1. Valokuvien entisöintipalvelu

Tietoja yrityksestä MEDIAFIX

Yrityksen kirjoittama

MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.

MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in Nederland.

Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.

Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.

4,7

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Niettemin waardering!…

1) Het grootste deel van de negatieven is goed behandeld. Ik miste bij het resultaat, dat de volgorde waarin ik de negatieven had opgeborgen, totaal verstoord was. Begrijpelijk, omdat elk negatief met pincet of op een andere manier uit de mapjes moest worden 'geplukt'. Een lastige klus, ja!
2) Bij het digitaliseren van de geluidsbanden miste ik een mogelijkheid om fragmenten te knippen.

13. huhtikuuta 2026

Nette afhandeling

Nette afhandeling, goede communicatie. We hebben nog meer films die we zeker bij Mediafix gaan laten digitaliseren

12. huhtikuuta 2026

Service

Service is erg goed. Goed op de hoogte gehouden. De kosten zijn redelijk.

31. maaliskuuta 2026

Tevreden

Oude vierkante negatieven ingeleverd bij de winkel en na voltooien van de opdracht netjes thuisgestuurd gekregen.
Digitale foto's waren ondertussen al gedownload, dus ik ben helemaal tevreden.

18. tammikuuta 2026

van 8mm banden naar digitaal

nadat wij oude 8 mm banden op zolder bij onze ouders hadden gevonden deze laten overzetten in digitale bestanden. Qua kosten viel het reuze mee en wat is het leuk om zoveel jeugdherinneringen voorbij te zien komen . Alles werd sneller dan verwacht geleverd ,wij zijn er blij mee.

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Het ging dit keer snel kwaliteit…

Het ging dit keer snel kwaliteit passend bij de leeftijd van de video 8 bandjes. Of ze DHL als bezorgdienst aanhouden dat laat ik in het midden, nu 2 keer pakketje op de stoep gelegd terwijl ik moet tekenen voor ontvangst.

23. maaliskuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin