Zibber | Nederland Arvostelua 468

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bij ons is Romie geweest een leuke spontane meid die haar vak goed verstaat. Ze lag alles netjes uit wat ze ging doen waardoor dat gelijk een vertrouwd gevoel gaf. We hebben de video en foto's binn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke dame die uitleg gaf over wat er moest gebeuren dacht ook goed mee met bepaalde dingen. Plannen van een afspraak was geen enkel probleem en kon op korte termijn gerealiseerd worden. Al... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkster was heel vriendelijk. Gaf duidelijk aan wat de bedoeling was. Luisterde ook naar wat wij te vertellen hadden. Heeft op een fijne rustige wijze haar werk gedaan.

1. Mediayhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.

4,7

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Fantastisch werk geleverd

Bij ons is Romie geweest een leuke spontane meid die haar vak goed verstaat.
We hebben de video en foto's binnen en ze zijn super mooi geworden en zijn dan ook dik tevreden.

17. huhtikuuta 2026

Fotoreportage appartement.

Anthony, de fotograaf was mooi op tijd en we hadden ook telefonisch contact voor het openen van de slagboom voor ons gebouw. Gelukkig hoefde ik niet veel meer te verwijderen uit het appartement en kon Anthony rustig zelf zijn werk doen. Na ruim een half uur was het klaar en de beelden die ik gezien heb zagen er indrukwekkend uit. Ook de omgeving van het gebouw is mooi in beeld gebracht. Compliment Anthony.

14. huhtikuuta 2026

Beste Van den Broek,

Hartelijk dank voor je complimenten over Anthony. Zo te horen heeft hij er een superfijne en soepele ervaring van gemaakt. Mooi! We zullen hem hiervan op de hoogte brengen.

We wensen je alvast heel veel succes toe met het verdere (verkoop)proces.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle communicatie en vriendelijk…

Snelle communicatie en vriendelijk geholpen!

14. huhtikuuta 2026

Beste Kim,

Wat goed dat je een vriendelijke indruk hebt gekregen van Hessel. We geven je complimenten aan hem door. Dank voor het delen!

We wensen je veel plezier met de gemaakte woningpresentatie.

Beste,

Bedankt voor je positieve woorden. We zijn blij om te horen dat het zo goed bevallen is, inclusief goede tips, en zullen fotografe Ivana hiervan ook op de hoogte stellen.

We wensen je heel veel succes met het verdere (verkoop)proces.

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkster was heel vriendelijk

9. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke dame die uitleg gaf over…

Al met al een hele positieve indruk van dit bedrijf.

8. huhtikuuta 2026

Dag Joop,

Fijn dat het zo positief bevallen is! We hebben je complimenten doorgegeven aan onze fotografe.

Heel veel succes gewenst met de volgende stappen.

Saanut 1/5 tähteä

Loze beloftes en robotstemmen als zgn persoonlijk contact

Wil je een afspraak maken via het online systeem maar kan je pas na 11 dagen terecht ipv de beloofde 3 dagen! Dat is gewoon bijna 4 maal later dan ze beloven....Dus jij wil je geliefde basis van de afgelopen jaren goed op de foto laten zetten en daarbij natuurlijk ook rekening houden met weer en daar past de beloofde 3 dagen prima bij om vervolgens te zien dat je pas 11 dagen later terecht kan!!!! Dus geen 3 dagen maar 11 dagen....En als je wordt gebeld door ze en je kan niet opnemen, want je zou zomaar aan het werken zijn, heb je een voicemail met een robotstem die zegt dat je maar even op de website moet kijken?! Het is niet je fiets of iets dergelijks dat je wil verkopen maar je huis en dan wordt er zo mee omgegaan. Robot contact en beloftes die totaal niet met de realiteit stroken. En dan is nog niet eens de afspraak tot stand gekomen, wat belooft dat in hemelsnaam voor de rest!

2. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank je wel voor je review.

Het spijt ons om te horen dat je vertrouwen in ons door deze situatie is verminderd. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We zouden dit graag samen met je willen bespreken. Zou je telefonisch contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we met je meekijken of er eventueel ruimte is om de afspraak naar een eerder moment te verplaatsen. Daarnaast gaf je aan dat je een robotstem in de voicemail hebt gehoord. Dat verbaast ons, aangezien wij alleen met echte mensen werken. We horen hier graag wat meer details over, zodat we ervan kunnen leren.

Je kunt ons bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085 040 2131. Mocht bellen niet uitkomen, dan kun je ons ook mailen via support@zibber.nl.

We kijken uit naar je reactie. Alvast bedankt!

Gewoon prettig

Netjes op tijd, goede adviezen, keurig geregeld. Gewoon prettig

27. maaliskuuta 2026

Hi Clementine,

Wat super! We zijn blij dat het beviel met Joshua. Hopelijk zijn de producten straks ook naar wens. Veel plezier ervan.

prima service

op tijd en vriendelijke dame. Goede uitleg en inmeting was zo klaar!

25. maaliskuuta 2026

Hoi Sascha,

Fijn dat de afspraak met Esmee goed bevallen is en dat ze je mee kon nemen in haar werkzaamheden. Bedankt voor het delen en veel succes met de vervolgstappen!

Saanut 5/5 tähteä

Heel goede ervaring. Beleefd, geduldig en deskundig. En neemt de tijd voor het beste resultaat

Prettig en deskundig uitgevoerd. Goede ervaring. En een mooi resultaat

24. maaliskuuta 2026

Beste Kees,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. En fijn dat je zo positief bent! Jullie hebben er samen met Mosab wat moois van gemaakt, zo te horen. Veel plezier van de gemaakte woningpresentatie.

Goede afspraken

Goede afspraken. Op tijd .netjes en beleeft

23. maaliskuuta 2026

Dag Harrie,

Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat het naar wens verliep en dat Thomas zijn professionaliteit is opgevallen. Hopelijk bevalt de woningpresentatie net zo goed! Veel succes.

Saanut 5/5 tähteä

Fijn contact en ze namen de tijd

Fijn contact en ze namen de tijd. Mochten meteen de foto’s zien, leuk!

19. maaliskuuta 2026

Hoi Lysanne,

Fijn dat het naar wens is verlopen en dat Lesley de tijd voor jullie nam. Bedankt voor je review en we zullen je positieve woorden met hem delen. Complimenten aan jou voor de goede voorbereiding!

Veel succes gewenst met het verdere proces.

Mooie foto’s

Bijzonder aardige fotograaf,heel toegankelijk en deed geweldig zijn best om er een serie leuke foto’s van te maken !Echt een vakman

11. maaliskuuta 2026

Beste,

Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te horen dat onze fotograaf zijn expertise heeft ingezet! Veel plezier van de gemaakte woningpresentatie.

Saanut 5/5 tähteä

Er zijn schitterende foto's gemaakt…

Er zijn fantastisch mooie foto's gemaakt door twee hele leuke, zeer ervaren fotografen!!

10. maaliskuuta 2026

Hoi Marjan,

Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Erg leuk om te horen dat de foto's mooi zijn geworden én dat de fotografen er een gezellige afspraak van hebben gemaakt. Hopelijk komen er meer goede reacties op de foto's; heel veel succes!

Snel en vriendelijk

Ging heel snel, vriendelijke jongeman. Enige wat jammer was, was dat hij niet kon uitleggen hoe de techniek werkte.

10. maaliskuuta 2026

Dag RJ,

We waarderen je review; dankjewel! Top dat het zo snel ging en dat de fotograaf een goede indruk heeft achtergelaten.

We begrijpen dat een extra toelichting nét die kers op de taart had kunnen geven. Jammer dat het de fotograaf niet lukte om je daarin mee te nemen. Mocht je toch nog vragen hebben, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij zijn op werkdagen bereikbaar op tel. 0850402131 of per mail op support@zibber.nl.

Voor het geval we je niet meer spreken, wensen we je alvast veel succes toe met de verkoop of verhuur.

Onze eerste Zibber ervaring

De medewerker was exact op tijd en presenteerde zich vriendelijk en correct. Gaf duidelijke uitleg over wat hij ging doen en van ons verwachtte en maakte daarmee een professionele indruk. Controleerde voor vertrek of alle foto's goed gelukt worden, bood ons gelegenheid ze te bekijken en heeft nog een foto opnieuw gemaakt waar hij niet helemaal tevreden over was. Kortom: top!

9. maaliskuuta 2026

Beste Hans,

Dank voor je positieve woorden! We zijn blij om te horen dat Samuel zijn beste beentje voor zette, al zijn we niet anders van hem gewend ;). We zullen je review met hem delen. Dat zal hij leuk vinden.

Heel veel plezier van de gemaakte woningpresentatie! Hopelijk is het resultaat ook naar wens.

Tessa | Team Zibber

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin